Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši výcvikáři - s kým jsme měly tu čest spolupracovat

12. 5. 2013

V tomto příspěvku bych ráda poděkovala všem instruktorům a výcvikářům, se kterými jsme měly možnost spolupracovat při individuálně vedených lekcích nebo na nejrůznějších seminářích a táborech. Díky nim jsme se mnohé naučily a dokázaly se připravit na zkoušky, které jsem s berňákem nikdy neveřila, že navštívíme, natož složíme....:-)

Moc vám děkujeme za čas, rady, nápady a víru, že práce s berňákem má smysl.... :-) :-)

 

Kristýna Másilková

Kristýna nás připravuje na zkoušky v obedience na individuálně vedených hodinách a v průběhu seminářů od roku 2012.

Kristýna je předsedkyní klubu Obedience ČR, je dlouholetou instruktorkou a rozhodčí obedience. Se svými psy má složené zkoušky z obedience i sportovní kynologie (OB2, IPO3). Absolvovala několik seminářů s Petrou Florschütz (několikanásobná rakouská reprezentantka na MS), s Katjou Tamminem (úspěšná finská závodnice a velmi šikovná trenérka) a Miou Skogster (IPO závodnice, trenérka)

webnode.jpg

 Více informací k instruktorce naleznete na jejích osobních stránkách


Jiří Ščučka

Jiří Ščučka nás připravoval na zkoušky IPO od května do listopadu 2011 v průběhu individuálně vedených lekcí a seminářů zaměřených na obranu a poslušnost.

Jiří Ščučka byl původně armádním psovodem. Je dlouholetým profesionálním výcvikářem věnujícím se sportovní kynologii a přispívajícím na toto téma do kynologických časopisů Psí sporty a Pes přítel člověka. Pořádá kurzy zaměřené na poslušnost, stopy i obrany. Je uznávaným figurantem a nové figuranty také připravuje.  

scucka.jpg

Více informací k instruktorovi naleznete na jeho osobních stránkách

 

Miroslav Valentin

Míra (1. místo na Mistrovství ČR belgických ovčáků 2007, 8. místo na Mistrovství světa belgických ovčáků 2008 a 12. místo na Mistrovství světa belgických ovčáků 2009) nás připravoval na zkoušku IPO V a ZM v průběhu seminářů a letních výcvikových táborů v roce 2010 a 2011.

miroslav_valentin.jpg

 Více informací k instruktorovi naleznete na jeho osobních stránkách

 

Lukáš Kraus

Lukáš  (1. místo na Mistrovství světa francouzských ovčáků 2007 a 2008) nás připravoval na obrany od roku 2010 jako figurant na letních výcvikových táborech a jako figurant na ZKO Let'nany, kde jsme byly členy do roku 2012.  

dsc_0009.jpg

 

Milan Hoyer 

Milan nás připravoval na stopování pro zkoušku ZVV1 a FPr2 v průběhu týdenního semináře. Milan Hoyer - se věnuje kynologii přes 40 let a má složeno přes 400 zkoušek z výkonu s různými rasami psů většina z těchto zkoušek jsou speciální stopařské zkoušky FH a IPO - FH. Zúčastnil se mnoha mistrovství Německa ve stopařských závodech kde také posbíral mnoho ocenění.

milan.jpg

Více informací k instruktorovi naleznete na jeho osobních stránkách