Jdi na obsah Jdi na menu
 


Exkluzivní Rozhovor : David Wilcock - Benjamin Fulford (1/2)

8. 12. 2011

Exkluzivní rozhovor Davida Wilcocka s Benjaminem Fulfordem, který byste si neměli nechat ujít.

V současné době 80 zemí světa vytvořilo alianci proti intrikám starého světového řádu/nacistické kabale.

Dvě obrovská podzemní města byla 23. srpna zničena – to lze považovat za historický okamžik, jako bod obratu ve vítězné válce.

EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR – DAVID WILCOCK – BENJAMIN FULFORD (přepis audionahrávky)

Ve středu 14. září 2011 jsem uskutečnil rozhovor s jednou z nejzajímavějších a nejkontroverznějších osob na Zemi. Informace v tomto rozhovoru mají takovou sílu, že by otřásly světem. Jestliže je tento příběh pravdivý, již se tak stalo.



BENJAMIN FULFORD: TŘICET LET JAKO FINANČNÍ ŽURNALISTA

Ahoj, tady David Wilcock a vy posloucháte další "Divine Cosmos", zvukový záznam exkluzivního rozhovoru s Benjaminem Fulfordem.

Fulford pracoval jako šéfredaktor časopisu Forbes pro oblast Asie a Pacifiku. Určití lidé se snažili ještě předtím napadnout jeho důvěryhodnost, ale vše je to zdokumentováno. Sám jsem si tyto odkazy prověřil.

O Fulfordovi se zmínil Stephen Colbert v jedné debatě o tzv. Illuminátech. Také vám povím, že Fulford byl v kontaktu s neuvěřitelnou spoustou různých zdrojů. Zdá se, že nechce tyto zdroje prozradit – pokud je to v lidských silách.




JADERNÉ ÚDERY PROTI PODZEMNÍM ZÁKLADNÁM

Nedávno ho tyto zdroje informovaly, že zemětřesení, ke kterému došlo v Coloradu a v oblasti Washingtonu DC 22. a 23. srpna, byly ve skutečnosti jaderné údery na podzemní vojenská zařízení.

Tyto podzemní základny byly postaveny americkou vládou, údajně na počátku 60. let, a přišly na biliony dolarů neevidovaných peněz daňových poplatníků, které byly převedeny do těchto „černých projektů“.

Důvodem, proč jsem kontaktoval Benjamina Fulforda, je, že jsem si (poprvé) přečetl jeho blog (a byl jsem ohromen).

Pak jsem začal kontaktovat své vlastní zdroje, které jsem si vytvořil jako veřejná osobnost na internetu od roku 1999, a tak jsem si získal důvěru mnoha lidí v různých utajovaných programech.

Byl jsem naprosto ohromen, když jsem se začal vyptávat těch, které znám, a zjistil jsem, že je jen jedna výjimka, která neměla potřebné znalosti týkající se utajovaných informací, že k tomuto útoku opravdu došlo.



NIKDY SI NEPŘEDSTAVOVALI, ŽE BY SE TO MOHLO STÁT

Za chvilku se opět vrátím k Benovi. Je tu ještě jedna věc, kterou vám chci říci.

Pokud jste nepochopili vážnost či důsledky toho, co vám teď říkám, je důležité podotknout jednu věc..

Tito hoši si za žádnou cenu nedokázali představit, že by někdy na tato podzemní zařízení mohlo být zaútočeno. Nikdy.

To, co se ale stalo, je zásadní posun v této válce zasvěcených. Je to tak významná událost, že se dá přirovnat ke svržení atomové pumy na Hirošimu a Nagasaki na konci druhé světové války.

Ve skutečnosti to ale může být práce vesmíru, co se týká karmy, tak osoby zodpovědné za tyto útoky byly nyní jejich cílem.



RUDÝ KÓD – POTŘEBA ZNALOSTÍ URČITÝCH SKUTEČNOSTÍ

Tato událost má nepopiratelný význam. Byl jsem ohromen hloubkou podrobností, které jsem byl schopen získat z vlastních zdrojů o tom, co se to vlastně děje.

Bylo mi řečeno, že situace je nyní označována jako Rudý Kód. Nicméně je také zatajována před většinou lidí i v těchto tajných programech.Vše se tak děje na základě potřebných znalostí.

Dokonce i ty zdroje, se kterými jsem v kontaktu, tak všechny kromě jednoho, neměly dostatečně přesné informace, aby se dozvěděly, proč se tak stalo a kdo byl za vše zodpovědný!



ZÍSKÁVÁNÍ INFORMACÍ

To jediné, co víme, je, že síly, jak jsem je nazval, byly na internetu vyřazeny z příběhů o této události. To, co jedině dělají, je to, že se snaží získat informace. Chtějí zjistit, co kdo ví.

Jsem velice překvapen, že mé vlastní zdroje nemají tyto znalosti, které uveřejnil Benjamin Fulford, ohledně toho, kdo je za všechno zodpovědný… a proč se to tak stalo.



AŽ 60 TISÍC MRTVÝCH – ŽÁDNÝ INSIDER (Zasvěcenec) NENÍ V BEZPEČÍ

Mé zdroje tvrdí, že v každém tomto podzemním městě bylo v době exploze zabito až 30 000 lidí. To znamená, že můžeme mluvit potenciálně až o 60 000 mrtvých.

Hovoříme také o možnosti, že všichni ostatní, kteří pracují na těchto programech, které se nachází v jednom z těchto objektů, které mohou být v pod zemí, nebo možná mimo tento svět, jako například ve vesmírné stanici, na Měsíci nebo kdekoliv jinde...

V současné době jsou úplně sami a to zcela bez ochrany. Nebudou chráněni a v bezpečí. Jejich nadřízení je o možných rizicích, které představuje jejich pobyt na těchto základnách, neinformují…



NA PRAVOU MÍRU

Chci uvést věci na pravou míru. Chtěl bych, aby tento muž promluvil na veřejnosti, abyste vše mohli slyšet z první ruky - co se to vlastně děje, kdo to udělal, proč to udělali, a jaké jsou důsledky. Chci tyto věci uvést na pravou míru.

Tak Bene, to byl můj úvod a nyní budeme poslouchat Tebe. Velice mě to zajímá!

BF: Došlo k boji zasvěcenců nad kontrolou tisku dolarů pro globální finanční systém. Na konci druhé světové války došlo k dohodě s Brenttonem Woodsem v roce 1944, aby Británie, Francie a USA měly právo kontrolovat světovou měnu. Měly poskytnout Marshallův plán pro rozvoj Afriky a Asie, stejně jako v Evropě. Svůj slib však nedodržely a místo toho vytvořily „studenou válku“ se Sovětským svazem – jejich cílem byla podpora zbrojního průmyslu.



77 NEZÚČASTNĚNÝCH ZEMÍ ZALOŽILO GLOBÁLNÍ KOLATERÁLOVÉ ÚČTY (závazek klienta k bance)

Následně skupina nezúčastněných zemí – 77 zemí – dala dohromady svá aktiva… veškeré své bohatství, zlato a další cennosti… a založila globální kolaterálové účty.

Tyto peníze chtěly použít k nastartování Marshallova plánu pro Asii a Afriku.



KENNEDY SE POKUSIL UKONČIT ČINNOST FEDU A UKONČIT TAK STUDENOU VÁLKU

Prezident Kennedy souhlasil, že tuto iniciativu podpoří. Následně zjistil, že existuje skupina, která intenzivně pracuje na vzájemném zničení Sovětského svazu a Spojených států. To byla kubánská raketová krize.

Existuje smlouva, která se nazývá Hilton Green Memorial. Je dostupná každému badateli v historii finančnictví.

Prezident Sukarno (Indonésie) byl signatářem těchto nezúčastněných zemí. Chystal se předat Kennedymu 140 000 tun zlata.

Kennedy prosadil zákon umožňující Kongresu tisknout dolary, nikoliv však představenstvu Federálních rezerv.

Kennedy prohlásil: „vydejme se na Měsíc místo této studené války, povzbuďme průmysl, pojďme podpořit rozvoj chudých zemí a nechte nás vytvořit prostor, namísto této falešné studené války“.



KENNEDY BYL ZAVRAŽDĚN – ČAS VYPRŠEL V ROCE 1994

Kennedy vydal spoustu peněz, ale byl zavražděn. Jak sami víte, veřejný kosmický program byl ukončen v roce 1970, když došly finance, tak se zcela se zastavil. Prezident Sukarno byl vyhozen ze svého úřadu.

Mezinárodní dohoda, která pověřila Británii, Francii a Spojené státy řízením světového finančního systému, vypršela v roce 1994. To byl také hlavní důvod, proč nastalo uvolnění vztahů se Sovětským svazem.

Vrcholní představitelé světového finančního systému po roce 1994 nedospěli k žádné vzájemné shodě o tom, kdo má být pověřen k řízení světového finančního systému. Následoval rozkol v jejich řadách.



ČÍNA A NEZÚČASTNĚNÉ ZEMĚ CHTĚLY FINANČNÍ KONTROLU

Číňané a nezúčastněné země vytvořili tlak na oligarchy, kteří drží v rukou od druhé světové války kontrolou tisku dolarů pro globální finanční systém, aby předali kontrolu, ale ti se zdráhali.

Čína zažalovala u Mezinárodního soudního dvora v Haagu vlastníky Federálních rezerv, kteří Číně zpronevěřili značné množství zlata.

Fed musel zaplatit do 12. září 2001

Vlastníci Federálních rezerv soudní jednání prohráli a bylo jim nařízeno, aby žalující straně vrátili zpronevěřené zlato… počínaje 12. zářím 2001.

Místo toho 11. září 2001, jak všichni víte, ukázali světu prostředníček a začali iniciovat masivní podvodnou globální válku proti terorismu. Tato iniciativa byla součástí pokusu k ovládnutí a získání kontroly nad planetou Země ze strany fašistických skupin působících ve druhé světové válce.



CHTĚLI GLOBÁLNÍ FAŠISMUS – ZREDUKOVAT LIDSKOU POPULACI O 90%

Nacisté a jejich fašističtí sympatizanti v USA, Anglii a Itálii, společně se skupinou, která se nachází v ozbrojených silách, kongresu a ve Vatikánu, se snaží vybudovat globální fašistickou vládu.

Mají utkvělou představu, že v současné době je na světě příliš mnoho lidí, zvláště těch chudých v závislosti na barvě pleti.

Chtěli zredukovat světovou populaci o 90%.

DW: To je zdokumentováno?

BF: Ano, velmi dobře zdokumentováno.

Byl jsem přizván ke skupině Heizo Takanaka , který byl japonským ministrem financí pět let. Mám záznam nahrávky tohoto pozvání, abych to mohl doložit..



JEJICH ZÁMĚREM BYLO SE ÚKRYT V PODZEMÍ, PO JADERNÉ KATASTROFĚ

Jejich plánem bylo ukrýt se v podzemních základnách poté, co spustí na Zemi nukleární holocaust.

Původním záměrem bylo rozpoutání jaderné války mezi Íránem a Izraelem.

Následně by použili záminku v podobě zavedení stanného práva v zemích G7.

Vzhledem k tomu by tato nová vojenská síla byla využita pro přípravu na válku proti Číně.



RUSKO A ČÍNA JE ODSTŘIHLY

Tento plán se zhroutil díky Rusku, když Putin potvrdil nezávislost Ruska.

Odstranění jejich kontroly ropného průmyslu učinilo celý jejich plán zcela nefunkční

Číňané nějakou dobu přestali kupovat americké státní dluhopisy, aby tuto skupinu dostali pod tlak.



NABÍDLI ČÍNĚ PARTNERSTVÍ V OBLASTI SVĚTOVÉ DIKTATURY

Následně změnili svou strategii. Rozhodli se zaměřit na Čínu a „vysávat“ ji pomocí nabídky k připojení ke světové diktatuře... v souvislosti s touto skupinou.

To je důvod, proč jste na veřejnosti mohli vidět Obamu, jak v roce 2009 navštívil Čínu a nabízí „G2“. To si můžete ověřit.



JSOU ODŘÍZNUTÍ A DOCHÁZEJÍ JIM PENÍZE

Nicméně tato skupina, která provedla útoky 9/11, je stále pod rostoucím tlakem, v izolaci na nejvyšších úrovních. Docházejí jim peníze. Vzhledem k tomu jsou odříznuti.



CO TAKHLE 2,3 BILIÓNŮ CHYBĚJÍCÍCH DOLARŮ?

DW: Bene, mnoho lidí zapomnělo, že těsně před 11. zářím vystoupil Donald Rumsfeld v celostátní televizi a prohlásil, že za posledních deset let se z Pentagonu "ztratilo" 2,3 bilionu dolarů.

Má to něco společného se zlatem, o kterém mluvíš?

BF: No, jasně.



PENĚŽNÍ TOKY Z FINANČNÍ ČINNOSTI „MURDER Inc“

Tyto peníze byly použity k financování Blackwater – soukromé armády, která není kontrolována Pentagonem. Pentagon neměl zájem se nechat řídit touto kabalou. Tak se pokusili udělat to, co udělali nacisté za druhé světové války – vytvořili elitní jednotky SS, které šikanovaly pravidelnou armádu.

Dle mých zdrojů, tak právě tam všechny peníze šly.

DW: To je bomba!

BF: My jsme byli kontaktováni pašeráky, obchodníky s drogami...

DW: Mohl bys nás seznámit s tím, kdo je to MY?



SPOLEČNOST BÍLÉHO DRAKA – MNOHO SPOLUPRACUJÍCÍCH SKUPIN

BF: "My" je skupina lidí, která je zapojena do boje za svržení této kliky.

Patří sem členové CIA, Pentagonu, zpravodajských agentur a různých skupin, včetně asijských tajných společností.

Používáme název Bílý drak. Existuje další skupina, která si říká Bílé klobouky.

My všichni máme stejný cíl, kterým je zbavit tuto skupinu šílenců moci.



PROČ FULFORD?

DW: Četl jsem kritiku od lidí na internetu: „je-li tato skupina tak velká a silná v boji proti kabale, proč je Benjamin Fulford jejich jediným mluvčím“?

BF: Tito lidé mají rádi své utajení – a já jsem jejich mluvčí.

Když se dostanete do Bílého domu, i tam je k dispozici jeden mluvčí, který hovoří s veřejností, ostatní dávají přednost práci v zákulisí.

Je dobré si uvědomit, že se pohybujeme ve světě, kde se používají vraždy a atentáty stejně tak, jako používáme papírové kapesníky.

DW: Jistě.



JE VELMI NEBEZPEČNÉ POSTAVIT SE KABALE

BF:. Jen na mě bylo spácháno šest vražedných pokusů. Jeden z mých spolupracovníků, hoch ze CIA, byl těmito chlapíky nedávno otráven ricinem (bílkovinný toxin, fungující jako tzv. buněčný jed).

Další z našich členů ve Švýcarsku má kolem svého domu stráže a minulý týden zastřelili někoho poblíž jeho domu, když se právě pokoušel zabít jeho.

Předtím našli mafiána jménem Vicenzo Mazzamaro, který měl u sebe zbraň a špičkový odemykač zámků, se kterým se pokoušel dostat do jeho domu.

Dalšího z nás minulý týden jen o pár centimetrů minula betonová taška…

DW: Pane jo.

BF: Máme co do činění s některými velmi nebezpečnými lidmi. To je důvod, proč je nutné utajení.



FULFORD UMÍ DVA JAZYKY A MÁ V ASII VYSOKÝ KREDIT DÍKY ČASOPISU FORBES

DW: Nejde mi do hlavy, proč vám asijské skupiny svěřily tento úkol?

Působíte v Japonsku a jste "gaijin" - cizinec, běloch. Byl jste úspěšným redaktorem časopisu Forbes.

Umíte dva jazyky, mluvíte plynně japonsky. Existuje několik videí, které jste nyní uveřejnil.

To mohlo být součástí toho, co vám poskytlo tuto platformu, abyste těmto asijským tajným společnostem předal svůj hlas.

Co tomu říkáte, je to tak?



PROČ JAPONSKO NEPOUŽILO SVÝCH PENĚZ K LÉČBĚ PLANETY?

BF: Co se stalo v mém případě bylo, že jsem položil velmi jednoduchou a zřejmou otázku, když jsem byl ve Forbes.

Japonská aktiva v zahraničí zahrnující veřejný i soukromý sektor činí 8 biliónů dolarů.

DW: Osm bilionů dolarů?

BF: Jo. Můžete jít na internetové stránky Ministerstva financí, kde jsou tato čísla volně přístupná k nahlédnutí.

Podle zprávy OSN v rozvojové oblasti je třeba 400 miliard k zastavení ničení životního prostředí a 200 miliard k ukončení chudoby.

Tak říkám „hele chlapi, proč neskoncujete s chudobou a nezastavíte ničení životního prostředí“?

DW: Ok, zadrž, zadrž

BF: To je hovadina!



400 MILIARD, TO POSTAČÍ?

DW: 400 miliard je vše, co je potřeba k naprostému zastavení ničení životního prostředí? Jak je to možné?

BF: To je roční rozpočet. Je to ve zprávě OSN o rozvoji. Musel byste se setkat s jejich odborníky a zjistit, jak k těmto číslům došli.

DW: Dobrá. Ale je to ve veřejné doméně.

To znamená, že osm bilionů je mnohem víc, než by bylo potřeba ke skoncování s chudobou a zastavení ničení životního prostředí.

BF: Jo.



JAPONSKÉ PŘÍJMY VYČERPÁNY Z DLUHU NA REKONSTRUKCI

(Poznámka Wilcocka: Někde Fulford prohlásil, že zjistil, že významná část japonských příjmů byla placena ropné kabale – díky vykořisťovatelským kontraktům na rekonstrukci s vysokými úrokovými sazbami, které byly uzavřeny po druhé světové válce.

Tyto kontrakty byly vynuceny úplatky, vydíráním, vyhrožováním smrtí a vraždami japonských vládních úředníků, kteří nesouhlasili).



90% SVĚTOVÝCH ÚSPOR ABSORBOVÁNO AMERICKOU ARMÁDOU

BF: Další věcí je, že když se podíváte na statistiky, tak zjistíte, že 90% světových úspor bylo odsáto systémem amerického vojensko-průmyslového komplexu.

DW: Jak to dokážete?

BF: Byl jsem finanční novinář 25 let. To vše jsou věci zaznamenané veřejně.

DW: 90% amerického rozpočtu jde na armádu.

BF: K dispozici je jednoduchý způsob, jak si to ověřit. Stačí se podívat na americký deficit zahraničního obchodu a porovnat jej s rozpočtem americké armády. Najdete zde úžasnou podobnost v průběhu několika let.

DW: (Směje se).

BF: Je to z prostého důvodu, že armáda nevytváří obchodovatelné zboží. Je to parazitický subjekt světové ekonomiky.



PROČ NEVYLÉČIT SVĚT A NEKOLONIZOVAT VESMÍR ?

To, co jsem řekl, bylo velice prosté: „Podívejte, proč nepřestanete platit za armádu ?“ Místo toho jsem je požádal, aby skoncovali s chudobou a ničením životního prostředí a vydali se na cestu výzkumu vesmíru.

To jsou věci, které nám říká zdravý rozum

DW: Dobrá. Bene, vaše audio končí na této poslední větě (chybějící obsah byl nahrazen v závorkách).

BF: Myslím, že nám to říká zdravý rozum

DW: Dobrá.



OBJEDNÁVKY K VRAŽDÁM

BF: Stalo se to, že byl na mne vydán příkaz k likvidaci.

Jihokorejská tajná policie informovala čínskou stranu, že byl vydán příkaz mě zabít.

Můžete si to ověřit. Můj kolega, Pavel Klebnikov, šéf moskevské redakce časopisu Forbes, byl střelen před svým bytem v Moskvě.

