Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další akce na obzoru!!!

31. 1. 2009
Sice nemáme ještě první zábavu za sebou, ale už se klube na svět další! 21. února tj čtrnáct dní po zábavě bychom chtěli uspořádat 2.ročník turnaje ve stolním tenise     „O pohár starosty SDH Stranný“. A je tady ještě další nápad. Což takhle uspořádat v dávných letech tolik oblíbené MDŽ? Co vy na to? Čekám na příspěvky a komentáře!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kdy? No přece 28.2.2009

(Josef, 15. 2. 2009 13:18)

21.2. je zasedačka obsazená Láďou Ježkem, takže musíme stolní tenis posunout. Do diářku si napište tučným písmem datum sobota 28.2.!!!!!!!!!!!!!!!

Tak kdy to bude?

(Kevin+Kristýnka, 15. 2. 2009 12:29)

Drahý Pepíčku.
Na velice zdařilém hasičském plese v Bělici jsme se dozvěděli zajímavou informaci a to,že jsi nás u sklenky dobrého moku upozornil na jisté změny v ,,akci stolní tenis,,.A proto bychom se rádi dozvěděli,zdali se máme dostavit již 21.2,jak je zde uvedeno,nebo se datum konání změnilo na 28.2,což nám bylo zveřejněno u barového pultíku v Bělici,či to byl pokus o vtip?Mezi námi,né příliš zdařilý,nevíme,co si máme zapsat do diářku:D
S pozdravem krásného dne,K+K.

COPATO

(IVISEK, 11. 2. 2009 15:12)

AHOJ LIDI,MDŽ NENÍ ŠPATNÝ NÁPAD,MÁ NĚKDO NĚJAKOU PŘEDSTAVU?

I vy jedni....

(Páťa, 1. 2. 2009 10:46)

Nazdárek.......je mi líto pánové a dámy ale dne 21.2. zde nebudu.....budu si užívat lyžováni v Jeseníkách a odpočívat od všeho.
MDŽ asi vyloženě nechám na Vás......nějak nevím co si o tom myslet.

Jinak Pepčo nešlo by třeba nějak nastavit aby jsme tu mohli zakládat vlákna i my?Kdyby třeba někoho něco napadlo či o něčem zajímavém věděl tak by to sem dal a nemusel to psat sem pod různé akce či to říkat tobě a ty to tam pak psal ve volnu.
Správu by jsi měl pořad ty takže by si vlákna které by byli o ničem mohl mazat aby to tu nemátlo.
Co ty na to? Pa