Jdi na obsah Jdi na menu
 


ITALSKÝ PROFESOR ODHALÍ DŮKAZ O MIMOZEMŠŤANECH MEZI NÁMI

11. 12. 2009

 (údajná fotka mimozemšťana prof. Breccii)

 Profesor Stefano Breccia vedl ocenění-hodnou kariéru jako inženýr elektrotechnik a vyučoval na několika univerzitách v Itálii a v Evropě, předtím, než odešel do důchodu. Je autorem knihy “Contattismi di massa” (Mass Contact), kde shromažďuje důkazy o lidsky vypadajících mimozemšťanech, kteří žili v několika podzemních základnách v Itálii mezi lety 1956-1978. Podle profesora Breccii, někteří z těchto mimozemšťanů jsou vysocí přes 250 cm a dovolili fotografování. Na začátku ledna 2010 odcestuje do USA, aby své důkazy o svých pozoruhodných závěrech dokázal. Je klíčovým účinkujícím na každoroční Earth Transformation Conference, která se koná 7-10.1. 2010 na Havaji, která sezve dohromady průkopníky Nové vědy (New Science), alternativního léčení, lidského vědomí a mimozemského kontaktu. Profesor Breccia plánuje představit audio a filmové video-důkazy lidsky vyhlížejících mimozemšťanů působících s více než 100 soukromými občany po několik desetiletí v největším případu kontaktu v moderní historii.

Profesor Breccia zkoumal případ „Amicizia“ (přátelství) po několik desetiletí, během kterých se setkal a dotazoval se více jak 80ti hlavních svědků v Itálii a jiných zemích.

Výpovědi odhalují, že se mnoho mimozemšťanů mohlo snadno vmísit do lidské společnosti a dokonce dělat i normální práci, pokud je to nutné. Dozvěděl se, že si mimozemšťané vybudovali v Itálii základny, které rozšířili do Jaderského moře. Tohle bylo podpořeno výzkumem známým italským badatelem UFO Dr. Robertem Pinottim, který na konci svého vlastního vyšetřování dospěl  k závěru, že „jistá skupina lidsky vyhlížejících mimozemšťanů z dalekých hvězd postavila podél pobřeží Jaderského moře obrovskou podzemní strukturu.“ Italští občané pomáhali mimozemšťanům dovážet ovoce a další zásoby. Ty největší základny měly něco jako těžké strojírenství, zatímco menší základny byly využívány jako obytné čtvrti. Mimozemšťané měli i další základny v solárním systému, které se mohly rychle postavit nebo rozmontovat, když vyžadovala situace.

 

Případ „Přátelství“ pomáhají potvrdit zprávy jistého množství amerických kontaktérů a informátorů, že se lidsky vypadající mimozemšťané smísili s lidskou společností, což je velmi přísně střežené tajemství vlády Spojených států a i jiných vlád.

Podle původních svědků popisovaných v Brecciho knize “Contattismi di massa”, byla většina mimozemských základen v roce 1978 zničena skupinou „syntetických“ mimozemšťanů. Breccia popisoval rozdílné filozofie mezi touto mimozemskou skupinou, která tenkrát vstoupila do násilného konfliktu. Při jeho nadcházející prezentaci na Havaji, Breccia odhalí, že lidsky vypadající mimozemšťané z případu „Přátelství“ však své kontakty nezastavili. Kontakty pokračovaly až do současnosti a Breccia se do některých zapojil. Breccia také na Havaji představí podrobné analýzy fotografie, která zobrazuje jednoho z mimozemšťanů, který byl přibližně vysoký 3,30 m (viz foto). Důležité je, že profesor Breccia bude hovořit o svých vlastních zkušenostech týkajících se mimozemšťanů z případu „Přátelství“ a které poprvé odhalí před americkým publikem. Ve smyslu svého celkového dopadu, množství účastníků a sebraných dokumentárních důkazů, je “Contattismi di massa” tím nejvíce udivujícím případem lidského mimozemského kontaktu v moderní historii.

 

Konference se koná 7-12. 1. 2010 na Big Island, Havaj. Bude se tam představovat 11 mezinárodních řečníků.

