Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astronauti NASA potvrzují znalosti o UFO

29. 3. 2013

Ponecháme-li stranou množství incidentů, kdy letecké síly USA vysloveně ztratily piloty anebo je pohřešují či incidenty, kdy byli piloti jednoduše šokováni při výkonu služby, když pronásledovali tajemná UFO na konci 40. let a během celých 50. let, bude to asi ještě nějakou dobu trvat, než NASA, mise astronautů, začne brát na vědomí pravdu. Pravděpodobně jedním z prvních astronautů USA, který hlásil přítomnost UFO v blízkosti svého letounu, byl Joe Walker, zkušený zkušební pilot, který létal na letounu X-15. Incident se odehrál v roce 1962.

Setkání z dřívější doby

Joe Walker učinil veřejné prohlášení poté, co viděl objekty, které nedokázal identifikovat a které držely tempo s jeho vysokorychlostním letounem. X-15 byl pravděpodobně nejrychlejší experimentální zkušební letoun s posádkou, který kdy létal dosahujíc rychlosti 5 000 mil/h (8 047km/h), a to ve výšce přesahující 30 km. Byl to první letoun s posádkou přecházející z pozemské atmosféry do okraje vesmíru a pak znovu vstupující do pozemské atmosféry kvůli přistání. Astronaut to prováděl bez asistence moderního leteckého počítače na palubě, který automaticky upravuje letoun při letu. Dnešní složité bojové letouny a letouny vstupující do a vystupující z vesmíru mají počítače pomáhající při řízení letu, provádějící různá vyrovnávání během zlomku sekundy, která by lidský pilot nikdy nezvládl.

Oficiální verzí NASA v hlášení toho, co testovací pilot Joe Walker viděl, bylo, že viděl zmrzlé palivo nebo led, který se odlomil od trupu letounu a sklouzl podél letadla X-15. Walker s tímto tvrzením autorit nesouhlasil a při jiné misi hlásil znovu další pozorování. Walker později zemřel při fatální epizodě během testování letounu Valkerie XB-70, vysokorychlostního a výškového bombardéru leteckého konglomerátu Rockwell International. Podle Chucka Yeagera, prvního pilota, který prolomil bariéru zvuku a za druhé světové války byl esem při leteckých bitvách, byl Walker namyšlený jedinec, kterému se nelíbilo, když mu někdo radil, avšak taková rada by mu bývala mohla zachránit život.

Legendární zkušební pilot odmítl veřejně vystoupit
Sám Chuck Yeager, jenž v roce 1947 létal na Bell X-1 rychlostí 1,3 machy (1 551 km/h), připustil, nejenže viděl UFO, ale že použil kódové fráze v komunikaci s operátory řídící věže - za účelem pronásledování neznámého objektu během svých testovacích letů. Avšak nikdy neučinil veřejné prohlášení. Řekl však veřejně, že důsledkem pro piloty, kteří hlásili UFO, bylo, že jen zřídkakdy získali povýšení nebo zažili slibnou kariéru. Setkal jsem se s příbuzným tohoto brigádního generála v penzi, Chucka Yeagera, který mi řekl, že Chuck přiznal, že viděl UFO, pouze přátelům a rodině. UFO, která pronásledoval při vzdušném střetu zatímco testoval letouny.

Astronaut z programu Mercury odhaluje svou zkušenost
Jeden z původních astronautů z projektu Mercury, Deke Slayton, po letech přiznal svou zkušenost z roku 1951 a setkání, které zažil. Blížil se k přistávací ploše. Pilotoval P-51 Mustang, když spatřil neidentifikovaný vzdušný objekt, přerušil své přistání a podivný, anomální vzdušný objekt začal pronásledovat. Pokusil se učinit obrat při vysoké rychlosti, aby UFO zadržel, ale jak řekl, jeho bitevní letoun nebyl schopen se rovnat se záhadným narušitelem.

Přistání na Area 51
Astronaut Gordon Cooper z programu Mercury několikrát hlásil setkání s UFO a uváděl, že když byl umístěn v Německu uprostřed 50. let, létal na F-86. On a jeho letka vzlétali za poplachu při mnoha okolnostech, aby zastavili vysoko letící objekty, které jednoduše předčily jejich schopnosti. Později ve své kariéře, když byl přidělen na Area 51, hlásil Cooper pokus o přistání neznámého letounu, který jakmile se posadil na zem blízko jeho fotografického týmu, se okamžitě zase vznesl, jakmile k němu běželi jeho muži. Plukovník Cooper ohlásil, že na základě rozkazů ihned uspíšil filmové záběry této události pro vyšší velení, ale bylo mu řečeno, aby o tomto incidentu s nikým nemluvil a následné otázky z jeho strany nikdy nebyly jeho nadřízenými zodpovězeny. Toto je případ vojenské politiky v rámci UFO. Cooper se v následných letech stal velmi vyhledávaným úřady a jejich vyšetřovateli ohledně důkazů o UFO.

Veřejné přiznání z Dalasu

Astronaut James McDivitt veřejně uvedl, že “tam venku jsou UFO”. Řekl to mezi reportéry v Dallasu. Během mise Gemini byl ve vesmírné lodi (pro dvě osoby) navázán kontakt, zatímco se nacházela na oběžné dráze. On a jeho kolega astronaut Ed White během mise Gemini 4 v roce 1965 pozorovali a fotografovali válcovitý objekt, který asi hodinu udržoval krok s jejich lodí. Jedním z výsledku pozorování, které učinil McDivitt, bylo, že neznámý objekt měl mechanická ramena. Fotografie pořízené astronauty byly analyzovány důstojníky z řízení mise, ale nikdy nebyly oficiálně oznámeny.
Ještě jednou v roce 1965 během čtrnáctidenní mise tým astronautů Gemini, Frank Borman a Jim Lovell, učinil udivující pozorování UFO. Řízení na Cape Kennedy se snažilo toto pozorování vysvětlit jako přídavný raketový motor Titan, ale James Lovell uváděl, že on a Borman viděli nejen odhození motoru, ale i nevysvětlitelný objekt, který ze vzdálenosti zastiňoval jejich letoun. Oba astronauti věděli, že nebyli sami.

Zlověstné důsledky mise Apollo
Mise Apollo měla odhalit ještě větší skandál v rámci dobývání naší přirozené družice člověkem, v rámci prvního meziplanetárního riskantního podniku. Astronauty z mise Apollo byla hlášena pozorování během jejich cesty na Měsíc, jakož i pozorování učiněná, když úspěšně přistáli na povrchu Měsíce. Řízení mise opět odmítlo uznat pozorování veřejně a nemělo žádný jiný komentář než vysvětlení neznámého plavidla jakožto odhození přídavné rakety Saturn..., což většina vědců považuje za nemožné vysvětlení.
Říkalo se, že mise Apolla přikročila k tomu, že astronauti byli instruováni, aby používali jistá kódová slova místo popisování svých pozorování jako UFO během svých konverzací. Vše zakódovali, aby to zabránilo veřejnosti jejich konverzaci nahrávat. V roce 1969 astronauti Neil Armstrong a Buzz Aldrin hlásili, že mimozemská loď doslova zaparkovala na okraji jednoho z kráterů a pozorovala lidské počínání. V jednom okamžiku astronauti hlásili světlo uvnitř jednoho kráteru, což by mělo být nemožné, protože Měsíc nebyl obydlen.

Podle astronauta Scotta Carpentera, který učinil odhalující přiznání, astronauti nikdy nebyli sami nebo bez toho, aniž by je někdo nepozoroval. Podle Carpentera tu existovalo stálé sledování ze strany UFO. Mezi původními astronauty programu Mercury, Carpenter potvrzuje výpověď svých kolegů jako je Walter Schirra, který byl prvním astronautem, který, když byl na oběžné dráze, použil kódové slovo pro UFO “Santa Claus” během mise v roce 1968 - zrovna na Vánoce.

