Jdi na obsah Jdi na menu

„Otevřela jsi mi srdce i hlavu“

„Jsem teď jiný člověk…“

„Změnila jsi mi život… jsem mnohem šťastnější, spokojená…“

„Ten kurz byly nejlépe investované peníze v mém životě…“

Na závěr celého tréninkového programu slýchám podobně nádherná a silná slova. Vidím zářící tváře,  a potvrzuje to často vřelé objetí. Mám z toho radost a zároveň pocit vděčnosti, že jsem mohla být u toho, jít na tu cestu poznání s nimi. S každým jedním zvlášť. Dobře vím, že tu práci na sobě odvedl každý sám, jen jsem měla to štěstí být u toho.

Předala jsem jim pár nástrojů, naučila je používat a sdílela s nimi zkušenosti z mé praxe.

Jak pojmenovat naše role? Uživatel, student, objevovatel… tvůrce svého života? Průvodce, učitel, kouč,  trenér… partner? Jsou to jen prozatímní masky, nálepky, za kterými se skrývá

NEOMEZENÝ LIDSKÝ POTENCIÁL

 

 

 

Slova mých absolventů

Jejich příběhy jsou nejrůznější a vždy mě překvapuje, k čemu všemu se dá NLP použít. Mění svůj životní styl, mění své zvyky, mění sebe sama. Přicházejí se svými záměry a někdy právě naopak se záměrem najít svoje poslání. Říkají o sobě různá slova a já slyším, jak se s časem mění jejich rétorika. Vidím tu jejich proměnu. Cítím to počáteční napětí a postupné uvolnění. Jsem u těch „Ahaaa!“ momentů. Vzájemná inspirace. Děkuji vám za to J

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Rozhovory o NLP

4. O čem je první modul PRAKTIKA?

V prvním modulu se zaměřujeme na ZÁKLADY NLP a především ZÁKLADY KOMUNIKACE. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Rozhovory o NLP

3. Nějaký příklad?

Za velmi užitečné považuji schopnost VNÍMAT svět z více úhlů pohledu. Umět se podívat očima někoho druhého, naslouchat jeho názorům, vcítit se do jeho kůže, umět POZOROVAT zvenčí, vnímat širší souvislosti a někdy se umět povznést a pozorovat s NADHLEDEM.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Rozhovory o NLP

2. Proč ŠKOLA HARMONIZACE?

ZÁKLAD je ZÁKLAD. Jako první, možná nejdůležitější, krok považuji ZAČÍT U SEBE. Poznat sebe, sebe si uvědomit. Zjistit kdo jsem a kam směřuji. Převzít ZODPOVĚDNOST za svůj život. Postavit se na vlastní nohy a vůbec DOLADIT ŽIVOTNÍ POSTOJE. Znovu objevit svou přirozenost, jedinečnost … AUTENTICITU. Teprve pak můžu VĚDOMĚ tvořit VIZE a SPOLEČNĚ s ostatními vytvářet svět.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Rozhovory o NLP

1. Co je to NLP?

Magie? Věda? Umění?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Rozhovory o NLP