Jdi na obsah Jdi na menu
 


VĚDECKÝ DŮKAZ UKAZUJE, ŽE ŽENA Z PUERTA RICA JE MIMOZEMSKÝ HYBRID

22. 12. 2010

 

  Milagros Garcia (vpravo) se svou matkou

 Milagros Garcia, žena z Puberta Rica (ostrov u Kuby, hl. město San Juan) tvrdí, že je potomek mimozemského setkání a že má důkaz, který podporuje její tvrzení.

Analýzy DNA ženy z Puberta Rica byly tak neobvyklé a zajímavé, že se lékař nyní zajímá o setkání s ní pro další studium. Její DNA je možná lidské, ale je velmi vzácné.

Podobný případ tomuto je v současnosti vyšetřován v New Paris, Ohio. Jistá žena tam má výjimečné schopnosti a vystačí si jen se dvěma hodinami spánku.

 Případ ženy Omnec Onec, údajné „Venušanky“

 

 Omnec Onec uvádí, že je mimozemšťankou, která původně přišla na Zem v roce 1955 a která se narodila před 246 lety na Zemi. Omnec Onec říká, že byla vychována na planetě Venuši ve městě nazývaném Teutonia (město, jehož jméno zobrazuje dřívější pozemsko-venušanské kontakty včetně výletu na Venuši německého vědce). Uvádí, že žila na astrální rovině, bez fyzického těla, dokud nebyla instruována jejími vůdci, aby odcestovala na Zem s poselstvím míru a bratrství.

Po přistání na Zemi řekla, že byla nahrazena za sedmiletou dívku, která zemřela při nehodě autobusu. Vyrůstala v Chattanooga, Tennesse, s babičkou Sheili, dívky, kterou nahradila. Vyrůstala v normálním životě a o Venuši nikdy nemluvila a přitom se zabývala svou vlastní karmickou minulostí. Vyrostla, vdala se a přestěhovala do Chicaga, kde vychovala tři děti. Pracovala jako uklízečka v baru, jako návrhářka oděvů a jako pokladní.

Avšak již jako mladá začala provádět svou druhou misi – nabízet lidstvu povýšené vědomí o svých vztazích k duchu. Omnec říká, že se cvičila k životu na Zemi jako člověk ve starém klášteře v Tibetu. Svou skutečnou vesmírnou identitu odhalila v roce 1990, když napsala a publikovala svou knihu: „UFO from Venus, I came“. Dnes cestuje po Spojených státech a Evropě a rozšiřuje poselství míru a bratrství, což se naučila praktikovat od venušanských vůdců.

  Teutonia (město na Venuši)

 Z chrámu historie se dozvěděla, že je Země dlouhodobě monitorována vědci z mnoha planet a studují povahu života na všech těchto planetách. Země, nejmladší planeta v solárním systému, je sužována nerovnováhou způsobenou Měsícem, který funguje střídavým vlivem na lidi tím, jak prochází oblohou. Ostatní planety jsou organizovány do bratrství planet a ty monitorují Zemi včetně oblastí, kde byla Atlantida a Lemurie. Se Zemí mají úzké vazby různé rasy obyvatel mnohých planet.

Podle Omnec Onec na Venuši existuje řada učení nazývaných Om-Notia Zedia, zákony Svrchovaného božstva. Tato učení začínají se zcela transcendentním Svrchovaným božstvím, ze kterého vychází slyšitelný život a pramen ducha. Tento pramen života udržuje existenci všech světů a vesmíru.Lidské bytosti jsou duší existující v moři ducha. Duše byly umístěny do fyzického vtělení, aby probudily svou pravou podstatu. Duše se může naučit existovat odděleně mezi fyzickým světem a bohem, začínaje v astrálních, nahodilých a mentálních úrovních.

Onec říká, že věří v reinkarnaci a karmu a přijala myšlenku přijít na Zem vyrovnat si svou karmu.

Její výpověď se týká nejrůznějších problémů Galaxie včetně tvrzení o významnosti obydlování všech planet solárního systému a uplatnění podmínek, které na těchto planetách existují, které odporují opakovaným pozorováním různých vesmírných sond. Vskutku, někteří vědci, jako bývalý konzultant NASA Richard Hoagland a někteří bývalí astronauti tvrdí, že veřejně publikované fotografie vesmíru a planet jsou cenzurovány a vymazává se z nich UFO a ostatní nejrůznější struktury na planetách, které postavili mimozemské civilizace, včetně důkazů o podzemních městech. Mnoho svědků také tvrdí, že byly postaveny obyvateli, kteří se pohybovali na jiné než fyzické formě existence.

Předmluvu k její knize napsal Wendelle Stevens.

Iain Mackenzie, 12.10. 2010

Openminds Magazine 

překlad Karel Rašín

Zdroj: www.exopolitika.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář