Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o mě

Info o mě se dá najít na adese:

Obrazek

http://www.bezhranic.estranky.cz/fotoalbum/neco-o-me/holddo

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dotaz

Jana,13. 4. 2015 11:46

Dobrý den!
Zajímavé myšlenky. Chtěla bych se zeptat, proč jste neuvedl použitou literaturu?
Jen okrajově, kinetická energie _ i, nikoli y.
Přejí hodně úspěchů v dalšich úvahách.

Přítomnost

Petr Čihák,2. 5. 2014 12:11

Přeji harmonické prožívání přítomnosti.
Co je to? Ti okolo vydávají něco ze sebe, říkají tomu zvuky a ten prý je jeden a tamten druhý, sobě říkají já a mně říkají člověk a taky ty. Ten jeden prý slyší všechny zvuky okolo sebe i svoje a také uvnitř sebe a já to prý tak slyším také. Prý slyší také zvuky toho druhého a taky moje a nějak je pojmenovává a oni mezi sebou těmi zvuky prý komunikují i se mnou a říkají tomu artikulace zvuků řeč, jazyk a prý tak o všem všechno ví, sdělují to sobě, druhým i mně a já to tak prý také vím a sděluji. Já ty zvuky slyším – myslím si, že je slyším všude i v sobě, tomu se prý říká myšlenky a stále mi něco říkají, sdělují, mluví a myslím si, že jim rozumím, co sdělují, myslím si, že mluví tak, jak mluvím já se sebou a s tím, co si myslím, že je okolo mě. Řeč má prý slova a ta slova si myslím, že mi říkají, že jsem se prý narodil těm, kdo jsou prý máma a táta a že jim prý tak říkám. Prý jsem se narodil, když se oni spolu, podle těch slov, co si myslím – slyším, milovali a to milování že prý je pojmenované slovem – myšlenkou láska.
Prý si myslím, že jsem, že prý žiji, že prý dýchám, že se mi zvedá hrudník a tak se prý nadechuji a když hrudník klesá tak prý vydechuji. Že jsem se když jsem se narodil, tak jsem se prý poprvé nadechl a že prý, když, jak si myslím, naposled vydechnu, tak umřu a tomu se prý říká a všichni i já si to prý myslí – smrt. Já i všichni ostatní se toho, té myšlenky, té smrti bojí a myslí si, že dělají všechno tak, aby neumřeli, protože prý si myslíme, že chceme žít, prý chceme milovat tak, jak jsme se narodili a prý chceme žít proto v té lásce. Myslíme si, že se tomu říká pud sebezáchovy, každý se tím prý řídí jako základním instinktem a stále nás to v sobě brání, drží, uzavírá, prý nás to chrání a prý nás to také vězní, odporuje to a myslíme si, že něčemu a před něčím. Myslíme si, že nám někdo, něco říká, že máme to, co se jmenuje tělo a v něm prý jsme se narodili, v něm prý dýcháme, myslíme si, v něm něco cítíme, že při nádechu cítíme zrození a při výdechu smrt, které se tak bojíme, až se dusíme a proto se prý vždy opět nadechneme. Taky si myslíme, že tělem cítíme i to okolo něj a že to vnímáme, prý smysly a že prý těch smyslů máme 5, 6, nebo 7, nebo… že prý vidíme očima nějaký, říkáme tomu obraz, který prý tvoří světlo a to prý ten obraz odráží do očí a tak prý vidíme i tmu. Myslíme si, že ten obraz má prý nějaké rozměry ve znacích - obrazech prý číslech a taky v dalších obrazech prý geometrických grafech, že se ten obraz pohybuje tak, jak se pohybují naše těla, oči, myšlenky, představy, že prý je ten obraz živý, že to je děj, že prý to je život světla, tmy, barev, znaků, slov, zvuků, doteků, pachů, myšlenek, já, ty, my, citů, těl, člověka, bytostí, lidí, vesmírů, planet, hvězd, energie, zdroje, lásky, milování, že prý je holografický a multiprojekční – Matrix.
Co je to? Co si myslím? Co cítím? Co vnímám? Vím, že to nevím a nevím, že to vím. Prožívám sám sebe v sobě, v dechu, vždy se ptám co prožívám, jak to prožívám a proč. Každým krokem, každým dechem se překvapuji, divím se uctivě a s pokorou. Jsem dítě, které v každém citu cítí další cit, v každém dechu dýchá další dech, v každém obraze vidí další obraz, v každém zvuku slyší další zvuk, v každé doteku cítí další dotek, tak jak se mi vyvíjejí, rostou smysly, tělo, bytost, vědomí. Tak tvořím svůj domov, kde se cítím doma, tak jako já v lásce milování svého věčného života.
Co se děje mně, to se děje ostatním a život prožíváme každý sám zatím ještě ve svém Matrixu.
S vděčností, pokorou, srdnatostí, pochopením, soucitem a odpuštěním. NIKDY VÍCE vězení Systému Lidské Mysli.
Z mého srdce do Tvého všem Já, Atlantiďanům, Jáství.
Petr Sáťa http://petrcihak.webnode.cz/, facebook Petr Šnek Čihák