PhDr. Michael Salla 29.9.2009 (překlad Karel Rašín)
 

 dodatek: účastníci konference na Hawaii:

  1.     Braco (Chorvatsko). Fyzické léčení, zázraky a transformace života

        2.     Dennis Adams (Mt.Shasta USA). Léčitel, duchovní učitel

3.     Carla L. Rueckert. Mayové, západní astrologie, fipozofie zákona jednoty

4.     Dr Paul LaViolette. Antigravitační pohon

5.     Klaus Dona (Rakousko). Kurátor muzea ve Vídni, alternativní archeologie

6.     Mellen-Thomas Benedict. Setkání blízká smrti

7.     Haleaka, domorodá Havajanka, přímý potomek nejvyšších havajských duch. kněží

8.     prof. Stefano Breccia. Mimozemský kontakt

9.     Alex Collier. Kontaktér s Andromeďany

10.  Angelika Whitecliff. Další úroveň vývoje lidské společnosti

11.  Dr. Michael Salla. Exopolitika

Nová kniha zachycuje podrobnou historii tajemné skupiny lidsky vyhlížejících mimozemšťanů, kteří založili podzemní základnu v Itálii a scházeli se s místními obyvateli mezi lety 1956 a 1978. Autor knihy „Mass Contact“, Stefano Breccia, je velmi považovaným italským ufologem se vzděláním inženýra v elektrotechnice, který vyučoval na několika italských a zahraničních univerzitách. Zkoumal případ „Amicizia“ (přátelství) po několik desetiletí, během kterých se setkal a dotazoval mnoha bezprostředních svědků. Breccia v knize uvádí výpověď Bruna Sammaciccia, velmi vzdělaného italského učence s titulem v psychologii a psychiatrii a autora 160 knih. Sammacicciho výpověď obsahuje tvrzení o přímém fyzickém kontaktu s mimozemšťany, který trval po několik desetiletí. Vedoucí italský ufolog dr. Roberto Pinotti napsal předmluvu ke knize a zhodnotil své vlastní, deset let dlouhé vědomosti o případu Amicizia a i rozsáhlé důkazy, které to potvrzují. Některé z mnoha fotografií UFO a mimozemšťanů v případu Amicizia se řadí mezi nejlepší kvalitu, co kdy byly pořízeny. V rámci svého celkového dopadu, mnoho účastníků do případu zapletených a dokumentární důkazy shromážděné v „Mass Contact“, jsou tím nejudivujícím případem lidského mimozemského kontaktu v moderní historii.

 V předmluvě, dr. Pinotti popisuje svůj úžas, když zaslechl svého univerzitního profesora mluvit o mimozemšťanech, když přišel na svou konečnou doktorskou zkoušku na univerzitě ve Florencii v roce 1969. Když se obrátil na profesora a pověděl mu o svém zájmu o UFO, profesor se Pinottiho zeptal: „Víte o tom, že poblíž Pescari je podzemní základna mimozemšťanů s celou svou logistikou?“ Pinotti řekl, že se rychle stalo zřejmé, že jeho profesor patřil k tajnému společenství: „Které bylo vytvořeno, aby pomáhalo mimozemšťanům v jejich iniciativě na naší planetě.“ Pinotti byl schopen potvrdit, že „skupina lidsky vyhlížejících mimozemšťanů z dalekých hvězd vybudovala mohutnou podzemní strukturu podél pobřeží Jaderského moře.“ Bylo to v roce 2003, když Sammaciccio zesnul, kdy se Pinotti rozhodl vyjít na veřejnost a odhalit své vlastní vědomosti o celém případu: „Protože v jeho vůli byla prosba, aby byl tento příběh uveřejněn, aniž to komukoli způsobí problémy, vzal jsem na vědomí, že bylo mojí povinností přispět pravdou, jak jen to je možné.“

