Jdi na obsah Jdi na menu
 

Pište návrhy, rady a připomínky.

Za každý rozumný a slušně podaný koment budu rád...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Design stránek

Markus22,18. 1. 2015 20:02

Dobrý den,
změna designu podle mě vaše stránky znepřehlednila. Předchozí design byl světlejší (to nikdo neberte nijak rasisticky) a tudíž se z něj lépe četlo a byl zdá se mi přehlednější. A druhá vě c je ta, že přesně tento samý design má druhá stránka o doutnících a to doutniky.estranky.cz . Můžu se zeptat co vás vedlo ke změně designu? A pokud vám mohu doporučit nějaký doutník, tak zkuste King Edward Imperial :) .

Re: Design stránek

ADMIN,18. 1. 2015 21:35

Přeji pěkný večer,

chtěl jsem skusit jak se bude tento design líbit a zkouším na něj stránky optimalizovat, ale máte pravdu, že to není co to bývalo a brzy ho zase změním (možná na předchozí). Také děkuji za upozornění že tento design má i jiný web, toho jsem si nevšiml :)... Děkuji také za doporučení KE Imperialu, pokud na něj někde narazím, koupím si ho :).

Re: Re: Design stránek

Markus22,19. 1. 2015 16:54

Dobrý den,
ten design co tu momentálně máte (a co jste tu nedávno měl) je opravdu lepší a přehlednější.
Jak vím tak je tu již dlouhou dobu a návštěvníci jsou na něj zvyklí.
Jo a všiml jsem si že máte v odkazech nový web s recenzemi. Já se tam už díval a ty recenze tam jsou jinýho typu než tu máte vy. Vy tu máte že to vlastními slovy popíšete a oni to tam maj v nějakých takových údajích.
Co si myslíte o tom jejich typu recenzí?
A k tomu KE Imperial - on sice nevypadá moc přívětivě, ale za cenu 20 Kč kus je to opravdu dobrá volba.

Re: Re: Re: Design stránek

ADMIN,19. 1. 2015 17:30

Přeji pěkný večer,

děkuji za názor, design ponechám tento. Každý web se snaží udělat něco originálního a napsat recenzi jinak. Přehled "základních údajů" je pravděpodobně přehlednější, ale já píšu recenze mým stylem už přes 4 roky a nemám zatím důvod ho měnit. Jsem na něj zvyklý a myslím si, že návštěvníci taktéž.

Re: Re: Re: Re: Design stránek

Markus22,19. 1. 2015 17:50

Dobrý večer,
já vám nenavrhoval změnu recenzí, mě se ty vaše líbí, jen jsem chtěl vědět váš názor na recenze tamté stránky. To jste mě asi špatně pochopil, za to se vám omlouvám :) .

Re: Re: Re: Re: Re: Design stránek

ADMIN,19. 1. 2015 18:26

V pořádku, pochopil jsem to špatně, omlouvám se. Můj názor na styl recenzí SPK je neutrální. Prostě jen jiná forma podání informací.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Design stránek

Markus22,19. 1. 2015 18:39

Dobrý večer,
nic se nestalo.
Pokud bych se mohl zeptat, v seznamu vašich recenzí jsem viděl značku Princ Alberts. Pokud vím tak je to americká značka doutníků, po nichž já v ČR již delší dobu pátrám. Zatím jsem z amerických narazil pouze na King Edward. Můžete mi říci, kde je vaše příbuzná sehnala, pokud to tedy víte?
A pokud smím mít ještě jeden dotaz, neviděl jste někde prodávat doutníky značek White Owl, Backwoods či třeba Swisher Sweets?
Předem děkuji.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Design stránek

ADMIN,19. 1. 2015 20:03

Bohužel, už je to nějaký pátek a netuším kde je zakoupila, ale tehdy byl jejich výskyt četnější než dnes. Nezbývá než prochazet trafiky a pátrat. O vámi zmiňovaných značkách vím, ale nikde jsem na jejich výrobky nenarazil. Pro lepší komunikaci zanechte případně e-mail ať zbytečně nezabíráme prostor v této rubrice.

Doutníky

Pavel,30. 10. 2014 20:17

Zdravím vás, jak jsem si všiml, máte tu hodně recenzí - za to vás velice chválím. Chtěl bych se zeptat, jestli byste nechtěl udělat recenzi na nějaký doutník od značky Principes (vanilla,cherry,chocolate,...) a nebo recenzi na doutník Casa de Garcia Robusto nebo Toro. S pozdravem Pavel.