Matrix

Petr Čihák,2. 5. 2014 12:09

„Nezáleží na tom, na co se díváme, ale jak se na to díváme.“
Nezáleží na tom, co vnímáme, ale jak to vnímáme.

Používáme nástroj – tělo, které má pro své fungování přirozeně Systém. Systém Lidské Mysli, který zajišťuje veškeré vnímání, sebeuvědomňení, cítění veškeré reality – dominantní reality, kterou všichni vnímáme. Je to holografická multiprojekce všech vjemů, myšlenek, představ, citů v těle, tak jako když jsme ve 3D multikině i s pachy, cítěním – Matrix. Ano, jsme v kině a nevíme o tom. Nevíme ani o tom, že jsme tvůrci, scénaristé, kameramani, herci i kulisami, projekcí i kinem samotným. A stejně jako okolo každého kina je ten svět venku s trávou a oblohou, tak je také okolo tohoto holografického multikina skutečný Svět našeho Domova. Projekce je vlastně tvořena podmínkou analýzi a syntézi, jenž vždy tvoří Rozdíl – Oddělení od Sebe, definici a tou je abslotní konec bez možnosti počátku. Východ z tohoto kina vede přes Velký Portál – Kvantovou pauzu. Je to v podstatě absolutní nula, Prázdnota všeho a Naplnění ničeho, prožitek smrti bez smrti, počátek i konec Všeho, fyzické početí i smrt našeho Života v Jednom Bodě- bytí bez podmínky reinkarnace. Projdeme jím všichni – bodem prenatálního početí – smrti a přirozenou cestou – prostředkem života, rození i smrti, prvním a posledním je dech – Duch. Dech přirozeně nezadržíme tak, jak můžeme držet hladovku, nebo být bez vody, je to bezpodmínečná podmínka Ducha Svrchované Jednoty v dechu.
„Nejsi-li ve svém dechu, jsi ve své mysli.“ Cesta dechu je tedy cestou přes Velký Portál Domů, když budeme vědomě prožívat svůj dech, jdeme Cestou dechu přes Velký Portál. V textu Svrchovaná Jednota – rozhovor s Jamesem na webu Tvůrci Křídel je popsána technika Kvantové Pausy a mně je teď asi nejpřirozenější technika „Hong –Sau“ v knize Drahokam v lotosu – tantrická jóga.

Z mého srdce do Tvého.

Petr Sáťa

Probuzení

Petr Čihák,2. 5. 2014 12:07

Probudit se můžeme, když víme proč, z čeho. Co vlastně víme? O sobě, o Vědomí, o čase, prostoru, o Energii (Lásce), o Vesmíru? Kdo jsme, kde jsme, odkud jsme a co se ve skutečnosti děje, co skutečně prožíváme?! Hrajeme tady hru myšlenek, citů, vztahů, rostlin, tvorů, biologické evoluce, událostí, válek, měst, dopravních prostředků a výroby potřeb pro život těl, planet a hvězd. A věříme tomu, že je to ten jediný skutečný svět a vesmír pro náš život. Proč? Co je pravda? PRAVDA je LÁSKA - SVOBODNÁ možnost VOLBY projevu každé BYTOSTI způsobu její Lásky bez podmínek (manifestace) a zkušenosti. Všichni jsme vesmířané a všichni tvoříme své Světy a Vesmíry ve svém Vědomí, ve své Mysli svobodnou volbou svých myšlenek. Co je uvnitř, to je venku. Život, Svět a Vesmír každý prožíváme a cítíme ve svém těle, ve svém mozku, jinde to přece neprožíváme, necítíme. O tom se může přesvědčit každý sám na sobě, pouze sám na sobě - proto LÁSKA - ŽIVOT skrývá vždy tajemství a Víře druhého nevěříme (Ježíš Kristus a další). Kdo nevěří a chce věřit, může se přesvědčit pouze sám v sobě. Je jen jediná Cesta pro Všechny - Cesta do sebe, domů do Srdce - Zdroje LÁSKY. Kdo umí skládat puzzle, tak si svůj obraz Sebe sestaví z informací, které si najde-zvolí. - Tajemství Amenti, schopnosti vnímání života v Přírodě všech národů, šamanů a dalších lidí, kteří se setkávají s bytostmi z jiných světů (dimenzí) a cestují do nich, atd.
Jsme skutečně dětmi, dětmi Lásky, kteří se jí ztratili na cestě za zkušenou ve Světě. Teď ve strachu, slzách kříčíme, voláme, hledáme cestu zpět domů k Lásce, k Matce a Otci a oni hledají nás. Jistě že neznáme cestu, když stejně jako novorozené děti vidíme, slyšíme, rozlišujeme své okolí na 1 až 5 metrů, učíme se teprve chodit, jíst, mluvit, vylučovat a mýt se. Vždyť svůj domov, svůj svět, svů život vůbec neznáme, teď se ho učíme poznávat, prožívat. Jako děti neznáme ani sami sebe, neuvědomujeme si, kdo, co, proč jsme. Jediná možnost našeho Života je naše bezpodmínečná důvěra k Lásce svých skutečých „rodičů“. Jak jsem se narodili? Když se máma s tátou milovali. Čím jsme? Jsme stvořením jejich milování, lásky. Na to jsme přirozeně zapomněli a nastal čas, kdy si na to přirozeně vzpomínáme.
Od počátku vesmíru je každý člověk je k sobě a okolí vnímaví s nějakou intezitou vnímání a na své Cestě může vždy najít to, co mu může dát znamení, ukázat směr růstu, tak jako Děti Země Ajla s Jondalarem na své cestě do domova Jondalara vždy našli znamení svých totemů, které jim s důvěrou ukazovali směr Cesty.

Ahoj přátelé

Petr Čihák,2. 5. 2014 12:02

Ahoj přátelé.
Ve světle a teplu ohně Slunce obnovila celá Země energii po zimním spánku přírody, době zimy, temna, sil smrti Morany, klidu a odpočinku, k probuzení přírodních sil, aby se počal znovu rodit nejdůležitější, největší bujný projev života pro jeho zachování, přivést na svět své další děti a plody pro jejich obživu. Z lásky Matky Země a Otce Vesmíru rodí se, rostou a kvetou rostliny, všichni tvorové bez rozdílu druhu a veškerý Život užívá, miluje obživu Lásky sebe pro všechny. Všichni jsme, jsou tady pro Lásku, obživu všech v jednotě jednoho Života lásky. Koloběh souladu tmy smrti a světla zrození je věčné milování Lásky pro své Bytí v Životě, ze tmy Matky Země rodí se na světlo Otce Vesmíru děti jejich Lásky, ze zimního spánku smrti se probouzí a vstane znova Život ve svém znovuzrození skutečného domova celého Světa. Na břehu zpívajícího potoka roste z jeho vody vrba s rovnými pruty. Ochotně je vždy dá lidem na pletení velikonoční pomlázky, aby se s ní při šlehání a polevání vodou mohli pomladit a dodat si jejich magickou energii lásky Přírody pro probuzení a znovuzrození síly lásky života v sobě. Za koledování a pomlazení dostaneme malováná vejce, jako symbol zárodku nového života v každé bytosti.
Svátky Velikonoc slavíme na probuzení a znovuzrození Života Lásky každé bytosti, každého z nás.

Každý znak, obraz je možná stejně dlouhý, jako naše Cesta života. Jdeme po ní každý a na jejím konci (počátku) se Všichni setkáme v tajemství srdce.

Tajemství pravdy Lásky

Energie – hmota „organická i an- organická“ je vždy stejná energie – hmota tvořená jedním Zdrojem ve všem, jedním Životem – Bytím. Žijme tedy ve skutečné pravdě, tak, jak se jí celý život učíme pro své pravdivé skutečné prožívání svého života. Polopravda je horší než lež, vytváří doměnky, fikce, strach – odpor, odmítání, nenávist, uzavření, posuzování, vězení a nasledné dožadování se svobody projevu života mezi zdmi vězení polopravdy.

Z Prázdnoty beze Jména, jež sama sebe naplňuje prázdotou, z Ničeho beze Všeho, ze Všeho bez Ničeho, ze Srdce, které mrzne ledem, jež pálí a v ledu hoří žhavým ohněm, které svým mrzivým teplem a horkým mrazem září temným světlem Tmy a světlou tmou Světla se z milování bez podmínky souladu rozdílu Ničeho se Vším, bez podmínky souladu odmítnutí s přijetím, bez podmínky souladu polarity, nez podmínky To Je ve Mně, Já jsem v Tom, Ty jsi ve Mně Já jsem v Tobě rodí Láska bez podmínky k milování. Láska, která hoří bez podmínky ohně, mrazí bez podmínky ledu, objímá bez podmínky objetí, hladí bez hlazení, sbližuje bez sblížení, souzní bez souznění, spojuje bez soojení, je vrcholem na dně a dnem na vrcholu – orgasmem bez podmínky k orgasmu, milováním bez podmínky k milování. Láska je Sama bez sebe ve Všem a Ničem bez podmínky svého Bytí či Nebztí. Ztrácí a nalézá se Sama v Sobě bez podmínky hledání. Je Svoboda bez hranic, bez podmínky volnosti zábran, je Já bez Sebe. Je Samotou bez osamnění, je Svrchovanou Jednotou. Je vším a jediným ve všem pro bytí Života, tak jako je tím, čím je vzduch a voda pro těla všech rostlin a tvorů bez rozdílu. Je Dechem Bytí všeho, Dech je Duchem všech. Je v nás ve všech, je to náš skutečný Domov, Svrchovaná Jednota.
Z milování bez podmínky této Lásky rodí se Její Domov Všeho a Všech. Domov, kde jsou touto Láskou a v ní se tak miluje bez podmínky Vše, co tvoří milováním a orgasmem z Ní se rodí. Všechny Bytosti a Věci, bytosti všech vesmírů, světů, všech dimenzí, všechny multidimenzionální bytosti, naše Já. Domov, kde Je Jedno Vším, Každým a Vše, Každý je Jedno, Jáství – Svrchovaná Jednota Lásky bez podmínek. Každá bytost z Domova odchází k projevení své Lásky ve zkušenosti sebepoznání formou seberealizace nástroje – těla, který vytvoří zhuštěním a zpomalením svých nekonečných vibrací do hmoty. Se svým Zdrojem v Domově je stále spojena jako Dítě pupeční šňůrou se svoji Matkou, Zdroj je Matkou i Otcem bytosti a tato pupeční šňůra dovede bytost vždy Domů, aby předala zkušenosti sebepoznání Matce a Otci, své podstatě pro tvoření- rození dalších vesmírů, světů.

pozorování

Lukin,18. 1. 2013 5:33

Zdravím mám takový dotaz už poslední 2 roky stále pozoruji na obloze a to vždy od 22:30 do cca 23:00 létat bíle silně zářicí objekt nevím co to je ale Letadlo to nebude..... družice ? stalelit ? nevím ale letá to neskutečně rychle a jedná se o město CHEB a Chebský okres :-) každý z mého okolí nad tím spekuluje :-) díky za odpověd rád to s stebou proberu do podrobna když budeš mít zájem zde je email (Braien.fast@seznam.cz)

Kontakt

Luke,22. 2. 2012 22:04

Ahoj,zdravím.Moc rád bych se o těchto věcech dozvěděl víc.Chtěl bych například poradit,jak docílit kontaktu s Vesmírnými lidmi.Jestli existují nějaké metody,jak se na to připravit,atd.. Byl bych rád,kdyby jste se mi ozvala na email Boor3@seznam.cz .Pokud ovšem neobtěžuji.Měl bych zájem o zapojení... Děkuji předem :)

Studentský filmový dokument

Filmový štáb UPOL,9. 2. 2012 15:09

Dobrý den.
Jsme studenti University Palackého v Olomouci a natáčíme dokument o konspiračních teoriích konce světa v roce 2012.
Projekt s pracovním názvem "The End 2012" je zaměřený hlavně na výpovědi lidí, kteří se o tuto problematiku zajímají.
Jde hlavně o názor jednotlivce, zachycení myšlenky odborníka i laika. Bude to krátký dokumentárně-experimentální film určený především studentům vysokých škol.

Už dlouho se snažíme spojit s někým, kdo je v kontaktu s vesmírnými lidmi. Bylo by možné udělat s vámi rozhovor, popř. neznáte někoho dalšího kdo je v kontaktu s vesmírnými lidmi?
Prosím odpovězte nám na mail: film.upol@email.cz

Děkujeme

s Pozdravem filmový štáb UPOL

DĚKUJI

Liillyy,23. 3. 2011 12:27

Namaste
Liillyy

ALL IS ONE :)

Realtoltek,8. 9. 2010 21:23

AHoj, rad bych s tebou pokecal. KDyztak pisni na icq 232 707 356.

:-)

Jirka,30. 8. 2009 16:26

Ahojky
Nic se neděje, čas od času se vracím :) ..vyplatlo se :)
nic méně nemohu na Tebe tady najít žádný email abych Ti mohl napsat.. Moc rád se dozvím podrobnosti týkající se vše okolo Nibiru a Annunaků..
Zdraví Jirka

Tak nejdřív,

Samael,8. 8. 2009 12:19

promiň, že odpovídám až teď, ale nějak se ten komentář ke mě asi nedostal, nebo jsem si ho nevšimla, nevím, koukala jsem na to až ted. No a pak Nibiru: Já jsem tam dokonce i jednou astrálně cestovala a s Annunaki jsem se setkala v channelingu více krát. Už je to doba, kdybys chtěl něco bližšího k tomu, tak mi klidně písni na mail.
Zatím ahojky!

Nibiru

Jirka,9. 7. 2009 12:53

Ahojky, musim se pozastavit nad reakci Lukase jak se mu libi jak Nibiru narazi do Zeme.. Nibiru prece nemuze narazit do Zeme kdyz je stokrat vetsi :))) tyhle ty fantasy vymysli miluju :)

Chtel bych se Te zeptat, jestli si nekdy nahodou nezkousela vychenelovat nejake informace prave o Nibiru..?

klidne si o tom muzem popovidat soukrome....(po mailu)

diky za odpoved

preji hezky den

Jirka

obrázky

Lukas,18. 2. 2009 22:22

Nádherný obrázky hlavně ty kaňony z vodou, potom jak nibiru vráží do země, a uplně dole v rohu..