Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontaktér - OSCAR MAGOCSI

17. 2. 2010

Oscar Magocsi byl kontaktér s mimozemšťany »Psycheany«. Narodil se v Maďarsku v roce 1928, od roku 1957 žil v Kanadě v Torontu a v kontaktu s mimozemšťany byl od roku 1975. Jeho kontaktérská činnost trvala do roku 1990. Jeho příběh je opravdu fascinující a mnohostranný:

 ·  září 1974 – Magocsi spatřil první UFO a setkal se s tajemným mužem, který mu prorokoval, že se dozví více o tajemství UFO až nastane vhodná doba.

·   únor 1975  - náhodně se setkává s mladým mužem, který mu vyprávěl o vesmírné lodi "Psycheanů". Na jednom shromáždění se prý setkal s tajemným cizincem jménem "Quentin", který podle jeho názoru pocházel "z nějaké jiné galaxie". O týden později Magocsiho jakýsi taxikář ,,nechtěně“ dovezl na "Psychic Fair", výstavu ezoteriky v Sheratonu v Torontu. Tam jej oslovil muž s hlubokým hlasem s dotazem, zda se zajímá o UFO, což Oscar potvrdil. "Tak tedy děkuji, že jste přišel," pravil cizinec a oznámil mu "přímou zkušenost s UFO", k níž již mělo dojít a že tajemným mužem ze zářijového setkání byl Quentin.

·  27. července 1975  - přistál létající disk a po fyzické přípravě bylo Oscarovi umožněno vstoupit na palubu. Loď nakonec odstartovala s Oscarem na palubě.

·   30. července 1975  - loď s ním letěla nad Kanadou, New Yorkem a Oceánií až do Egypta k Velké pyramidě. Povšiml si, že z vrcholku této stavby proudí paprsek energie, jenž zřejmě napájel loď. Příští zastávkou byl Blízký Východ, pravděpodobně Sýrie, kde loď přistála. Magocsi vystoupil z vesmírné lodi, zpozoroval tankovou kolonu a uslyšel dělostřelecký souboj. Granáty vybuchovaly v jeho bezprostřední blízkosti, ale nezranily jej, neboť byl chráněn energetickým polem okolo lodi. Když se opět vrátil dovnitř, odstartovala loď do výšky 3 000 metrů, přímo do zorného pole tří arabských stíhačů. Ti na loď vypálili dvě rány. Loď zrychlila a ulétla pryč pronásledována oběma střelami. Náhle obě stíhačky zasáhl jakýsi světelný paprsek a zničil je. Oscar se domníval, že mu tímto způsobem měly být demonstrovány obranné možnosti mimozemšťanů. Dalším cílem byl Tibet, v jehož hornaté krajině vesmírná loď přistála. Oscar uviděl skupinu lidí s šátky, která stoupala vzhůru. Jeden z nich vstoupil do lodi - zřejmě přesně věděl, co má před sebou - a vyzval Kanaďana, aby jej následoval do blízkého podzemního kláštera. Tam se právě konala jakási slavnost, jíž se zřejmě účastnili zasvěcenci z celého světa: běloši, černoši, Indiáni. Předsedající lama levitoval ze svého sedadla, oranžově zbarvené světlo pronikalo veškerou hmotou. Tibeťané ráno doprovodili Oscara k jeho stroji, který pak ihned odstartoval a dopravil jej do Jižní Ameriky. Když prolétal přes západní pobřeží Peru, spatřil jiná UFO startující ze skal. Poslední zastávkou jeho cesty kolem světa byl Mount Shasta v Severní Kalifornii, nad jehož vrcholkem loď vyslala dolů mohutný paprsek energie. Potom po 23 hodinách dobrodružství přistál Kanaďan opět tam, kde jeho cesta začala. Tento okružní let však byl pouhou předehrou Oscarova "velkého dobrodružství“.

·  O tři dny později  - opět přistála vesmírná loď, vzala Oscara na palubu, přeletěla elegantním obloukem nad jezerem Ontario, načerpala energii z jaderné elektrárny a vyrazila do kosmického prostoru. Tam přistála v mateřské lodi, která pak po dvou dnech dopravila Oscara na cizí planetu “Argona“ v systému “Omm-Onn“, člena Psycheanských federativních světů. "Buďte vítán na Argoně!" První, kdo jej přivítal, byl onen taxíkář, který jej v Torontu proti jeho vůli dovezl na "Psychic Fair" a který se mu zde představil jako "Argus".

Oscar se dověděl, že na programu mimozemšťanů pro Zemi se podílejí bytosti ze všech planet nejrůznějších dimenzí. Mnohé z nich se podobají nám lidem. Magocsimu bylo umožněno navštívit jedno středisko, kde byly shromážděny desítky bytostí z jiných dimenzí a galaxií patřících k "Psychické konfederaci". V tomto středisku procházeli tito mimozemšťané školením, aby se chovali jako běžní pozemšťané a nebyli při svém poslání nápadní.

Argus informoval Oscara o tom, že na Zemi existuje psychické otrávení a že Země produkuje dokonce "psychický odpad", který může ohrozit jiné sluneční systémy. Mimozemšťané sdělili Magocsimu, že každý člověk má své vlastni psychické vyzařování, které se vytváří podle jeho zdravotního stavu, jeho současných emocí atd., konstantní základní vibraci spolu s "jemným kmitáním" proměnlivým podle každé činnosti v průběhu dne, přičemž tyto kmity určují vnější barvu jeho "aury".

Se vstupem do nového cyklu dojde na Zemi podle Argoňanů k prudkému zvýšení kmitů, které bude nutně kolidovat s existujícím "psychickým otrávením", přičemž pravděpodobným důsledkem bude obrovské zhroucení. Ačkoliv toto zhroucení je vcelku důležitým očistným procesem, uvolní se při něm nevyhnutelné elementární síly, které "přivodí zhroucení nízce a úzce myslících lidí a také politické bouře, ničivé války a přírodní katastrofy.  A "Psycheané" jsou zde právě proto, aby  zlepšili pozemské podmínky. Kdyby se jim to nezdařilo, bude velká flotila vesmírných lodí připravena "nabídnout pomoc co možná největšímu počtu lidí". Bude to však pouze malá část obyvatelstva, která bude schopna přežít a přizpůsobit se zvýšeným vibracím. Je již připravena jedna planeta, na niž budou zachránění dopraveni, aby se tam postupně přizpůsobovali vyšším kmitům. Jakmile bude Země očištěna a přizpůsobí se nové, vyšší frekvenci kmitů, bude pak opět těmito lidmi osídlena.

Drastičtější demonstrace než celosvětové akce UFO jim však není dovolena, neboť obrovský psychologický nápor, který by způsobilo například masové přistání, by byl neoprávněným zasahováním do pozemského vývoje. Místo toho navazují kontakty s jednotlivými pozemšťany.

 Na Argoně se Magocsi opět setkal s Quentinem, s nímž s potkal v Torontu na "Psychic Fair". Jeho skutečné jméno bylo "velitel Spectron". Ten Magocsimu předal pozvání na "Koncil strážců", který byl pro Oscara zasvěcením. Loď podobná fantomu jej dopravila ještě s šesti jinými poutníky do říše myšlenkových forem, která je netělesná. Oscar prožil přílet se silnými citovými výkyvy sahajícími od hlubokého smutku přes těžkou únavu až po blaženost a rozkoš.

·  1980 – Argus jej varoval před "lidmi v černém", agenty "protistrany". Podal mu také vysvětlení "psychianského medailonu", zrcadlově

obráceného symbolu "OM" obklopeného kruhem a trojúhelníkem.

·  1980 až 1983 - Oscar se setkával se svými mimozemskými přáteli při různých příležitostech, byl pozván na podmořskou cestu u Floridy a létal ve vesmírných lodích s posádkou. Argus jej upozornil, že pracovníci Světla budou v následujících letech stále více napadáni opozicí a že bude dokonce docházet k otevřeným útokům a psychickému nátlaku ze strany "temných sil". Oni sami zasáhnou jen v mimořádných případech, neboť jim jde o to, aby tyto temné agenty přivedli na světlo, i kdyby měli jejich přátelé posloužit jako "návnada" pro tuto očistnou práci. Důležité je nenechat se těmito útoky odradit. V příštích letech bude docházet k "mohutnému kosmickému zrychlení".

·  Začátek roku 1985  - Oscar se dozvídá, že Quentin přistál ve starém městě pyramid Teotihuacánu severně od Mexika již asi před 7 000 lety s mimozemskou misí. 

· Listopad 1985 - Oscar byl vesmírnou lodí dopraven do Stonehenge v Anglii. Tam mu byli představeni čtyři pozemšťané, kteří se spolu s ním v roce 1975 jako poutníci zúčastnili zasvěcovací cesty na "Koncil strážců". Byl mezi nimi Američan Buzz Andrews, Angličan "Charlie", Číňan Yang a Rus Pavel Ivanovič. Všem jim bylo oznámeno, že byli vybráni, neboť mimozemšťané potřebují jejich pomoc "pro dosažení globální dobré vůle a harmonie v příštích letech". Přáním mimozemšťanů je napomáhat pozemskému pokroku a nakonec Zemi přijmout do federace.

·  20. října 1986  - mimozemšťané pozvali Oscara na palubu své křišťálové lodi "Peace on Earth" (Mír na Zemi), která shromažďovala, zesilovala a opět vyzařovala širokou energii, kterou vysílají miliony pozemšťanů, jež se podíleli na planetární mírové meditaci spojující mysl." Dále jej vesmírná loď dopravila do budoucnosti. Velká krystalová loď, naplněná vylévajícími se proudy lásky z mnoha galaxií a říší vlévá energii do magnetického pole Země, aby tak změnila jeho kritickou oscilaci. Mimozemšťané Oscarovi sdělili, že je možné, že proto dávno zpracované plány na rozsáhlou záchranu a evakuaci ztratí do značné míry svůj význam."

·  Začátek února 1987 – Magocsiho vzali do podzemní krystalové jeskyně, která sloužila jako základna mimozemšťanů. Tam mu objasnili historii boje mezi Světlem a Temnotou, který konečně dosáhl své konečné fáze. Od pradávna existují vedle pozitivní "lnterdimenzionální konfederace svobodných světů" také negativní "Imperiální aliance". Pozemské lidstvo původně pochází z oblasti Plejád, odkud se přestěhovalo před tisíci lety. Od doby, kdy samo upadlo do nevědomosti, usilují o lidstvo obě strany. My (a Interdimenzionální federace) jsme ve válce se zlými silami ze souhvězdí Draka (Draconis). "Aliance" má své "pozemní vojsko" v podobě celosvětového spiknutí "Iluminátů", zatímco Konfederace zde má síť "pracovníků Světla" a "mírné revoluce". Konfederaci vede "Koncil strážců", galaktická hierarchie. Operační základna Federace leží blízko Arkturu.

Úlohou iluminátů je napomáhat při zotročování lidstva pomocí dlouhodobé dezinforměční operace, která zamýšlí vylíčit temné síly jako síly z mlhoviny Orion. Magocsi tvrdí, že existují také ,,dobří hoši“ z Orionu – přezdívá tuto frakci Páni světla – ale Ilumináti jsou naprosto jinou partou. Magocsi také míní, že specifickou oblastí pozitivního vlivu je Sirius, inteligence, které pravděpodobně vysílají telepatickým přenosem – a ty zamýšlejí rušit špatné vibrace temných sil.

·  3. července 1988 - ráno se Magocsi na vyzvání dostavil k Niagarským vodopádům, odkud byl dopraven na palubu vesmírné lodi, která nesla název "Rainbow Ship" (Duhová loď). Tam Quentin vysvětlil skupině pozemšťanů, jak silně se změnil k lepšímu stav Země v důsledku Světové mírové meditace 31.12.1986 a zvláště v důsledku "Harmonické konvergence" ve dnech 16.-17. srpna 1987. "V průběhu příštích let dojde k velkému probuzení a urychlení vědomí. Bude existovat silné vzrušení a rozmach, až se začnete rozpomínat. Vaše vzpomínka bude daleko přesahovat vaše pozemské ztělesnění a bude dosahovat až ke hvězdám, k nejvzdálenějším galaxiím, do oblastí jiných dimenzí, kde leží skryt skutečný původ a smysl existence lidstva.

 Po kontaktu s mimozemšťany Magocsi věří, že má poslání sdělovat moudrost Psycheanů a tak píše 4 knihy v angličtině (některé byly vydány i v Německu).V roce 1979 vydal první knihu ,,My Space Odyssey in UFOs“. Dále napsal tři jiné autobiografické knihy: Beyond My Space Odyssey in UFOs (1983), ODYSSEY IN UFOs: The Buzz Andrews Story (1984) a ODYSSEY IN UFOs: About my space friends (1989). Bohužel, Magocsi neposkytl žádné hodnověrné důkazy, žádné zřetelné fotografie, ani jiný materiál, který by mohl být zkoumán.

 zpracovala Dana Rašínová

 Použitá literatura:

John Robert Colombo: Mysteries of Ontario

John Robert Colombo: UFOs over Canada, 1991

Michael Hesemann: UFO: Kontakty

Jim Keith: Saucers of the Illuminati

 Zdroj: www.exopolitika.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

draconis

jiloun,25. 2. 2010 14:29

Já si vždycky říkal, že hvězdné války musely být inspirovány skutečností...a temné síly jsou mimo jiné také ještěři ze souhvězdí draka - drak je uctíván řadou kultur na Zemi, jestli to má nějakou souvislost