Další přítomnost na Měsíci

Existuje mnoho znepokojujících zpráv, které předkládají zapeklitou otázku, týkající se obývání Měsíce mimozemšťany, nikoli nutně přátelskými k lidským výzkumníkům. Některé zdroje uvádějí, že NASA a ruský výzkumný vesmírný program byly oba před Měsícem odrazováni. Podle tohoto směru uvažování jsme se tam právě proto nikdy nevrátili. V Corsově knize “Den po Roswellu” armáda USA již předložila plán jménem “Projekt Horizon” v roce 1960 - poté, co prozkoumala fotografie Měsíce. Jako základna na Měsíci by byla umístěna navrhovaná vojenská základna vesmírné stanice, provozovaná posádkou 4 či více mužů. Ta podle Philipa J. Corsa, bývalého kapitána zpravodajského a vědeckého poradenství armády USA pro Eisenhowerovu administrativu, byla snahou armády odstrašit UFO od operací na Měsíci nebo od pokračování ve sledování jejích aktivit na povrchu Měsíce.

Známí úřední činitelé NASA potvrzují výpovědi astronautů
Bývalí úředníci NASA jako jsou Albert Chop, Doktor Otto Binder, Dr. Garry Henderson a Maurice Chatelaine ozřejmili, že vesmírné projekty Apollo a Gemini byly během období těchto misí sledovány buďto z povzdálí nebo příležitostně dokonce ze znepokojivé blízkosti. I když astronauté měli pevné instrukce nevystupovat na veřejnosti a nesdělovat své názory ani zkušenosti, někteří to i tak učinili. Bez jejich upřímných a statečných postojů tváří v tvář možnému vojenského trestu, řekli tito muži pravdu a o svých pozorováních vypověděli před veřejností. Jsme velmi zavázáni těmto průkopníkům kosmických letů, kteří riskovali své životy, aby prozkoumali něco neznámého.

Dva příspěvky výjimečných astronautů
Tento článek by nebyl celý, aniž bych nevzpomněl na podporu a veřejná svědectví dvou astronautů NASA, kteří pomohli zbudovat vzrůstající povědomí o přítomnosti jiných bytostí ve vesmíru. Dr. Edgar Mitchell byl tak zaujat a ovlivněn svými zkušenostmi z misí Apollo na povrchu Měsíce, že byl přinucen zbudovat institut ,,Institute for Noetic Sciences“ oddaný paranormálním studiím. Mitchell začal s osobním vyšetřováním vojenského personálu, který byl zapojen do pozorování UFO, jakož i do tajných projektů, což činil ve snaze dosáhnout výzkumu UFO.
Pravděpodobně nejzkušenějším astronautem, který strávil mnohem více hodin ve vesmíru než jakýkoli jiný pilot nebo letecký personál NASA, byl Storey Musgrove. Byl zodpovědný za opravy na oběžné dráze a za obnovu defektu Hubbleova teleskopu a s tím spojené vesmírné mise. Jeho přístup k možnosti mimozemského kontaktu byl otevřený, upřímný a mírový. Veřejně prohlásil, že se během misí na oběžné dráze připravoval na takovýto druh setkání a navenek soustřeďoval svou mysl na tuto možnost. Storey byl otevřený k možnosti, že lidští jedinci již byli navštíveni z kosmu. Uveřejnil fotografii údajného setkání 270 cm vysoké entity se dvěma astronauty v prostoru pro náklad raketoplánu.
 

http://www.ufodigest.com/article/nasa-astronauts-confirm-knowledge-ufos

 7.2. 2013, Doc Vega

překlad: Karel a Dana Rašínovi

 



Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/astronauti-nasa-potvrzuji-znalosti-o-ufo/

Ponecháme-li stranou množství incidentů, kdy letecké síly USA vysloveně ztratily piloty anebo je pohřešují či incidenty, kdy byli piloti jednoduše šokováni při výkonu služby, když pronásledovali tajemná UFO na konci 40. let a během celých 50. let, bude to asi ještě nějakou dobu trvat, než NASA, mise astronautů, začne brát na vědomí pravdu. Pravděpodobně jedním z prvních astronautů USA, který hlásil přítomnost UFO v blízkosti svého letounu, byl Joe Walker, zkušený zkušební pilot, který létal na letounu X-15. Incident se odehrál v roce 1962.

Setkání z dřívější doby

Joe Walker učinil veřejné prohlášení poté, co viděl objekty, které nedokázal identifikovat a které držely tempo s jeho vysokorychlostním letounem. X-15 byl pravděpodobně nejrychlejší experimentální zkušební letoun s posádkou, který kdy létal dosahujíc rychlosti 5 000 mil/h (8 047km/h), a to ve výšce přesahující 30 km. Byl to první letoun s posádkou přecházející z pozemské atmosféry do okraje vesmíru a pak znovu vstupující do pozemské atmosféry kvůli přistání. Astronaut to prováděl bez asistence moderního leteckého počítače na palubě, který automaticky upravuje letoun při letu. Dnešní složité bojové letouny a letouny vstupující do a vystupující z vesmíru mají počítače pomáhající při řízení letu, provádějící různá vyrovnávání během zlomku sekundy, která by lidský pilot nikdy nezvládl.

Oficiální verzí NASA v hlášení toho, co testovací pilot Joe Walker viděl, bylo, že viděl zmrzlé palivo nebo led, který se odlomil od trupu letounu a sklouzl podél letadla X-15. Walker s tímto tvrzením autorit nesouhlasil a při jiné misi hlásil znovu další pozorování. Walker později zemřel při fatální epizodě během testování letounu Valkerie XB-70, vysokorychlostního a výškového bombardéru leteckého konglomerátu Rockwell International. Podle Chucka Yeagera, prvního pilota, který prolomil bariéru zvuku a za druhé světové války byl esem při leteckých bitvách, byl Walker namyšlený jedinec, kterému se nelíbilo, když mu někdo radil, avšak taková rada by mu bývala mohla zachránit život.

Legendární zkušební pilot odmítl veřejně vystoupit
Sám Chuck Yeager, jenž v roce 1947 létal na Bell X-1 rychlostí 1,3 machy (1 551 km/h), připustil, nejenže viděl UFO, ale že použil kódové fráze v komunikaci s operátory řídící věže - za účelem pronásledování neznámého objektu během svých testovacích letů. Avšak nikdy neučinil veřejné prohlášení. Řekl však veřejně, že důsledkem pro piloty, kteří hlásili UFO, bylo, že jen zřídkakdy získali povýšení nebo zažili slibnou kariéru. Setkal jsem se s příbuzným tohoto brigádního generála v penzi, Chucka Yeagera, který mi řekl, že Chuck přiznal, že viděl UFO, pouze přátelům a rodině. UFO, která pronásledoval při vzdušném střetu zatímco testoval letouny.

Astronaut z programu Mercury odhaluje svou zkušenost
Jeden z původních astronautů z projektu Mercury, Deke Slayton, po letech přiznal svou zkušenost z roku 1951 a setkání, které zažil. Blížil se k přistávací ploše. Pilotoval P-51 Mustang, když spatřil neidentifikovaný vzdušný objekt, přerušil své přistání a podivný, anomální vzdušný objekt začal pronásledovat. Pokusil se učinit obrat při vysoké rychlosti, aby UFO zadržel, ale jak řekl, jeho bitevní letoun nebyl schopen se rovnat se záhadným narušitelem.