Byl stále na živu, když hodinu po události přijela sanitka. Převezli ho do nemocnice, kde ho naložili do výtahu, ten se nečekaně zastavil na dobu osmi minut – a on ve výtahu zemřel.

Zajímal se o členy stejné skupiny, jako já.

Zajímal se o Borise Berezovského, jednoho z ropných magnátů.

Zajímal jsem se o Heizo Takenaku – oni všichni patří ke stejné kabale.

DW: Je to tak.



VÁLKA PROTI TERORISMU JE SAMOZŘEJMĚ PODVOD

BF: Dozvěděl jsem se, že Jihokorejci řekli Číňanům, že je na mě připravován atentát, aby se mě zbavili. Bylo to hlavně kvůli mé veřejné výzvě, aby Asiaté přestali financovat svými úsporami rozsáhlý vojenský arsenál…

Je dobré si uvědomit, že v době studené války se jednalo pouze o záminku boje proti komunismu.

Válka s terorismem je ve skutečnosti neuvěřitelný podvod, je to tak směšně absurdní, obzvlášť když nikdo neprovádí žádný seriózní výzkum a vyšetřování.

DW: Je to tak



ČÍNSKÁ TAJNÁ SPOLEČNOST NABÍZÍ OCHRANU

BF: Dostal jsem pozvání od čínské tajné společnosti, která mi nabídla ochranu, a tak jsem se ocitl v tomto tajemném světě finanční síly.

Skupina, která mi nabídla ochranu, byla tou skupinou, která stála za nezúčastněnými zeměmi.

Jejich činnost překračuje hranice států, je těžké si představit, jakým způsobem tito lidé pracují.

Sdružují v Číně, USA a Evropě velké skupiny, které pracují na obou stranách.

Těžko budete chápat činnost těchto skupin na úrovní států.



ČÍŇANÉ VEDOU FINANČNÍ BITVU POMOCÍ NÁKUPU REÁLNÝCH AKTIV

V každém případě finanční bitva již začala. Již proběhlo mnoho, mnoho veřejných salv.

V r. 2006 se Číňané dohodli, že své dolary budou používat na jiné aktivity, než na nákup amerických dluhopisů.

Jejich snahou bylo koupit ropnou společnost Unocal. Kongres schválil zákon, kterým tento nákup znemožnil.

Tak vzali své dolary a šli do Afriky, Jižní Ameriky a jinam, kde nakupovali reálné věci - jako jsou doly, zemědělská půda, komodity atd…

Ne virtuální produkty, které jsou sice fantastické, ale nepochopitelné - derivátové produkty, které jsou v podstatě podvodem.

DW: Pyramidové hry. Jo.

BF: Jo.



KABALA ZVÝŠILA CENY POTRAVIN A ROPY

Druhá skupina se snažila odplatit tím, že zvedla ceny potravin a ropy.

Možná si pamatujete, že v jednu dobu probíhaly potravinové nepokoje v 33 zemích světa.

DW: Jo.

BF: Byl to ekonom Světové banky, který poukázal na důvod, proč lidé hladoví, bylo to tím, že se zemědělcům vyplatí pěstovat oleje, etanol vyráběný z kukuřice na místo potravin

To skončilo.



ŠOK LEHMAN V ROCE 2008 – ASIJSKÝ PROTIÚTOK

Následoval protiútok

Vůdcům kabaly bylo řečeno, že již nebudou akceptovány dolary vytištěné ve Spojených státech.

To je to, co znáte jako krize Lehman Brothers.



76% POKLES EXPORTU JAPONSKÝCH AUT DO USA

To se dá ověřit z veřejných záznamů

Když se podíváte na statistiku japonského exportu, tak v říjnu nebo v listopadu roku 2008, po „Lehman šoku“, uvidíte 76ti procentní meziroční pokles vývozu japonských automobilů do USA.

Tehdy Japonci a další lidé řekli: „Již není možné k nákupu věcí používat papírky. Musíme obchodovat s reálnými věcmi.“

Samozřejmě, veřejnosti to není povoleno sdělovat

DW: Tak si myslím, že se lidem zavaří mozky. Nikdo vlastně ani veřejně neví, že ten „šok Lehman“ měl něco společného s Asií..

BF: Jo, vím. Můžete si to ověřit tak, že se podíváte na vývozní a dovozní statistiky po „šoku Lehman“.

Dalším způsobem, jak si to ověřit, je podívat se na index Baltic Dry. To jsou ceny přepravy.



90% POKLES CEN PŘEPRAVY

Zde uvidíte, že ceny za přepravu poklesly o 90% okamžitě po „šoku Lehman“.

DW: Pane jo.

BF: Je to proto, že lodě již nepluly do USA plně naplněné materiálem a nazpět odjížděly prázdné ( s ničím jiným než bezcennými papíry a dlužními úpisy).

To jsou způsoby, jakými si to lidé mohou ověřit tyto veřejné informace.

DW: Fajn



STŘELBA V NORSKU BYL POKUS VYNUTIT SI 1,5 BILIONU

BF: Když se vrátíme nazpět k výbuchu v podzemních základnách, byla tato skupina odříznutá stále více od horní úrovně, a docházely jí peníze.

Snažili se vyvézt peníze z různých zemí.

Norský útok - zabili skupinu mladých lidí z vládnoucí strany Norska, protože se snažili vynutit 1,5 bilionu dolarů z ropného fondu norské vládní kontroly.

Oni říkali,"hele, chystáme se vás zabít, jestliže nám nepředáte všechnu vaši finanční hotovost".

DW: Zoufale se snažili sehnat hotovost.

BF: Jo. Vtrhli do Libye, aby se zmocnili jejích ropných polí, protože Libyjci jim řekli „ v žádném případě se již nechystáme vám za vaše papírky dávat ropu “.

DW: Hmmm.



JADERNÁ BOMBA PAŠOVANÁ DO JAPONSKA SE 70 KG MARIHUANY

BF: V případě Japonska jsem obdržel od zdroje sdělení, kdo ve skutečnosti jsou pašeráci drog . Prodejem drog se v Japonsku zabývají 70 let.

Je to přece CIA. Divize CIA pro pašování drog.

Řekli mi, že v jejich poslední zásilce drog byla přivezena jaderná bomba.

Jednalo se o 70 kilovou zásilku pančované thajské marihuany, která byla přivezena přes Okinawu.

Našli v ní „přimíchanou“jadernou bombu.

A samozřejmě, pro tyto chlápky je pašování drog jedna věc, ale pašování jaderných zbraní druhá.

Řekli to na policii a ta to řekla mě a já to uveřejnil.

Sledovali bombu až k asociaci severokorejských občanů se sídlem v Tokiu.



