Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

hlani-strana-nazev.jpg


Vznik a historie Motoklubu ve Vysokém

       Prvotní nápad založit moto-tým vznikl někdy na přelomu roku 2006 a 2007, v té tobě se jednalo o malou skupinku jezdců, kteří jezdili společně na tratě v okolí, někteří z nich odjeli i pár hobby závodů. Co však měli tito lidé společného, bylo společné ježdění na motorce. V té době se nechala udělat několik dresů (šedobílé barvy) a vznikly prapůvodní internetové stránky. Původní název zněl Vysoké MX Team a tvořilo ho přibližně 10 jezdců.

      Na přelomu roku 2008/2009 došlo k mnohým změnám, ta největší změna spočívala v přejmenování týmu na MOTOKLUB VYSOKÉ V AČR, (pod hlavičkou Autoklubu České republiky) s následným zapsáním na ČSÚ a FÚ., v té době se jednalo o cca 15 členů. S postupnou prezentací našeho týmu se objevily i nabídky, respektive možnosti získání nějakých sponzorů, což bylo pro náš klub výhodné, avšak od té doby se rozšířilo i papírování :-)

      Na přelomu roku 2009/2010 se počet členů zdvojnásobil na cca 30 členů, z toho byla cca 20 aktivních jezdců (respektive lidí s motocyklem). Klub se rozvíjel, účast na závodech byla hojná a prezentace klubu se rozšíříla i do vzdálenějších oblastí, o čemž svědčí i množství vystavených pohárů.

    V Současné době tvoří základnu Motoklubu ....( rozepsáno, bude doplněno ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Mail list



Archiv

Kalendář
<< leden / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 221302
Měsíc: 1272
Den: 57