Jdi na obsah Jdi na menu

Dodávky a odborné montáže LED osvětlení - úspora nákladů za el. energii až 90% !!!

15. 1. 2012

 

xpe.jpgled.jpg

 

Vyobrazená svítidla v sekci - ÚSPORNÉ LED OSVĚTLENÍ - a mnoho dalších, nejnovějších typů LED svítidel i samostatných světelných zdrojů, lze u nás objednat a zakoupit, včetně jejich odborné montáže a zapojení.

Pomůžeme vám s výběrem vhodného LED osvětlení na základě našich technických a praktických zkušeností. Na zakázku jsme schopni vyrobit různá atypická, velmi kvalitní a moderní svítidla z LED pásků, v různých profilech a modifikacích. Vše na míru, do interiérů i exteriérů, přesně dle vašich požadavků. 

Při náročnějších aplikacích provedeme analýzu vašich stávajících svítidel, výpočet spotřeby elektrické energie a srovnání, které vám ukáže možný potenciál finančních úspor.

Nabízíme výběr velkého množství atraktivních LED svítidel z katalogů, přičemž tato svítidla  odebíráme přímo a pouze od několika námi prověřených dovozců. To především z toho důvodu, že současná kvalita nabízených  produktů různých tuzemských prodejců je bohužel velmi rozdílná a jednoznačně nelze věřit zdaleka všemu, co vám kdo řekne.

Charakteristické vlastnosti dnešních kvalitních LED zdrojů:

 - velmi nízká spotřeba  - úspora el. energie až 90% oproti klasickým žárovkám

 - dlouhá životnost u některých typů až 70.000 hod.

 - nízká pracovní teplota

 - žádné UV ani IR záření

 - plná svítivost ihned po zapnutí

 - velmi dobré, věrné podání barev  RA

 - velké množství spínacích cyklů cca 100.000x

Proto jsou tyto světelné zdroje vhodné pro nejrůznější běžné i velice náročné a specifické aplikace. 

Použití moderních zdrojů LED dnes představuje i přes zdánlivě vyšší počáteční investici, značnou úsporu ve spotřebě elektrické energie, která může činit až neuvěřitelných 90%

Doba návratnosti těchto investic se poslední dobou rapidně snížila díky rychlému vývoji nových technologií ve výrobě vlastních LED čipů, které dnes již dosahují běžné svítivosti větší než 100 lumenů na 1W!

Velice zjednodušeně řečeno -  běžnou klasickou žárovku s wolframovým vláknem 40W, která má svítivost 380 lumenů a životnost cca 2500 provozních hodin, vám dnes nahradí standardní kvalitní žárovka LED s příkonem pouhých cca 4 - 5W, svítivostí cca 400 lumenů a životností až 50.000 provozních hodin!!!

p_max_size2.jpg

To už stojí při dnešních cenách elektrické energie nejen za úvahu ale opravdové řešení...