Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 

 

Firma byla založena v roce 1991 a od počátku byla vedena pod hlavičkou fyzické osoby pana Miroslava Franka. Během své působnosti na českém trhu se firma postupně rozvíjela a specializovala v oblasti zemních, výkopových prací, inženýrských sítí a voda,plyn,topení,zednictví. V současné době jsou pro zákazníky k dospozici profesionální pracovníci a technika s mnoholetou praxí

 

Dosud využilo a využívá naších služeb mnoho spokojených zákazníků. Ať již jsou to jednotlivci nebo velké stavební firmy s ČR nebo zahraničí. S některými jde i o dlouhodobou spolupráci.

 

Provádíme celou řadu zemních prací v jakémkoli rozsahu. V převážné většině jde o  práce při výstavbě novostaveb (shrnutí ornice, výkop základových pásů, atd.) na které přirozeně navazuje výkopy a realizace inženýrských sítí (voda, plyn, elektro, kanalizace, bazény, jezírka, drenáže, vsakovací jímky, septiky atd.)

 

Naším cílem je poskytovat zákazníkům co nejkvalitnější nabídku našich služeb. Jsme schopni realizovat náročné zakázky i ve špatně přístupném prostředí. K pracem tohoto druhu používáme stroje a zařízení profesionálních značek. 

 

Naše služby neustále rozšiřujeme a zkvalitňujeme. Pokud využijete našich služeb, odměníme se vám kvalitně odvedenou prací, za příznivou cenu.

                                           Náš cíl, spokojení zákazníci.