Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cassidy,Halinor,Yan Lin,Kadma,Nerrisa

4. 1. 2009


cassidy_chacon_by_ayakuchan-d5749ip.jpgCASSIDY 

živel: voda
Cassidy je z nich nejmladší. Strážkyní se stala v 13 letech. Ovládala vodu, no nejdřív, když Nerisse Kondrakar odebral Srdce Kondrakaru, dostala ho Cassidy. Nerissa však po něm stále toužila, žádala ho od ní, a když Cassidy odmítla, Nerissa ju zabila. V seriálu chtěla být dětskou doktorkou, jejím oblíbeným místem byla Pláž mušlí, snila o čokoládě velké jako obloha a mohli sme vidět její mámu Emily (díl 2x13 Slitování),co na ducha Cassidy tak zapůsobila, že se podvolila Nerisse, protože chtěla opět žít... Nerissa ji, jako i všechny ostatní bývalé Strážkyně, ovládla a použila v boji se současnými Strážkyňami.


halinor.jpgHALINOR
živel: oheň
Halinor ovládala oheň. Svoje poslaní začala v 14. V součastnosti v seriálu je Mudrcem v Kondrakaru. Má sice ješte zbytky své původní síly, no když  není napojená na auramery (zdroje živlů), použitím moci oslabuje svou životní sílu. A protože když byl Kondrakar napadený Rytíři zničení, ze zoufalství ochromila Lubu (Strážkyňu žriedel) a chtěla soustředit moc do svých rukou, no v té době ji Nerissa v podobě Vědmy zajala a ovládla. V časopise byla zas vyhostěná z Kondrakaru spolu s Kadmou, protože spochybnili Veštcovo konaní (že dal Cassidy Srdce, i když věděl, že ji Nerissa zabije).


yan_lin_by_enchantedseekers-d5o7uho.jpgYAN LIN
živel: vzduch
V 14 letech se stala strážkyní. Yan Lin je babičkou současné Strážkyně  vzduchu, Hay Lin. Ona jim prozradila jejich čarovné poselství, odevzdala Srdce Kondrakaru a Mapu portálů. V časopise zemřela a je teď součástí triumvirátu s Veštcem v Kondrakaru. V seriálu ji Nerissa zaklela do Srdce Meridianu, no předtím vytvořila její dvojnici a tu Strážkyně zachránili a přivedli zpět na Zem, přičemž nevěděli, že skutečná Yan Lin byla zakletá v Srdci. Nakonec byli obě vysvoboděné a Yan Lin ji  domů přivedla jako svoje dlouha ztracené dvojče.

 


stazeny-soubor.jpgKADMA
živel: zem

O Kadmě se ví poměrně málo. Byla Strážkyní země od svých 13 let. Momentálně je v seriálu vládkyní světa Zambala a vlastní Srdce Zambaly. Nikdy si nechce přiznat chybu. I ona sa dostala pod vládu Nerissy. V časopise byla zase vyhostěná z Kondrakaru spolu s Halinor, protože zpochybnili Veštcovo konaní (že dal Cassidy Srdce, ikdyž věděl, že ji Nerissa zabije).


youngnerissa.pngNERISSA
živel: energie
Nerissa nastoupila jako nejstarší 15-letá. Jako první z těchto Strážkyň měla Srdce. Zatoužila však po jeho nekonečné moci a chtěla stále víc. Veštec dal Srdce Cassidy, Nerissa ji zabila a za to byla odsouzená, avšak vysvobodila se. Po Srdci ješte stále bažila a teď se ho snaží získat od Will. Na pomoc si schromáždila Rytíře pomsty, Rytíře zničení a nejdřív dostala pod svou kontrolu všechny bývalé Strážkyně...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sousuper skvělé a nádherne

kesidy,12. 2. 2012 21:24

super super super