ČTYŘI JADERNÉ PUMY UKRADENÉ Z RUSKÉ PONORKY KURSK

Obdržel jsem nezávislá potvrzení od pana Paula Lane z vojenské zpravodajské služby v Pentagonu, že byl součástí skupiny, která ještě před potopením ruské ponorky Kursk odcizila z ponorky čtyři jaderné zbraně.

Myslím, že to bylo kolem roku.2000.

Byla to jedna z těch jaderných zbraní, která byla propašována do Japonska.

DW: Ukradená kým?

Pokračování exkluzivního rozhovoru Davida Wilcocka s Benjaminem Fulfordem, který byste si neměli nechat ujít.


BF: Je to nacistická skupina Oděsa, která se snaží o vytvoření fašistické světové vlády - Čtvrtou říši.

DW: Dobrá. Jak se do Kurska dostali a jak tyto jaderné zbraně vyzvedli?

BF: Neznám technické detaily, ale vím že mají základny ponorek v různých částech světa a předpokládám, že právě tato byla jedna z těchto základen.



PROČ KRÁST ATOMOVKY, JESTLIŽE UMÍTE VYROBIT SVÉ VLASTNÍ?

DW: Další otázka pak může následovat, proč tyto zbraně potřebovali získat právě z Kurska, když mají takovou moc, že si je sami mohou vyrobit ?

BF: Veřejná jaderná zařízení se řídí přísnými bezpečnostními pravidly. Nemůžete si je jen tak vzít a pak je někde vyhodit do povětří. Existuje příliš mnoho lidí, kteří jsou zapojeni do řetězce kontrol.

I když se o to párkrát pokusili.



UDÁLOST NA LETECKÉ ZÁKLADNĚ MINOT: NEÚSPĚŠNÝ POKUS O PAŠOVÁNÍ

Došlo k několika incidentům, kde (dobří chlapci) jen stěží zastavili jaderný…

DW: Správně. Jako ten incident na letecké základně Minot.

BF: Jo, přesně.

DW: Vojáci se vzbouřili a akci „Zlomený šíp“ odmítli provést. Pojmenování je název kódu.

Dodatek: DAVID WILCOCK

(Insideři se pokusili propašovat jaderné zbraně ze základny Minot. Několik těchto hrdinů zemřelo v důsledku toho, že se proti tomuto plánu postavili a odmítli umožnit, aby byly jaderné zbraně ukradeny.)

BF: Tady je důvod. Potřebovali nějaké jaderné zbraně, které nebyly pod žádnou oficiální vládní kontrolou.

DW: Dobrá.



JAPONSKÁ LOĎ VRTÁ DO HLOUBKY DESETI KILOMETRŮ EPICENTRA

BF: Použili japonskou vrtnou loď, známou jako Chikuyu Maru, která může vrtat deset kilometrů do mořského dna.

Vrtali přesně v epicentru zemětřesení.

V místních novinách se objevil 17. ledna článek, který popisuje, že se tam vrtá.

Dali bombu do mořského dna.



PŘEDEJTE HOTOVOST JINAK TOKIO BUDE DALŠÍ NA ŘADĚ

Byl to pokus, jak získat od Japonců peníze prostřednictvím teroru.

DW: Nejprve Japonsko varovali, že atomovku umístili do mořského dna, než požádali o peníze?

BF: Ne, požádali o peníze až po akci.

DW: No teda!

BF: „Pokud nám je nedáte, je další na řadě hora Fuji.“

DW: Pro lidi, kteří neví, připomínám že Fujiyama leží poblíž Tokia, které je nejlidnatějším centrem Japonska.

BF: Ano. Je to tak.

DW: Tak v podstatě řekli, že odpálí nad Tokiem atomovku, kde je kolik milionů lidí? Třicet nebo čtyřicet miliónů?

BF: Třicet milionů, nebo tak nějak.

DW: Správně. Dobrá.



JAPONSKÝ MINISTR PŘEDAL 20 MILIARD

BF: Japonský premiér Naoto Kan byl původně tak zbabělý, že jen řekl: „Ach, jo, dobrá, převedeme peníze.“

Předal jim asi dva biliony jenů, což je asi 20 miliard dolarů. A oni mu dali pořádný úplatek.



V JAPONSKU BYLA ZAHÁJENA VELKÁ BITVA K ODSTRANĚNÍ KABALY

Důkazy, že to nebyla přírodní katastrofa, se začínali hromadit.

Výsledkem byla bitva, zde v Japonsku, s cílem odstavit tyto lidi od moci.



PROČ SI MYSLÍTE, ŽE TO NEBYLO PŘÍRODNÍ ZEMĚTŘESENÍ?

DW: Někteří lidé možná nevnímají, že existují důkazy, že událost ve Fukušimě nebyla přírodní katastrofa. Mohl byste zde stručně uvést pár bodů, o kterých si myslíte, že jsou ty nejvýznamnější?

BF: Když se podíváte na seizmický graf, uvidíte náhlou explozi.

Není to jako v případě přírodního zemětřesení, kde před explozí předcházejí otřesy. Bylo to náhlé a obrovské, pak to začalo slábnout.



EXPLOZE V PODZEMNÍCH ZÁKLADNÁCH TAKÉ ZAČALY SILNĚ

Stejné to bylo u těchto podzemních základen.

Když se podíváte na seizmický graf, bude vypadat jako velká čára, která se objevila náhle, a pak menší čáry.

Není zde žádná gradace, jakou byste našli u přírodního zemětřesení.

1. Neobvyklé seizmicky nečinné místo.

2. Extrémně malá hloubka – později změněna geologickým průzkumem (USUS) na typičtější hodnotu.

3. Zvláštní údaj na seismografu (na základě výpovědi člena letectva „prosáklo na povrch“, že se jednalo o podzemní jadernou explozi).

4. Více než 500 mil od epicentra byly cítit otřesy.

5. „Nápadně nízké“ množství následných otřesů.

6. Hurikán Irene byl okamžitě odchýlen z kurzu.



PLUTONIUM BYLO UMÍSTĚNO DO FUKUŠIMY MĚSÍC PŘED ÚTOKEM

BF: Existuje velké množství důkazů (že Fukušima nebylo přírodní zemětřesení).

Guvernér provincie Fukušima mi řekl, že zvrátili jeho rozhodnutí a umístili do reaktoru č. 3 plutonium.

Bylo to měsíc před tsunami.

DW: Jen měsíc před?

BF: Jo.

(Právě plutonium způsobuje největší radiační otravu při katastrofě).



AKCIE STAVEBNÍ FIRMY VYLETĚLY STRMĚ VZHŮRU MĚSÍC PŘED ÚTOKEM

A pak je tu společnost Higashi Nippon House stavící levné domy v severním Japonsku.

Její akcie vyletěly strmě vzhůru měsíc před útokem.

