Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neděle 1.3.- Šeberov,čtvrté utkání a z toho druhá výhra,to je bilance po zápase s Modřany!Utkání bylo z naší strany jednoznačně nejlepší,které se zatím odehrálo,soupeř nás ničim neohrozil a tak jsme ho vyprovodily ze hřiště výsledkem 4-0,kaňkou v zápase byla nedisciplína jednoho z našich hráču(M.Procházka) který bez balonu nakopl protihráče a tim ukončil asi o 10 minut utkání!Naopak  hvězdou zápasu se stal Honza Mikláš,který zaznamenal hattrick!

    Zvole - Modřany        4-0     (1-0)

branky: 3x Mikláš,1x Pašek

zákl.sestava:Matějka-Nikorák,Mráz,Malý,Turner-Tolar,Procházka,Smolík,Vnuk D.-Mikláš,Pašek

na střídání: Tlamsa,Mareček

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neděle 22.2-Už třetí utkání čekalo naše ''áčko'' na umělé trávě na Šeberově,soupeřem nám byl neznámý celek ze Všestar,tento tým hraje na Praze-východ stejnou soutež jako náš tým.Hráči Všestar zápas odehráli s jedním našim hráčem,protože jich bylo pouze deset.První poločas to bylo hodně nepřesné,nedařila se hlavně finální přihrávka, neproměněné šance a tak to soupeř využil a  první poločas vyhrál 1-0. Druhý poločas už byl z naší strany o něco lepší a zápas sme nakonec vyhrály 3-1!!!Zajímavostí bylo,když od 75.min nastoupil i náš trenér Fajc R. a hned dal gol a pak také  za stavu 1-1 neproměnění šance kterou měl Petrák L.,když obehrál golmana,měl prázdnou branku,jenže z metru trefil tyč,dřevák!

   Zvole - Všestary       3-1    (0-1)

branky  Zvole:Procházka M.,Petrák L.,Fajc R.

zákl.sestava: Matějka(Koudelka)- Hrachovec M.,Hluší ,Malý ,Nikorák-Petrák,Turner,Procházka,Tolar-Vnuk D.,Smolík

na střídání:Bílek 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neděle 15.2.2009 (hřiště Šeberov) 11:30. V dalším přípravném zápase jsme hráli  s Měchenicemi,které hrají I.B. V našem mužstvu se nejvíce prosadil Firma(Mikláš) ,který vstřelil obě branky našeho mužstva.Bohužel díky dvěma penaltám,které  tým Měchenic kopal se prohrálo 2-4.

   Zvole - Měchenice   2-4      (2-1)

branky Zvole:2x Mikláš Jan

zákl.sestava: Koudelka-Nikorák,Tlamsa,Malý,Vnuk L.-Tolar,Hluší P.,Procházka,Turnér- Mikláš,Pašek

na střídání:Sopuch,Smolík,Rychlí

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

V neděli 8.2.2009 od 16.30 se naše A mužstvo utkalo v prvním přípravném zápase na umělé trávě se Šeberovem.  V utkání vedl náš tým na trenérské lavičce poprvé Roman Fajc.Také sme mohli zahlednout novou posilu z Libně Daniela Turnera a kluky z dorostu!!!Naopak někteří aniž by se dostavila nějaká omluva nedorazili vůbec.

Že to bylo naše první utkání v roce a první na umělé trávě bylo jasně vidět a tak se nemohl nikdo zlobit.V utkání se zkoušeli různe varianty jak by to mohlo vypadat na jaře.Střídání bylo hokejové a tak se sestava často měnila.

 

   Šeberov - Zvole   3-1   (2-0)

branky Zvole: M.Procházka

zákl.sestava: Koudelka- T.Hrachovec ml.,Bartko,Turner,Malý-Petrák,Procházka,Smolík-Pašek,Pilík,Mikláš

během utkání se do hry dostali také Nikorák,Vnuk L. a Tolar

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

přátelák

michal,16. 2. 2009 19:41

zima tam byla i v hospodě:-(

přátelák

průďa,10. 2. 2009 14:11

díky tomu zápasu jsem zase nastydlej :-(