Jdi na obsah Jdi na menu

DUO CACIB BRNO 6.-7.2.2016

Začali jsme výstavní sezónu výstavním víkendem v Brně s Elzou a Essim.Přidal se k nám Enjoy ,náš výstavní parťák a bratr v jednom.

V sobotu jsem Essika přihlásila do otevřené třídy,Elzička byla stále v mezitřídě a Enjoy taktež v mezitřídě.Leonbergery posuzoval rozhodčí O.Vondrouš.Nejdříve nastupoval Enjoy,kterému chyběl poslední CAC k na českého šampiona.Nezadařilo se a Enoy skončil se známkou V2 res. CAC.

Essi měl v otevřené třídě dva soupeře a ač nejmladší věkem i tělem ,skončil jako druhý s V2 res.CAC.Byla jsem s jeho výstupem spokojená.Ovšem musí dospět a více zmohutnět ,aby se konkurenci mohl plně postavit.

Elzička v mezitřídě s se čtyřmi soupeřkami zabodovala nejlépe.Asi šla hodně do sebe,protože běhala jak laňka se svěšeným ocasem,perfektně stála při hodnocení.Výsledkem byla známka V1 CAC a res.CACIB.Za mně obrovská radost.Elza měla již tři CACea jen jeden chyběl k šampionátu ČR.V to jsem samozřejjmě nedoufala ,tolik štěstí zase mít nemůžu.

Odpoledne jsme strávili na brněnské přehradě,kde jsme se procházeli a fotili a plánovali nedělní výstavu.dsc00062.jpg

 

dsc00074.jpg

Večer jsme se sešli s Enjoyem a jeho páníčky v pizzerii,kde pejsky vítali a my se skvěle bavili.

Výstavní neděle začala posuzováním pana rozhodčího F.Šimka,který nás mile přivítal ,pohovořil a popřál mnoho úspěchů ._dsc0111.jpg

Tentokrát nastupoval Essi i s Enjoyem do mezitřídy se dvěma soupeři.Po důkladné prohlídce a běhu byl každý pes posouzen.Zde si opět dobře vedli oba naši kluci,obdrželi výbornou.Pak nás rozhodčí postavil a udělil pořadí.Soupeři VD ,Enjoy V1 CAC a Essi opět V2 res. CAC.Tím Enjoy splnil podmínky pro udělení titulu Český šampion.

Elza v mezitřídě měl zase čtyří soupeřky.Ale sama se opět předvedla exelentně,panu rozhodčímu se moc líbíla,proto jí byla zadaná známka V1 CAC,Elza stejně jako Enjoy splnila kritéria pro český šampionát .V boji o CACIB opět zabodovala Elza a taktéž nastupovala do závěrečného kola o titul BOB.Zde jsme byly s Elzičkou jako první mimo.Čekali jsme ,zda BOB dostane pes nebo fena.Vyhrál Coud\y Golden leon a Elza ještě jednou musela běžet o BOS -nejlepší z opačného pohlaví.A protože byla nejlepší titul BOS obdržela Elza.Moje radost byla neskutečná....

_dsc0196.jpg

Úspěchy naší chs:

sobota  mezitřída psi

Enjoy Paddy´s od Bucharky V2 res, CAC

otevřená psi

Essi Paddy´s od Bucharky V2 res. CAC

mezitřída feny

Essa Paddy´s od Bucharky V1 CAC res.CACIB

  _dsc0223.jpg

Neděle

mezitřída psi

Enjoy Paddyś od Bucharky V1 CAC - splněny podmínky pro udělení titulu Český šampion

Essi Paddy´s od Bucharky V2 res. CAC

mezitřída Feny

Essa Paddy´s od Bucharky V1 CAC CACIB BOS - splněny podmínky pro udělení titulu Český šampion

        dsc00242.jpg

 

dsc00255.jpg

 

_dsc0235.jpg