Přistání na Area 51
Astronaut Gordon Cooper z programu Mercury několikrát hlásil setkání s UFO a uváděl, že když byl umístěn v Německu uprostřed 50. let, létal na F-86. On a jeho letka vzlétali za poplachu při mnoha okolnostech, aby zastavili vysoko letící objekty, které jednoduše předčily jejich schopnosti. Později ve své kariéře, když byl přidělen na Area 51, hlásil Cooper pokus o přistání neznámého letounu, který jakmile se posadil na zem blízko jeho fotografického týmu, se okamžitě zase vznesl, jakmile k němu běželi jeho muži. Plukovník Cooper ohlásil, že na základě rozkazů ihned uspíšil filmové záběry této události pro vyšší velení, ale bylo mu řečeno, aby o tomto incidentu s nikým nemluvil a následné otázky z jeho strany nikdy nebyly jeho nadřízenými zodpovězeny. Toto je případ vojenské politiky v rámci UFO. Cooper se v následných letech stal velmi vyhledávaným úřady a jejich vyšetřovateli ohledně důkazů o UFO.

Veřejné přiznání z Dalasu

Astronaut James McDivitt veřejně uvedl, že “tam venku jsou UFO”. Řekl to mezi reportéry v Dallasu. Během mise Gemini byl ve vesmírné lodi (pro dvě osoby) navázán kontakt, zatímco se nacházela na oběžné dráze. On a jeho kolega astronaut Ed White během mise Gemini 4 v roce 1965 pozorovali a fotografovali válcovitý objekt, který asi hodinu udržoval krok s jejich lodí. Jedním z výsledku pozorování, které učinil McDivitt, bylo, že neznámý objekt měl mechanická ramena. Fotografie pořízené astronauty byly analyzovány důstojníky z řízení mise, ale nikdy nebyly oficiálně oznámeny.
Ještě jednou v roce 1965 během čtrnáctidenní mise tým astronautů Gemini, Frank Borman a Jim Lovell, učinil udivující pozorování UFO. Řízení na Cape Kennedy se snažilo toto pozorování vysvětlit jako přídavný raketový motor Titan, ale James Lovell uváděl, že on a Borman viděli nejen odhození motoru, ale i nevysvětlitelný objekt, který ze vzdálenosti zastiňoval jejich letoun. Oba astronauti věděli, že nebyli sami.

Zlověstné důsledky mise Apollo
Mise Apollo měla odhalit ještě větší skandál v rámci dobývání naší přirozené družice člověkem, v rámci prvního meziplanetárního riskantního podniku. Astronauty z mise Apollo byla hlášena pozorování během jejich cesty na Měsíc, jakož i pozorování učiněná, když úspěšně přistáli na povrchu Měsíce. Řízení mise opět odmítlo uznat pozorování veřejně a nemělo žádný jiný komentář než vysvětlení neznámého plavidla jakožto odhození přídavné rakety Saturn..., což většina vědců považuje za nemožné vysvětlení.
Říkalo se, že mise Apolla přikročila k tomu, že astronauti byli instruováni, aby používali jistá kódová slova místo popisování svých pozorování jako UFO během svých konverzací. Vše zakódovali, aby to zabránilo veřejnosti jejich konverzaci nahrávat. V roce 1969 astronauti Neil Armstrong a Buzz Aldrin hlásili, že mimozemská loď doslova zaparkovala na okraji jednoho z kráterů a pozorovala lidské počínání. V jednom okamžiku astronauti hlásili světlo uvnitř jednoho kráteru, což by mělo být nemožné, protože Měsíc nebyl obydlen.

Podle astronauta Scotta Carpentera, který učinil odhalující přiznání, astronauti nikdy nebyli sami nebo bez toho, aniž by je někdo nepozoroval. Podle Carpentera tu existovalo stálé sledování ze strany UFO. Mezi původními astronauty programu Mercury, Carpenter potvrzuje výpověď svých kolegů jako je Walter Schirra, který byl prvním astronautem, který, když byl na oběžné dráze, použil kódové slovo pro UFO “Santa Claus” během mise v roce 1968 - zrovna na Vánoce.