Je dobré mít na paměti, že Japonská populace klesá a stárne.

Nedává to smysl, aby akcie stavební společnosti stavící levné domy náhle tak vyletěly – pokud za tím však něco není.



MOŽNÝM JADERNÝM ÚTOKEM BYLO VYHROŽOVÁNO DVA DNY PŘEDEM

Další věcí je, že naše skupina zaznamenala rozhovor mezi Kirkem Campbellem, což je váš náměstek ministra zahraničí pro Asii, a japonským lobbistou Ichiro Ozawou – 9. března 2011.

V tomto rozhovoru Campbell požádal Ozawu, aby vládnoucí stranu nerozděloval a vynutil si tak vytvoření nové vlády. (To mohlo snadno vyústit ve ztrátu kontroly kabaly nad Japonskem.

Řekli, (že pokud bude souhlasit nechat vládnoucí stranu nedotčenou), že mu dají práva na zeolit (která vlastnili) v provincii Fukušima. Zeolit se používá pro čištění jaderného odpadu.

Tento rozhovor byl nahrán 9. března – dva dny před tsunami.



NETANYAHU HROZÍ NOVÝMI JADERNÝMI KATASTROFAMI

Další zpráva přišla od člověka jménem Takemasa Kawase, příslušníka japonské vojenské rozvědky. Řekl mi, že izraelský premiér Benjamin Netanyahu zatelefonoval japonskému premiérovi Naoto Kanovi po útoku.

Netanyahu mu řekl, že způsobí další jaderné katastrofy po celém Japonsku, pokud nezačnou vyplácet peníze.

Hlavním šéfem Mossadu v Japonsku je, mimochodem, agent jménem Michael Green. Je to odporný zločinec, ale my ho v brzké době brzy vyhostíme ze země.

DW: Nicméně jedna otázka.

BF: Jo, ale chci…

DW: Dobrá, pokračujte.



IZRAELSKÁ FIRMA BYLA POVĚŘENA VE FUKUŠIMĚ BEZPEČNOSTÍ

BF: Abych potvrdil, co mi ten chlápek řekl, chtěl jsem si to sám ověřit – a opravdu existuje izraelská firma, která byla pověřena bezpečností v japonské jaderné elektrárně.

DW: Ach, panebože!

BF: Tak jsem byl schopen to nezávisle potvrdit prostřednictvím dalších zdrojů. Jsou to veřejně dostupné informace – kdo byl pověřen bezpečností ve Fukušimě. Byla to opravdu izraelská firma.

Nyní pokračujme. Na co jste se chtěl zeptat?



JE IZRAEL ČLENEM KABALY ?

DW: Nejprve se zeptám, věříte, že je Izrael do určité míry nějak svázán s těmito úklady, o kterých se tady zmiňujete?

BF: Izrael ne, ale klika na špici izraelské vlády, ta určitě ano.

Většinu Izraelců považuji za trdla nebo za oběti těchto lidí.



KABALA CHTĚLA OBĚTOVAT IZRAELCE

Například bratranec íránského šáha, který k nám přišel s informací (mimo jiných), že George Bush a jeho parta dala dvanáct neutronových bomb vládě Iránu.

Jednalo se o řízené rakety s neutronovými hlavicemi.

Dodatek: DAVID WILCOCK

(Na jiném místě Fulford řekl, že tyto rakety měly být použity proti Izraeli. Kabala doufala, že tato akce vyvolá třetí světovou válku, která by jim pomohla vylidnit planetu a zajistila by jim větší vojenskou kontrolu nad lidmi.

Pamatujte – neutronová bomba zabíjí jen lidi a nechává budovy zcela nedotčené.)

DW: No to není jen protistátní, ale zní to naprosto šíleně.

BF: To je!



IRÁNCI SE POKUSILI JICH ZBAVIT – BYLI ODMÍTNUTI

Íránci řekli „nechceme je“. Odvezli je na iráckou hranici a požádali prezidenta Obamu, aby si je vzali nazpět. Obama však na jejich prosbu nereagoval.

DW: Páni.

Dodatek: DAVID WILCOCK

(Na jiném místě Fulford prohlásil, že „bílé klobouky z Pentagonu“ měli v úmyslu obnovit v USA ústavní vládu po svržení kabaly, a chtěli udržet zvoleného prezidenta u moci, až se to stane.

Toto rozhodnutí podporuji a cítím, že je to nejlepší krok, aby se veřejnost udržela v klidu, až k této události konečně dojde.

Chtěl bych být opatrný při obviňování Obamy a vinit ho za toto údajné rozhodnutí neodstranit atomovky bez získání dalších informací.

Prezident je účelovým obětním beránkem, který slouží k odvrácení pozornosti od úkladů spiklenců v zákulisí. Jeho skutečná moc je omezená. Dokonce i kdyby chtěl získat zbraně nazpět, není to v jeho moci..

Může to být také past – je to příliš nebezpečné riskovat životy špičkového personálu, mohla by se z toho nakonec snadno stát sebevražedná mise).



VĚTŠINA IZRAELCŮ BY BYLA ZDĚŠENA, POKUD BY ZNALA PRAVDU

BF: Mohu to zopakovat, lidé na nejvyšších úrovních tuto pravdu znají. Jinými slovy, hodlali Izraelce obětovat, jako jistý druh rituální oběti.

To znamená, že Izraelci by byli oběťmi. Mnoho z nich byla klamána tvrzením o židovské nadřazenosti, které je vlastně stejné jako o árijské nadřazenosti – jen nahradili árijce za Židy.

Jsou to pitomci.

Většina Izraelců neví, co se vlastně kolem nich děje, a byli by zděšeni, kdyby to všechno slyšeli. Vše je to o kabale, která je nad tím vším.

DW: Ale nejsou tam žádné náboženské souvislosti



JSOU SPOJOVÁNI S JUDAISMEM / KŘESŤANSTVÍM / ISLÁMEM

BF: No, řekněme to takhle, jsou spojeni s abrahamistickými náboženstvími.

DW: Sahajícími až do Babylonu, Mezopotámie, až tam?

BF: No, minimálně do doby cézarů.



NÁBOŽENSTVÍ A FAŠISMUS

Podívejme se na slovo „náboženství“. Etymologie slova „náboženství“ je religie, v latině, což znamená znovu svázat.

Do čeho to svážete? Fasces. Co je to fasces? Svazek prutů, ale to je také fašismus.



MONOTÉMATICKÉ NÁBOŽENSTVÍ MOHLO BÝT POUŽITO PRO MASOVOU KONTROLU MYSLI

Ve své nejhorší formě znamenal monoteismus, jak byl například praktikován ve středověku – jedinou kontrolu nad myšlenkami všech.

Připomínám, že ve středověku, pokud jste nevěřili v oficiální katolickou doktrínu, pak jste byli zabiti s celou rodinou, nebo mučeni, tak dlouho, dokud jste se nepřiznali (začali věřit).

DW: Správně. To byla inkvizice.

BF: No, jo!



JSOU DŮMYSLNĚJŠÍ – PŘESTO BITVU PROHRÁVAJÍ

A nyní je to mnohem důmyslnější

Pět společností ovládá všechna hlavní anglická média – včetně televize, novin, rádií, hollywoodských studií.

Nyní to je mnohem rafinovanější. Pokouší se nás všechny přimět myslet stejně – a prohrávají (boj).

9/11, historka, byla tak plná děr a rozporů, že ztratili výraznou část svého publika s vymytým mozkem – včetně mne, protože i já jsem byl vymytý mozek vysoké úrovně.

DW: Správně.



PENTAGON VYHODIL PODZEMNÍ ZÁKLADNY DO POVĚTŘÍ, ABY BOJOVAL PROTI GENOCIDĚ

BF: V každém případě to, co se stalo, vypovídá o tom, že uvnitř Pentagonu je skupina, která si uvědomuje, že tento záměr je šílený.

Uvědomili si, že plán jak usmrtit 90% lidstva je špatný.

Oni pak elitě vyhodily podzemní základny do povětří, které měly sloužit jako úkryt, až provedou svůj jaderný holokaust.

DW: Dobrá. Chci se k tomu vrátit, protože je to opravdu ústřední téma. Je tu ještě jedna otázka, na kterou se chci zeptat, blíží se závěr diskuse.



PROČ KABALA POTŘEBUJE KRÁST PENÍZE ?

Proč tito chlápci potřebují peníze? Pokud mají tolik infrastruktury, tolik majetku, takovou masivní politickou moc, proč nemohou moc použít k výkonu moci… posunovat s lidmi, municí?

Proč potřebují peníze? Proč obchází okolo, jako když narkoman hledá svou dávku?

Proč chodí do všech zemí a snaží se od nich podvodem získat peníze? Proč si prostě nemohou tisknout dolary a vydělávat víc peněz.

BF: Protože lidé na celém světě jejich dolary nechtějí.

Musíte mít na paměti, že ve světě existuje 800 amerických vojenských základen.

Pokud nebudou moct těmto lidem zaplatit, vypochodují ze svých základen s miskami v rukou a budou žebrat o jídlo.

DW: Dobrá.



ASIATÉ ODŘÍZLI WALL STREET OD DODÁVKY PENĚZ

BF: Jsou odřezáváni od ropy, od svých dalších zdrojů. To byla jejich Achillova pata – kontrola peněz. Jejich soukromá armáda byla samofinancována. Měli svůj vlastní průmysl a vlastní příjmy.

Americká armáda je závislá na financování z Wall Streetu. To je důvod, proč jsou závislí hlavně na Číňanech a Asiatech, kteří Wall Street financují.



MŮŽETE BÝT OPĚT DOBŘÍ HOŠI

To je důvod, proč jsem chlápkům z Pentagonu řekl „můžete mít budoucnost hvězdné lodi Enterprise, a zkoumat vesmír a všechny ty věci, jen pracujte s námi“.

„Nechystáme se vás odříznout. Neskončíte jako Sovětský svaz, kde jste měli generála, který je nyní najednou nucen jezdit v Londýně s taxíkem.“

„Můžete být opět dobří hoši.“

Spousta z nich řekla „hele, myslím, že je to dobrý nápad. Chceme být opět hrdiny. Nechceme být zlí hoši“.



ZASTAVENÁ TECHNOLOGIE ZAHRNUJÍCÍ ANTIGRAVITACI A ´HVĚZDNÉ BRÁNY´

DW: Vy říkáte, že zastavili technologii, která by nás mohla dostat do reality ,,hvězdné lodi Enterprise´´.

Třetí skupina působící ve vedení vojenské správy Spojených Států navrhuje pětiletou transformaci Pentagonu překování mečů na pluhy.

Tato skupina má možnost vyvinout přes 6000 patentů, které byly doposud zastaveny v zájmu ,,národní bezpečnosti´´.

Jedna z technologií, kterou vlastní je anti-gravitace. Toto by udělalo z automobilů zastaralou technologii a umožnilo by to přeměnit vozovky na zahrady.

Tvrdí, že ovládají technologii, která umožňuje stvoření portálů vedoucích do jiných dimenzí.

Tvrdí (neviděli jsme důkaz, ale slyšeli jsme tyto informace od řady důvěryhodných očitých svědků), že mnoho tzv. podzemních základen po světě jsou vlastně tyto portály.

Doufejme, že brzy bude možné vidět, jestli je to pravda. Pokud ano, možné dopady jsou více než ohromující, až neskutečné.



5 135 VYNÁLEZŮ BYLO UTAJENÝCH

BF: Já nevím o tom (že by hvězdná loď Enterprise byla skutečná).

Ale můžeme potvrdit, v souladu s Americkou Akademií Věd, že více než šest tisíc patentů bylo potlačeno z tzv. důvodů ,,bezpečnosti´´ nebo ,,národní ochrany´´

DW: Tvrzení těchto dat jsou v mé nové knize ´Vyšetřování Zdrojového Pole´. Federace Amerických Vědců odhalila, že 5 135 vynálezů bylo utajeno koncem roku 2010.

Mezi dalšími šokujícími odhaleními, o kterých víme, je, že jakýkoliv energetický systém, který je o více než 70 až 80 procent efektivnější v konvertování energie, je automaticky prohlášen za tajný.

Některé z těchto patentů je samozřejmě třeba potlačit. Nechceme, aby např. měl kdokoliv na svém dvorku atomovku.

DW: Jistě.

BF: Ale slyším, že spousta z nich byla držena v utajení, protože se tihle lidé chovali jako prasata u koryta. Chtěli, aby je měla pouze elita.



MNOHO UFO JE PODVOD

Chápu to tedy tak, že např. spousta tzv. UFO jsou prostě sofistikované, propracované, na zemi vytvořené tajné letouny, kterou nejsou veřejnosti dostupné ve velkém.

DW: S tím bych souhlasil. Jo.



MIMOZEMSKÉ ÚNOSY MOHOU BÝT „PLF“ VLASTNĚNÉ KABALOU

Před začátkem 60. let, kdy se proslavil případ Betty a Barneyho Hillových, neexistují žádné zprávy o „mimozemských únosech“.To se stalo teprve tehdy, když byla technologie PLF zdokonalena a začali ji používat.



VŠECHNY MIMOZEMSKÉ KONTAKTY V 50. LETECH BYLI S POZITIVNÍMI LIDMI¨

Dodatek: DAVID WILCOCK

(V padesátých letech se objevovaly rozsáhlé zprávy od lidí, kteří měli přímý kontakt s laskavými lidsky vypadajícími mimozemšťany, kteří jim řekli o příchodu Zlatého věku.

Tito mimozemšťané se zdají být stejní jako lidé, kteří se objevovali v dávných civilizacích po celém světě a byli označováni jako „bůh“ nebo „andělé“.

K mnohým z těchto kontaktů došlo v 50. letech v USA a Kanadě a byly studovány a zpracovávány Wilbertem B. Smithem – pracovníkem kanadské vlády s prověrkami na utajení.

Ke zcela samostatnému souboru pozitivních kontaktů došlo v Itálii. Byly předmětem televizního dokumentu „Případ přátelství“, ve kterém klíčoví svědci z první ruky prolomili mlčení a hovořili o událostech, které zažili.

Velké množství cenných informací jak o americko-kanadských, tak italských kontaktech lze nalézt v „50. letech, kdy nás lidští mimozemšťané připravovali na Zlatý věk“ )

K nahlédnutí zde: http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/956-1950s-ets



BIOLOGICKÉ ROBOTY VYUŽÍVAJÍ K BOJI S POZITIVNÍMI MIMOZEMŠŤANY POMOCÍ STRACHU

Zdá se, že vývoj a zavedení technologie PLF byl přímým protitahem kabaly proti pozitivním kontaktům v 50. letech.

Greerovy kontakty potvrdily, že technologie PLF byla získána od mimozemšťanů - klonováním a zahrnuje pokročilé principy pro vytvoření „biologického robota“.

Zdá se, že lidský plod roste v umělém prostředí, a bez tlaku dělohy, uchovává si rozměry plodu a vlastnosti, včetně velkých oči, velké hlavy a tenkého těla, až do dospělosti.



POZITIVNÍ MIMOZEMŠŤANÉ NEZASÁHNOU V OBDOBÍ DO ROKU 2012

[Project Camelot) Podle svědectví "Pana X ", zaměstnance jedné velké zbrojařské firmy, zaslali pozitivní mimozemšťané kabale na počátku 50. let velmi důležitou zprávu.

Několik přísně tajných dokumentů odhalilo, že pokud nebudou mimozemšťané konkrétně vyzváni, aby se ukázali většině lidí nebo jejich vůdcům, neobjeví se veřejně v masovém měřítku, až do konce r. 2012.

Toto bylo kvůli jejich spolupráci s přirozeným cyklem na Zemi, který je zřejmě řízen meta-inteligenci, která existuje na planetární, solární, galaktické a univerzální úrovni, zejména pole Zdroje.

Proroctví a fungování tohoto cyklu a jeho vliv na lidskou evoluci, jsou zkoumány do nevídané vědecké hloubky v mé knize Výzkum zdrojového pole (SFI).

SFI debutoval na seznamu bestsellerů New York Times na 18. místě, stoupla na 16. v druhém týdnu a ve třetím byla opět na 18.

Naše vydavatelství Penguin, mimochodem, není součástí kabaly, ani pěti největších mediálních společností. Rozsáhlé utajení kolem knihy bylo drženo až do doby jejího vydání, aby se zajistilo, že se do ní nebude zasahovat.



PLF SE POUŽÍVÁ K VYDĚŠENÍ VEŘEJNOSTI A K HRŮZNÉ „MIMOZEMSKÉ 9/11“

Záměrem kabaly („mimozemské únosy“) je vyděsit veřejnost a pomoct připravit půdu pro falešné „mimozemské 9/11“.

Tento falešný mimozemský útok byl rozsáhle signalizován v řadě různých filmů – v 18 filmech jen nedávno.

Hlavní mediální konglomeráty jsou vlastněny kabalou a produkují tyto filmy o „invazi“ pro účely propagandy.



MIMOZEMŠŤANÉ NYNÍ SPOLUPRACUJÍ NA PORAŽENÍ KABALY

Mám zdroje s dalšími informacemi, které Fulford jen slyšel s malými podrobnostmi.

Konkrétně mimozemšťané zjevně spolupracovali s touto mezinárodní skupinou odporu porazit kabalu.

Toto bylo naprosto nečekané, protože kabala byla vedena k víře, že mimozemšťané se musí řídit spirituálními zákony, které jim zakazují intervenovat – za jakýchkoliv okolností. Nicméně mimozemšťané běžně sestřelovali jaderné rakety a zařízení.

Vyspělé mimozemské technologie jsou nyní používány pro útoky a k vyřazení aktiv kabaly. Mnoho příkladů bylo uvedeno v mém „Čínském říjnovém překvapení“. Stačí si přečíst všechno, co v blogu David je na začátku divinecosmos.com od října 2010.

Společná kampaň začala v říjnu loňského roku a bylo zasaženo mnoho zjevných veřejných cílů, a to vše s nulovými oběťmi.

To zahrnovalo zlikvidování 50 mezikontinentálních raket Minuteman ICBMs a svědci z armádních špiček veřejně oznámily, že stroje doutníkového tvaru se nad tím vznášely celou dobu.



PODZEMNÍ ZÁKLADNY BYLY MNOHEM VÝZNAMNĚJŠÍM ÚDEREM

Nicméně zničení dvou hlavních podzemních zařízení je mnohem hodnotnější, než jiné útoky, ke kterým došlo v listopadu a prosinci 2010 a poté.

Tyto dřívější útoky zjevně zničily velkou část jednotlivých strojů a munice, které kabala mohla použít k předstírání mimozemskou invazí, a to podle zasvěcenců (insiderů), se kterými jsem mluvil.

Nicméně to bylo vždy prováděno systémem něco tady, něco tam, nikdy najednou. To dalo kabale falešnou naději, že ještě mají šanci, dokonce i s narušenou infrastrukturou.

Je velmi pravděpodobné, že mimozemšťané nezničili dvě celá podzemní města na vlastní pěst. Tento útok byl mnohem, mnohem větší, než cokoliv jiného předtím.

Věřím, že Fulford má pravdu, když říká, že „dobří hoši“ v Pentagonu si to udělali sami – aby zastavili genocidu.



POTÉ ,CO PORAZÍME KABALU, ZASTAVÍME ÚNOSY

Kabala je zodpovědná za výrobu a realizaci PLF, "mimozemská hrozba" se zdá být z velké části vytvořena v rámci této skupiny.

Proto jakmile porazíme kabalu, zastavíme únosy… a ukrývání UFO.



Pokračování

Přeložil Gepe

Zdroj: ee.dunres.sk

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bullshit

Sven ,19. 9. 2016 11:21

Script for complicated but stupid sci-fi translated from azbuka ! Very lightly but still there was pointing on Jews and their allies.