 Příběh „Mass Contact“ začal v roce 1956, když se Bruno Sammaciccio a dva jeho přátelé setkali se dvěmi záhadnými individui, o kterých říkali, že jsou mimozemšťané. Jedna byla 2,4 m vysoká, zatímco druhá byla jen vysoká 90 cm. Sammaciccio a jeho přátelé, ve skutečnosti skeptičtí, byli nakonec vzati na obrovskou podzemní základnu, kde viděli mnoho těchto údajných mimozemšťanů. Viděli také, jak jsou vzdělávány jejich děti, některé pokročilou technologií, kterou používali a viděli jejich vesmírné lodě. Nakonec, přesvědčeni, že měli skutečně fyzický kontakt s mimozemšťany, Sammaciccio a jeho přátelé, začali mimozemšťanům pomáhat. Začali s podporou materiálu a se zařizováním nákladu ovoce, potravin a dalšího zboží, který se dopravoval a vykládal na mimozemské základně.

Nakonec byly na základnu každý měsíc dopravovány dva náklady zásob do různých oblastí Itálie, kde Summanaciccio a jeho přátelé žili.

Summanaciccio popisuje různé lidi do případu zapojených a kteří měli přímá setkání s mimozemšťany. Jedinci, kterých se to týkalo, se za čas změnili, jak pracovali se Sammaccicciem na pomoci připravit lidstvo na realitu lidsky vypadajících mimozemšťanů z jiných planet. Breccia řekl, že se osobně setkal a dělal rozhovor s téměř 80 lidmi, kteří pracovali s mimozemšťany nebo se s nimi setkali. Většinou to byli Italové, ale někteří byli z jiných zemí, které byly také vystaveni působení stejné skupiny mimozemšťanů. Mnozí z těchto mimozemšťanů by se mohli snadno přimíchat do lidské společnosti a dokonce dělat i normální práci, když by to bylo nutné. Případ „Amicizia“ pomáhá potvrdit zprávy mnoha amerických kontaktérů a informátorů, že lidsky vypadající mimozemšťané se smíchali s lidskou společností a chodí mezi námi.

 Sammaciccio nakonec popisuje násilný konflikt mezi dvěma frakcemi mimozemšťanů snažíce se ovlivňovat lidský vývoj a budoucnost. Přestože jeho frakce „Amicizia“ propaguje kosmickou jednotu a morální (etický) vývoj, jiná frakce podporuje technologický vývoj za každou cenu. To vedlo k periodickým násilným střetům mezi těmito frakcemi. Nakonec byly podzemní základny Sammacicciových mimozemských přátel v roce 1978 zničeny. Ti, co přežili museli odejít ze Země, ale slíbili, že se někdy v budoucnu vrátí, až bude lidstvo připraveno na morálnější (etičtější) vzájemné lidské působení s mimozemšťany.

 Sammacicciovův udivující příběh zní jako epizoda ze Star Treku, ale je dobře zdokumentovaná podpůrnými důkazy, některými z nejlepších italských badatelů UFO a očitými svědky, kteří události popisovali. Někteří ze svědků byli vedoucí státníci, učenci a postavy z italské a evropské vysoké společnosti. Breccia do své knihy zahrnul předmluvy a prohlášení svědků popisujících podrobnosti rozsáhlého počtu lidí zapojených do případu „Amicizia“.

Avšak anglická verze této knihy utrpěla špatným překladem, nepodstatným zahrnutím jiných případů a nedostatkem obsahu a inexu. Také obal nedělá čest (neospravedlňuje) tak silnému materiálu v knize. Narozdíl od těchto omezení, kniha je velmi doporučovaným čtením. Poskytuje vynikající shrnutí rozsáhlých důkazů o mimozemšťanech, kteří tajně žili a působili v Itálii přes 22 let. Protože se v Itálii objevuje více materiálu a svědectví, a i v jiných zemích, případ „Amicizia“ může být nakonec tím, který potvrdí realitu mimozemského života.

 Phdr. Michael Salla                                                             17.5. 2009

 (překlad Karel Rašín)

 Ukázky z Knihy Contattismi di massa“ najdete na adrese:

http://www.timeangel.estranky.cz/clanky/knihy-ruznych-autoru/ukazzstefbr

 

Zdroj: www.exopolitika.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář