Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

LDT Heroltice 2011 - II. turnus

19. 1. 2011

 

Vážení rodiče, milí táborníčci

 

     opět tu máme nový rok a s ním i začátek příprav našeho dalšího letního dětského tábora. Nejprve mi dovolte, abych vám všem poděkoval za odpovědi a přání do nového roku, které jste mi poslali v reakci na můj novoroční e-mail. Velice si jich vážím, stejně jako i všichni mí spolupracovníci.

 

     V letošním roce dochází k jedné velmi zásadní změně proti minulým rokům. Abychom vyhověli některým zaměstnavatelům našich táborových pracovníků, uspořádáme letos až II. turnus. O této skutečnosti jsme vás informovali už v závěru loňského tábora, při odjezdu dětí domů. Vaše reakce a odpovědi na můj první letošní e-mail (novoroční) ukazují, že vám tato změna nevadí a mnozí ji vítáte, za toto pochopení vám za celý kolektiv děkuji. Také sestava našeho táborového kolektivu se i letos mírně změní. Přesná jména rovněž zveřejníme co nejdříve, abyste se, pokud jsou vaše děti fixovány na konkrétního "dospěláka", mohli včas a v klidu rozhodnout a domluvit, jestli s námi vaše dítě pojede.

 

     I náš letošní turnus bude tématicky zaměřen jako v minulých letech, opět bude probíhat celotáborová hra a samozřejmě se děti mohou těšit na celodenní výlet. Pokusíme se opět přijít s něčím novým a pro děti zajímavým. Snad se na mě kolegové nebudou zlobit, když prozradím, že letošní tábor bude méně o kostýmech a historii, ale více o sportu, šikovnosti, důvtipu, chytrosti a tělesné zdatnosti. Soutěžní týmy budou opět tvořeny napříč oddíly a budou obsahovat každou věkovou kategorii dětí v táboře. Jednotlivé úkoly a disciplíny budou připraveny tak, aby v nich našli uplatnění malí i ti starší. Ale dost už prozrazování, ať mají táborníčci také nějaké překvápko ...

 

     V současné době připravujeme přihlášky, které se objeví během několika dní na těchto stránkách ke stažení. Zájem o náš turnus se zdá být stejný, možná i vyšší než v minulých letech, proto doporučuji po stažení přihlášky provést co nejdříve její vyplnění a odeslání nám. Na platbu budete mít dostatek času, téměř dva měsíce (záloha) a 4 měsíce na doplatek. Prosím nežádejte nás o rozdělení platby na více než tyto dvě, v loňském roce jsem zjistil, že platíme z účtu i poplatek za příchozí platbu. Zbytečně bychom tak platili bance peníze, které můžeme využít na sportovní potřeby nebo odměny pro vítěze soutěží.

 

Na závěr ještě několik konkrétních údajů:

 

Kontaktní email pro dotazy na náš turnus - herolticek@seznam.cz

Kontaktní telefonní číslo pro informace před táborem - 608 86 50 48 (Vodafone)

Maximální počet táborníků pro II. turnus - 92 dětí

Termín konání II. turnusu - 15. července - 29. července 2011

Doprava dítěte do/z tábora - vlastní (zajišťují rodiče)

 

     Na úplný závěr mi dovolte poděkovat za váš zájem o náš tábor a budu se opět těšit na setkání s vámi i vašimi dětmi - osobně, telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím těchto stránek.

 

     Všechny informace pro letošní LDT Heroltice - 2. turnus od této chvíle hledejte v Menu pod odkazem Tábor 2011. Děkuji.

 

Petr Čížek 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář