Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z tradičních opor chyběli Hany, Džavor, Hanz a Alda, jenž stále laboruje s vracejícím se zraněním kolene způsobeným totálním nasazením za 2. světové války.


Zápas nabídl naprosto odlišný obrázek než před týdnem a Deloni hned od úvodních minut svírali soupeře před jeho svatyní. První branku vstřelil navrátilec do sestavy Kopíno, který neomylně uklidil do odkryté svatyně střelu odrážející se od zadního mantinelu. Po zbytek prvního poločasu Deloni marně dobývali branku soupeře a tak po poločase svítil na ukazateli skóre stav 1:0.


 

Do druhé půlky vlétli Deloni stejně nažhaveni jako do první, a hned zkraje druhé části uklidil Driketovu střelu do zcela odkryté kasy Pádlo. Nedlouho potom se střelec Kopíno prosadil podruhé a upravil na 3:0. Následně se v rychlém sledu trefili ještě Fuft, Prcek, Déra a všemi oslavovaný ostrostřelec Jindřich Pětimetr, který neomylně z levého křídla podtrhl své snažení zaslouženou brankou v síti hostí. Konečně asi našel hůl, jenž je šitá na míru přímo pro něj. Sympatické na soupeři bylo, že i za stavu 6:0 příkladně makal a dočkal se snížení na 6:1. Po konci utkání světelná tabule ukazovala následující Deloni x Raz23uuavuavua 7:1 (1:0) a bylo tak jasné, že se nevyhnutelně blíží samostatné nájezdy. Deloni je zatím v historii Hfbl absolvovali dvakrát. Jednou před třemi lety, když těsně podlehli týmu Vořežprutů a podruhé pak vloni kdy v semifinále vyřadili Sukkmistry. Zástupce kapitána Pětimetr na základě přání našeho gólmana Aldy vyjednal, aby první začínal soupeř. První penaltu hráč soupeře bezpečně proměnil střelou do šibenice a bylo to 1:0. Drikéták jenž si přál, jet jako první vyslal neomylnou střelu, kterou zastavila až sít a srovnal na 1:1. Alda pak bravurně zneškodnil dva nájezdy soupeře, a jelikož jak Díma, tak Bogen byli (jako již tradičně) neomylní vypadalo to pro Delony dobře. Ve čtvrté serii sice soupeř upravil na 2:3, nicméně Pádlo si se svým nájezdem také poradil podle vzoru svých delonských kolegů a tak bylo hotovo a Démoni se můžou těšit na příští týden, kdy vyzvou ve 1/4finále svého loňského finálového soupeře Duracell tým (loni hrající pod názvem Myš Mash). Poděkování patří v neposlední řadě našim fanouškům, kteří celý zápas neúnavně povzbuzovali a vytvářeli výbornou atmosféru. Takže příští středu ve 21:50 všichni na halu ať si společně a z plných plic zařveme De-lo-ni!!