Oslovujte ji jménem

Žádné: „Kočko, jsi tak žhavá!“ Více si šplhnete, pokud ji při sexu budete oslovovat jménem. Vaše drahá polovička totiž nabude dojmu, že vám záleží skutečně jen a jen na ní.

Nechte se oholit

A to doslova! Důvěřujte šikovnosti jejích prstíků a svěřte jí břitvu. Holení intimních míst vás oba nabudí. Navíc je prokázáno, že to pak bude raději dělat pusou.

Vyndejte ho

Cítíte, jak se pomalu dostává do varu. Už, už tam bude – na vrcholu slasti. Udělejte něco ne-čekaného. Penis z ní vysuňte. V tom momentě vás bude nenávidět a možná i posílat do horoucích pekel. Jenže vy bleskově změníte polohu, v níž ji konečně uspokojíte – a daleko intenzivněji.

Orgasmus, Sex

Vysexujte problémy

Přišla domů z práce a je na první pohled vidět, že má špatnou náladu? Nezoufejte a jednejte. Sevřete ji a přitiskněte tělem ke zdi. Podívejte se jí zhluboka do očí. Pak ji polibte. Někdy prostě ženy potřebují vášnivý sex. A na problém si pak ani nevzpomene.

Hledejte knoflík

Líbejte ji, hlaďte, laskejte ústy. Za uchem, na pupíku, na prsou… Poznejte její erotogenní zóny. Pokud se to náhodou nepovede, zeptejte se!

Použijte jazyk

Většině žen dělá dobře, laskáte-li jejich bradavky a klitoris jazykem. Chce to ale dobrou techniku! Pokud trochu tápete, zkuste si představit rozpůlenou švestku, ze které se snažíte odstranit pecku.

Překvapte ji

Ženy většinou milují překvapení. Zkuste ji originálně probudit. Jazykem jí jemně olízněte rameno, špičkami prstů se dotkněte jejích prsou. Bude si myslet, že se jí zdá erotický sen. Probudí se a zjistí, že je to skutečnost.

Orgasmus, Sex

Dostaňte ji do varu

U chlapa je to jednoduché. Stačí prostý správný grif, a je to. U ženy to tak nejde. Aby dosáhla orgasmu, musíte nejprve rozvibrovat celé její tělo.

Překvapte ji

Rutinu nikdo příliš nemiluje. A ženy dávají přednost chlapům s fantazií. Proto ji tu a tam překvapte novou polohou. Při sexu se jí dívejte zhluboka do očí, pohlaďte ji.

Naslouchejte jí

Pro ženy není ani tak důležité vaše nářadíčko, jako schopnost naslouchat jejich přáním. Spíše než nadsamec tedy uspěje muž, který dovede ženu vyslechnout.

Nechte ji, ať se vybije

Má za sebou skutečně perný den. Vstala levou nohou, naštval ji šéf… Potřebuje vysexovat svou frustraci. Umožněte jí to. Nechte ji, ať si zahraje na dominu.

Povídejte si s ní

Ženu příliš neoslníte, když po milování zaboříte hlavu do peřin a po chvíli začnete zařezávat jako motorová pila. Zkuste se přemoci a chvíli si s ní povídat.

Zapomeňte na misionáře

Poloh je přece mnohem víc. Zkuste třeba na každý den jednu.

Připravte ji na rozkoš

Po ranním polibku jen tak proceďte mezi zuby: „Očekávám tě dneska nahou ve své ložnici…“ V průběhu dne jí posílejte hanbaté textovky.

Hrajte role

Hrajte s ní erotické hrátky. Třeba zkuste předstírat, že jste dva úplně cizí lidé, kteří se jakoby náhodou potkají v kavárně a postupně začínají ztrácet zábrany.

Povzbuďte ji

Ženy to prostě potřebují. Chvalte ji, zvyšujte její sebevědomí. Uvidíte, že se vám brzy odvděčí a z šedé myšky se v posteli stane nenasytná dračice.

Zahrajte si na seladóna

Zkuste být pravým anglickým gentlemanem nebo Oldřichem Novým z filmů pro pamětníky. Vyzvedněte ji z práce, pomozte jí do kabátu, pozvěte ji na sklenku vybraného vína. Doma jí udělejte masáž. A pak podávejte dezert. Nejlépe na jejím nahém těle.

Fantazie na papíře

Každá žena má erotické fantazie. Některá o nich mluví, jiná ne. Ta, která o nich mluví, je zpravidla lepší v posteli. Ta, které o nich nemluví, by se k tomu měla formou hry přimět. Na-pište oba své sexuální fantazie na kousek papíru. Vhoďte papírky do nádoby a zamíchejte. Každý si pak vytáhne papírek, který nahlas přečte.

Utlumte svou potřebu

Spousta mužů zapomíná na jedno: Sex, to není jen brát, ale také dát! Proto se zkuste soustředit hlavně na ni a na to, co jí udělá dobře.

Zkuste to jinde

Zapomeňte na postel. Jsou přece i jiná místa: auto, vana… A co takhle sex dohromady se spřátelenou dvojicí? Anebo třeba sex na záchodě v letadle? Fantazii se meze nekladou.