Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj ve stolním tenise O pohár starosty SDH Stranný(51)

20. 2. 2010

Dne 27.2.2010 v zasedácí místnosti OÚ Stranný se konná turnaj ve stolním teise "O pohár starosty SDH Stranný. Zápis do startovní listiny a začátek turnaje plánujeme na 12.00 hod. Sportovní obuv na přezutí sebou. Nezapomenout si doma formu a dobrou náladu!!!Občerstvení zajištěno. Všichni jste srdečně zváni! (prosím o rozšíření této informace mezi potenciální zájemce o účasti na této akci)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodnocení:-)

(Červík, 9. 3. 2010 21:02)

I přes mé nezrovna nejlepší umístění jsem s turnajem celkově velmi spokojen. Zahráli jsme si myslím parádně, alespoň já:-) Jinak se těšim na další akci tohodle typu:-). Turnaj byl SUPER!!!

:-)

(Zuzka, 8. 3. 2010 19:15)

Trochu mě překvapilo, že se nezúčastnily všechny ženy, jako na Malém pohárku...ačkoli byly třeba i přítomni :-) že.. :-) a taky, kolik mužů se zúčastnilo...jen škoda, že se nerozehrávala všechna místa... Ale to bychom tam byli asi do rána :-) hlavně bych chtěla všem poděkovat...je milý, si aspoň občas takhle zahrát!! :-) a ty tréninky? Taky si myslim, že by chtělo sem tam potrénovat... :-) když jsem koukala na mužský souboj o první a druhé místo, myslím, že se máme ještě hodně co učit :-)

Trénink dělá vrcholového sportovce

(Mamba, 4. 3. 2010 15:13)

Turnaj se mi zdál opět bez chyby. Zábava byla výborná a sportovní výkony také.Do příštího turnaje bych si chtěla dát závazek,že zlepším svůj výkon a opět se zúčastním.Tímto bych chtěla požádat pana starostu SDH Stranný, zda by neumožnil nějaké občasné tréninky. Nejlépe s malým občerstvením na závěr. Ještě by se zasloužilo poděkovat těm,kteří se starají o doplňování sportovců do dalších ročníků/Roman Uzlík,Václav Šeba atd./ Ještě by bylo třeba, aby se trochu zamyslel pan Býlý.

Výsledky turnaje

(Josef, 3. 3. 2010 7:56)

Třetí ročník turnaje „O pohár starosty SDH Stranný“ve stolním tenise máme úspěšně za sebou a opět se nám podařilo uspořádat výbornou sportovní akci. To dokládá každým ročníkem přibývající účast nejen ze strany sportovců, ale i ze strany diváků. Tentokrát se turnaje zúčastnilo 18 mužů a 6 žen, přičemž některé ženy se zalekly silných soupeřek a do turnaje nenastoupily (viz Mamba). Pro velký počet sportovců v mužské kategorii jsme zvolili systém čtyř skupin po čtyřech(dvě z toho byly po pěti) s tím, že do následných vyřazovacích bojů postoupí první čtyři a bude se hrát vyřazovacím způsobem. Takže tím jsme neurčovali pořadí od šestého místa do šestnáctého. Pátí ze dvou skupin si to rozdali o sedmnácté a poslední osmnácté místo v turnaji. Tím šťastnějším, který získal předposlední místo byl náš oblíbený soupeř a opět okrasa celého turnaje Jiřina. Poslední příčku obsadil po vyrovnané souboji s Jiřinou Petr Červ. Jelikož jsme měli diplom i pro páté místo, přiřkla komise páté místo Milanu Matasovi za nejlepší umístění v základní části. Na čtvrtém místě překvapivě skončil loňský vítěz „Malého pohárku“ Mirek Dvořák. Na třetím místě jeho kolega Luboš Mádl. A po nelítostné boji o prvenství ve finálovém zápase skončil na druhém místě Petr Diblík a vítězem třetího ročníku turnaje se stal Jakub Pastora.
V soutěži žen, kde se hrálo systémem každý s každým, jsme lehce určili pořadí všech zúčastněných žen. Šesté místo obsadila Helena zvaná Býlá (to není chyba!), páté místo obsadila loňská vítězka Alena, čtvrté místo obsadila Markéta, třetí Hanka, druhé vítězka „Malého pohárku“ Zuzka a krásné první místo obsadila Lenka.
Na závěr bych chtěl poděkovat všem kteří se podíleli na přípravě a organizaci turnaje. Vencovi s Péťou za přípravu, Tereze s Mambou za příjemnou obsluhu, Býlýmu(opět to není chyba) za herní organizaci a Mirce a Milanovi za následný úklid zasedačky.
Josef Červ starosta SDH Stranný