Jdi na obsah Jdi na menu
 


WILL  Obrazek

Základ: Celé jméno této čtrnáctileté čarodějky je Wilhelmína Vandom. Je jí čtrnáct let. Žije jen s maminkou, která pracuje v jedné z kanceláří Simul Techu. Will je výborná plavkyně, má doma plcha a později zajíce. Co se týče kouzel, jako nositelka Srdce Kondrakaru vládne Energií. Dokáže komunikovat s elektrickými přístroji. Je rozvážná, trochu uzavřenější a zamilovaná do Matta, frontmana skupiny Cobalt Blue. Nejen kvůli němu, ale i lásce ke zvířatům vypomáhá třikrát týdně ve zverimexu Mattova dědečka.

Krása: Will měří asi 156 centimetrů. Má celkem štíhlou, sportovní postavu a většinou se obléká do volného sportovního oblečení. Její vlasy po ramena jsou zářivě červené, má srdcovitý obličej a hnědé oči.

Rodina: Will nemá zrovna velkou rodinu. Žije jen s maminkou Susan, která pracuje v jedné z kanceláří Silmu Techu. Přítelem její matky je dějěpisář Collins a občas se objeví u Vandomových na večeři. Willin domácí mazlíček byl dlouhou dobu plch. Po jeho smrti dostala od pana Olsena králíčka. Otec Will Thomas byl známý gauner a Susan od něj utekla. Nedávno se své bývalé ženě a dceři snažil vrátit do života. Nakonec se ukázalo, že mu šlo opět jen o peníze, a Susan i Will se snad podařilo zbavit se ho napořád.Obrazek

Kluci: Asi by to ani nebyla Will, kdyby nechovala nežnou lásku k Mattovi. Poprvé se s ním setkala, když našla v parku plcha. Pak začala pracovat v obchodu se zvířaty pana Olsena, dědečka Matta. I po té, co Willina astrální kapka Matta políbila, zůstávali jen dobrými přáteli. Matt taky miluje zvířata, matematiku a svou skupinu Cobalt Blue, kde hraje na kytaru. Will, která ho obdivuje a pro kterou byl vždy nedosažitelným, se ale nakonec dočkala. Nedávno si dali první opravdovou pusu. V poslední době se mezi ně  vkrádal stín Orube, nakonec spolu ale začali chodit.

Koníčky: Will miluje zvířátka a pracuje tedy ve zverimexu. Dále vyniká v plavání. Už vyhrála několik závodů! Když je potřeba ve škole zorganizovat nějakou party, je na ni vždy spoleh jako na řadového pracovníka.

Škola: Will není hloupá, ale taky žádná premiantka. Na něco prostě nemá hlavu. I tak se ale snaží, matematiku ji dokonce doučovala slečna Rudolphová. Bohužel nestačila na to, aby byla mezi elitními studenty vybranými na studijní pobyt do Redstone. Je přírodovědně zaměřená. Oblíbené předměty: fyzika, chemie Známka inteligence: 3

Pokoj: Will, čarodějka Energie, je vysazená na moderní technologie. Centrem jejího pokoje je tedy řádný pracovní stůl s počítačem. Před prosklenými dveřmi se nachází oválné zrcadlo - to aby na sebe Will dobře viděla. Postel byla vyrobena ze dřeva a její prosté povlečení ladí s jednoduchou bílou skříní u dveří. Will miluje žáby, a tak je po pokoji najdete jako lampu, budík či plyšáčka. V jednoduchosti je krása.

 Astro: 19. leden, Kozoroh.

Slabiny: Will nepatří k nejlepším studentům. Někdy se chová příliš zdrženlivě a dost se stydí, nedokáže správně vyjádřit, co potřebuje. Přecitlivělost ji občas svede k vybuchům a ztrátě kontroly sama nad sebou. Párkrát se už zachovala dost sobecky, mívá totiž tendenci se příliš na něco upnout a opomínat vše kolem.

Sheffield: Will miluje dost skromné místečko - propadlý kousek zábradlí ve venkovním areálu, kde proudí davy lidí. Opírá se o sloup s nápisem M+W, ohraničeným srdcem (napsal Matt). Tajná skříňka je zaplněna "mluvícím" rozvrhem, protistresovou žábou, čokoládovým krémem, zlatou superpropiskou a náhradními klíčky ke skútru.

 

Skříň: To, co skrýváme ve skříni, o nás mnohé prozradí. Jaké jsou poklady Will? Dveře její skříně zdobí všelijaké fotografie, které při každém otevření vyvolají krásné vzpomínky. Nevejdou se tam však všechny, další desítky Will schovává ve fotoalbu. Oranžovou vestu dostala od Collinse (!), růžová sukně je jeden z mála dívčích kousků jejího oblečení a krátké černé šaty si zajisté všichni pamatujete z oslavy Halloweenu. Ručníky, plavecké brýle a plavky nezapřou, který sport má jejich majitelka nejraději. Z botek si všimnete moderních skoroholinek a kotníčkových růžovobílých. Naši prohlídku ukončíme pohledem na žábu od tety Riny, šálu od Taranee a oblíbenou karimatku.

 


Will a její rodina :

Obrazek

 

susan
Susan Vandomová - Pracuje ve firmě Simultech, zabývající se počítači. Pracuje hodně dlouho, někdy i do noci a nebývá proto moc často doma...Ach jo.
plch
Plch - Moje Domácí zvířátko. Je buď hrozně aktivní nebo spí. Sežere všechno na co přijde...Jo, jo se zvířátky je to někdy holt dřina.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář