Jdi na obsah Jdi na menu

Beachvolejbalový maraton ve Zgorzelci

Ovládli jsme Polsko.

Fajn parta mladých squaterů a já jsme se zúčastnili náročného dvoudenního klání v pilce siatkowe (wtf? přeci volejbal). Soutěž se odehrála ve třech kategorích, ženy, muži, mixy a nečekaně jsme to všechno vykradli, tzn. vyhráli. Oslava vítězství a mojich narozenin (cca 20 let) se odehrála v nedalekém supermoderním baru Žlutá karta v Hrádku nad Nisou. Chlapi vyhráli Libor Štajer a Jan Sibr, ženy pak Lenka Nováková a Hanka (sry, nevím příjmení, ale je to fajn člověk, bo se totiž narodila v Berouně, tak jako já) a mixy pak vyhráli, kdo jiný, než Hanka Honzejková a její boyfriend, příjmení doplním, jakmile ho budu znát. Dále je třeba vyzdvihout výkon Lenky P., která tvrdě zaútočila na třetí platz a kdyby to Iva N. nezkurvila (tento výraz použila sama Iva N. a souhlasila s jeho umístění), tak by došlo k nafocení luxusního booku (bez komentáře) s místostarostou HnN (protože se fotil se všema umístěnívšíma). Kdo tam nebyl, prohloupil, Peprmint Božkov tekl proudem, na střeše se ohřívala spousta pif, víno nestačilo v ilegálních kelímcích zkvasit. Prostě všechno proběhlo svěže a na pohodu.

 

 

P.S.: tento článek vznikl za vydatné podpory Petry Hynkové (tak co má pořád hlad), majitele výše zmíněného supermoderního baru pana Vladimíra Radníka a slečny učitelky Ivy N. Když jsem tohle psal, měl jsem v krvi cca 2 promile čistého alkoholu, což berte zároveň jako omluvu za případné gramatické a stylistické chyby.

Vladimír, Petra, já a eště se do toho zamotala uuča (Iva).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krtek+ZabijákVAkci - Fotky

18. 7. 2008 21:35

2Fary: musím, říci, pane správče, že se činíte... jen houšť;-)

Fary - Fotky

18. 7. 2008 0:47

Tak fotečky umístěny. Pkud by někdo chtěl celý kmplet tak mu jednu vypálím - placku.

Fary - Fotky

14. 7. 2008 13:49

Fotky se mi ještě nedostaly do pařátů. Ale jak se tak stane, tak budou obratem umístěny.

jedle - fotky

14. 7. 2008 12:36

žádný nemám a předal sem správcování webu panu farskému...

Hanka.H. - Fotky

10. 7. 2008 8:12

To ti ještě žádněj paparazzi nepředal fota z turnaje?
Jindřich jich má určitě celou sbírku a vzhledem k vašemu přátelskému vztahu jsem očekávala, že už budou k dipozici na stránkách-nebo špatně hledám?
Jinak článek je osobitý-jako ostatně vše, co kápne z tvého pera-good

Peťula - technická poznámka

9. 7. 2008 13:55

Chtěla bych podotknout, že ke zmíněnému článku jsem přispěla asi tak dvouma větama, takže zmínka o vydatné podpoře z mojí strany je celkem zavádějící, nikdy bych například nepoužila slova "zkurvila" nebo " hajzl". P.H.

Úča - Bezva ubytko

8. 7. 2008 22:40

Byl to super žíněnkový squat.. Ještě teď mám problémy s hybností krku. Teda může to být i věkem, ale to snad..