Re: Doutníky

Pavel,30. 10. 2014 20:20

Pardon, já jsem si nevšiml že už tu recenze na Principes je :D .

Villiger Black Tube

Robert,15. 10. 2014 20:10

Dobrý den,
mohl byste prosím udělat recenzi na doutníky Villiger Black Tube?
Měl by to být Sumaterský tabák a cena se pohybuje kolem 150 Kč za tři kusy.
Děkuji.

Recenze

David,28. 6. 2013 16:05

Dobrý den,
moc vám chválím design stránek, je jednoduchý a přehledný. Docela by mě zajímalo, jestli se chystáte v poslední době nějakou recenzi na levnější doutníky (shortfillery do 100), protože u nás v okolí nejsou žádne dobré trafiky a v nich už vůbec žádné dobré doutníky. Poslední světlý bod byl, když mi trafikantka k narozeninám objednala jedno VdG Tubos :D. Tak bych rád věděl, čemu bych měl dávat přednost a čemu se vyhýbat obloukem. Od tý doby, co jsem měl Wilhelma 2. tak už moc neriskuji :D

Re: Recenze

ADMIN,30. 6. 2013 22:33

Přeji pěkný den, v první řadě děkuji za pochvalu stránek, doufám že se mi bude dařit přehlednost zachovat... Pokud jde o recenze levnějších shortfillerů, tak chystám recenzovat něco od JLP, ale spíše vždycky zajdu do trafiky a koukám co mi přijde pod ruku. Při výběru by Vám mohl pomoct tento článek:

https://cigars.estranky.cz/clanky/novinky-a-clanky/co-kourit-.html

Ale není bohužel v mých silách napsat přehled o všech značkách a tohle je pouze takový hrubý průřez.

Pokud byste chtěl něco probrat, nebo pokud bych mohl nějak lépe poradit, kontaktujte mě na e-mail.

S pozdravem Horatio

Re: Recenze

Tomáš,30. 8. 2014 17:12

Mohl byste mi vysvětlit emocionální rozdíl mezi kouřením doutníků a kouřením cigaret? Proč jasně vede cigareta? Děkuji

Re: Re: Recenze

ADMIN,10. 9. 2014 11:17

Přeji pěkný den, na toto je bohužel velmi těžké odpovídat. Nikdy jsem se nad tím nezamýšlel... Je to prostě otázka chuti a vkusu, peněžních možností a osobních preferencí. Stejně tak, jako někomu chutná více jablko a někomu hruška, je to i s doutníky a cigaretami. Tento dotaz tedy bohužel opravdu nezodpovím, dostal bych se spíše do filozofických sfér, než k nějaké určité odpovědi :D... Děkuji :) S pozdravem Admin

Dobrý e-shop

Aleš Zelina,8. 4. 2014 20:36

Pokud by jste někdo hledal opravdu dobrý eshop s dobrými cenami, s příkladným a perfektním přístupem k zákazníkovi, tak vězte, že Cigarpoint je ten pravý.
Objednal jsem 2O kusových doutníků, které přišli v nádherné cedrové krabici od La Flor de Las Antillas, každý kousek zabalen v celofánu s gilotinkou, zapalovačem a doutníčkem grátis. Doutníky krásně seřazeny tak, aby se v krabici nepomlátily.
Hleděl jsem na to, jako vejr. Je vidno, že to prodejce bere opravdu se zaujetím:-)Za sebe dávám jedničku s hvězdičkou:-)

pochvala

lukas,21. 3. 2014 12:48

Dobrý den, obsahově super ale ta proudící a blikající reklama všude :-(

Web

Zdenek,9. 5. 2013 10:51

Dobrý den, chtěl bych vám pochválit nový design stránek - moc se mi líbí, je čistý a přehledný.

Re: Web

ADMIN,9. 5. 2013 11:25

Mnohokrát díky...

-----------------------------------------------------------------------

ADMIN,29. 3. 2013 19:56

V první řadě děkuji za pochvalu, budu se snažit pokračovat ve stejném stylu. Recenzi na Villiger NO.7 bych udělal rád, ale musím na něj někde narazit. Pokud má ještě někdo nějaký nápad co vylepšit, sem s ním :)