Další přítomnost na Měsíci

Existuje mnoho znepokojujících zpráv, které předkládají zapeklitou otázku, týkající se obývání Měsíce mimozemšťany, nikoli nutně přátelskými k lidským výzkumníkům. Některé zdroje uvádějí, že NASA a ruský výzkumný vesmírný program byly oba před Měsícem odrazováni. Podle tohoto směru uvažování jsme se tam právě proto nikdy nevrátili. V Corsově knize “Den po Roswellu” armáda USA již předložila plán jménem “Projekt Horizon” v roce 1960 - poté, co prozkoumala fotografie Měsíce. Jako základna na Měsíci by byla umístěna navrhovaná vojenská základna vesmírné stanice, provozovaná posádkou 4 či více mužů. Ta podle Philipa J. Corsa, bývalého kapitána zpravodajského a vědeckého poradenství armády USA pro Eisenhowerovu administrativu, byla snahou armády odstrašit UFO od operací na Měsíci nebo od pokračování ve sledování jejích aktivit na povrchu Měsíce.

Známí úřední činitelé NASA potvrzují výpovědi astronautů
Bývalí úředníci NASA jako jsou Albert Chop, Doktor Otto Binder, Dr. Garry Henderson a Maurice Chatelaine ozřejmili, že vesmírné projekty Apollo a Gemini byly během období těchto misí sledovány buďto z povzdálí nebo příležitostně dokonce ze znepokojivé blízkosti. I když astronauté měli pevné instrukce nevystupovat na veřejnosti a nesdělovat své názory ani zkušenosti, někteří to i tak učinili. Bez jejich upřímných a statečných postojů tváří v tvář možnému vojenského trestu, řekli tito muži pravdu a o svých pozorováních vypověděli před veřejností. Jsme velmi zavázáni těmto průkopníkům kosmických letů, kteří riskovali své životy, aby prozkoumali něco neznámého.

Dva příspěvky výjimečných astronautů
Tento článek by nebyl celý, aniž bych nevzpomněl na podporu a veřejná svědectví dvou astronautů NASA, kteří pomohli zbudovat vzrůstající povědomí o přítomnosti jiných bytostí ve vesmíru. Dr. Edgar Mitchell byl tak zaujat a ovlivněn svými zkušenostmi z misí Apollo na povrchu Měsíce, že byl přinucen zbudovat institut ,,Institute for Noetic Sciences“ oddaný paranormálním studiím. Mitchell začal s osobním vyšetřováním vojenského personálu, který byl zapojen do pozorování UFO, jakož i do tajných projektů, což činil ve snaze dosáhnout výzkumu UFO.
Pravděpodobně nejzkušenějším astronautem, který strávil mnohem více hodin ve vesmíru než jakýkoli jiný pilot nebo letecký personál NASA, byl Storey Musgrove. Byl zodpovědný za opravy na oběžné dráze a za obnovu defektu Hubbleova teleskopu a s tím spojené vesmírné mise. Jeho přístup k možnosti mimozemského kontaktu byl otevřený, upřímný a mírový. Veřejně prohlásil, že se během misí na oběžné dráze připravoval na takovýto druh setkání a navenek soustřeďoval svou mysl na tuto možnost. Storey byl otevřený k možnosti, že lidští jedinci již byli navštíveni z kosmu. Uveřejnil fotografii údajného setkání 270 cm vysoké entity se dvěma astronauty v prostoru pro náklad raketoplánu.
 

Zdroj:  http://www.ufodigest.com/article/nasa-astronauts-confirm-knowledge-ufos

 7.2. 2013, Doc Vega

překlad: Karel a Dana Rašínovi

Převzato z : http://www.exopolitika.cz/news/astronauti-nasa-potvrzuji-znalosti-o-ufo/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář