Jdi na obsah Jdi na menu
 


Will,Irma,Taranne,Cornelie,Hay Lin

26. 1. 2009

 

will27.jpg

WILL VANDOM

   živel: energie

  Will je jedináček a žije se svou mámou Susan. Stala se  Strážkyní a její úlohou je strážit čarovný amulet Srdce  Kondrakaru. Dokáže vrhat blesky i povídat si s  elektrospotřebičemi. V Heatherfieldu je jen krátce;  přistěhovali se sem po rozvodu. Chodí s Mattem Olsenem, s  klukem z chlapecké hudebné skupiny

 

 Will o sobě

Jmenuji se Will.Narozeniny slavím 19. ledna. Moje znamení je Kozoroh. Kamarádky o mně říkají, že jsem trošku nesmělá, velice citlivá a zranitelná. Jsem alergická na pyl. Miluji všechny vodní sporty a sbírám plyšové žáby. Opatruji Srdce Kondrakaru, medailon, který v sobě soustřeďuje veškerou energii vesmíru.

 

IRMA LAIR irma4.jpg

živel: voda


Irma má mladšího brata Christophera a spolu i s rodičmi žije v rodinném domě v Heatherfieldu. Ovládá vodu a ví řídit otázky jiných, čím si vypomáha při zkoušení:) Je z nich nejvtipnější. Její neoblomným ctitelem je Martin Tubbs, kterého se vždy snaží střást,seznámila se však i s Joelem Wrightem.

Irma o sobě

Já jsem Irma. Jsem o rok mladší než Will. Narodila jsem se 13. března ve znamení Ryb. Jsem nejtemperamentnější a nejupovídanější ze všech holek. Ráda nosím různé tašky a batůžky, už jich docela slušnou sbírku. Pouze moje nejlepší přítelkyně vědí, že jsem v hloubi duše velmi romantická. Mým spojencem je Voda.

 

taranee5.jpg

 TARANEE COOK

 živel: oheň

Taranee má staršího bratra Petra, který se líbí Cornelii. Její matka je soudkyně, která nejdřív zasahovala i v souvislosti s Taraniným klukem Nigelem Ashcroftem. Taranee ovláda oheň a dokáže se s děvčaty spojit i telekineticky - přez myšlenky. Je z nich nejmoudřejší, ale zato má nespočetně velmmi fóbií.

  Taranee o sobě

 

Já se jmenuji Taranee. A narodila jsem se 2 dny po jarním slunovratu (23. března). Moje znamení je Beran. Jsem prý ze všech nejklidnější a trošku uzavřená. Je to tím, že chci mít všechno pod kontrolou. Běda však tomu, kdo mě rozzlobí... Jo, a abych nezapomněla ? miluju matematiku a knihy ? čím tlustší, tím lepší. Mým živlem je Oheň.

 

cornelia1.jpg

 CORNELIA HALE

živel: zem

Cornelia má také sourozence - mladší sestru Lilian. Žijí v luxusní výškové budově s výhledem na Heatherfield. Cornelia ovláda zem a myšlenkami hýbe věcmi. Zbožňuje módu, nakupování a z nich je nejvíc zatížená na vzhled. V jejím milostném životě jsou dva významní chlapci - Caleb a Peter Cook...

Cornelia o sobě

Mé jméno je Cornelia. Je mi 14 let jako Will a narodila jsem se 10. května ve znamení Býka. Moc toho nenamluvím. Ráda se hezky oblékám. Mě poslouchá Země.

 

 

 

haylin43555.jpg

HAY LIN

živel: vzduch


Hay Lin je jedináček a žije s rodičemi a babičkou Yan Lin . Její rodina vlastní čínskou restauraci The Silver Dragon - Stříbrný drak, který se stal dočasným útočištěm i Caleba a Blanka. Hay Lin ovláda vzduch a dokáže se zneviditelnit. Je večný optimista a navrhuje oblečení. Líbí se jí Erik Lyndon.

Hay Lin o sobě

 

Já jsem Hay Lin. Mám narozeniny 4. června a jsem ve znamení Blíženců. Mou největší zálibou je kreslení, a proto všude sebou nosím papír a tužku. Ráda si čtu o mimozemšťanech a doufám, že jednou potkám skutečného. Rozumím si se Vzduchem.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosba

jinka,19. 2. 2013 14:00

Jakpak se jmenuje ta s modrými vlásky a jedním copánkem s korálkama ? Byla bych ráda za radu.

Re: prosba

fhgh,5. 5. 2013 13:28

taraní se jmenuje

Witch

Witch,4. 10. 2012 18:48

Witch jsou nej. Winx jsou hnus!!!!!! Fuj tajlb.Will

Re: Witch

jjfn,5. 5. 2013 13:26

nechte toho jo?nezačínejte si s winxkama.nejsou tak cool jako witch ale nechápu proč je sem musíte zeplejtat.ta holka se o nich nezmínila ani slovo a už tady o nich hned melete!

mám ráda witch proto...

Will,20. 7. 2011 10:35

že se nepředvádí,a mám z nich na 1 místě WILL.proto že WILLje má nej z WITCH ne proto žemá srdce kondrakaru ale proto že se mi líbí...jo a winx sou šneci kteří patří do konzervy.

Winx jsou bhleeee :P

♥Will♥,3. 4. 2012 20:24

milujem witch z celej svojej duse .. to sa ani neda opisat ... ja ich milujem no naradsej mam WILL - ona je ´moja zivotna poradkina ... ich rady v knizkach pomahaju .... ja ich milujem :***** / Winx patria do zachodu :DD

w.i.t.c.h

tereza(11),5. 11. 2011 10:47

páš pravdu s tím winx!!!!!!!!!!!

w.i.t.c.h

tereza(11),5. 11. 2011 10:44

nej je cornelie,a je nejkrásnější (: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hur

baroo,13. 4. 2011 16:55

nej IRMU

W.I.T.C.H

Will,19. 10. 2010 19:47

nej je WILL

Hay Lin

Andrea-Hay Lin,10. 8. 2009 13:39

NEJRADĚJI MÁM HAY LIN

Witch

Andrea ,24. 5. 2009 17:36

1.Irma
2.Will
3.Hay Lin
4.Taranee
5.Cornelia