Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyškov B - Medlánky

1. 11. 2009

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ – FC MEDLÁNKY 2:2 (0:0)

branky: 1:0 68´. Lukáš MRNUŠTÍK, 69´. 1:1 Ondřej JARŮŠEK, 78´. 2:1 Jakub POPRIK, 83´. 2:2 Michal ORÁČ

ŽK: 76´. Milan TUTTER - nikdo

rozhodčí: Jaroslav KOLÁŘ

diváků: 23

 

hráno v neděli 1. listopadu 2009 od 11:45 na vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci 12. kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JMKfS

 

SESTAVY:

 

SK ROSTEX VYŠKOV

 

Jakub KOPECKÝ – Lukáš KUČÍRKA (58´. Dominik URBANČOK), Václav NOVOTNÝ, Milan ADAMEC „K“, Jan BRADÁČ (62´. Jakub KUDÝN) – Milan TUTTER, David GOTTVALD, Martin SURALA, Lukáš MRNUŠTÍK – Jakub POPRIK, Libor CHUDÝ (55´. Tomáš TUTTER)

na lavečce byl připraven do pole Michal VRBKA

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

FC MEDLÁNKY

 

Tomáš BARTOŇ (r. 1992) – Tomáš TIEBER (r. 1992), Marek JŮZA (r. 1993), Dominik ŠLESAR (r. 1993) - David PAZDERA (r. 1996), Poun NAMMAVONG (r. 1994), Ondřej JARŮŠEK (r. 1992), Michal ORÁČ (r. 1991) – Martin VODA (r. 1991), Adam PETRŮ (R. 1992)

trenér: David PAZDERA, vedoucí: Roman KVAPIL

 

Původně se měl tento zápas hrát v Dědicích, počasí udělalo změnu, hráči vyběhnuli k utkání na vedlejší plochu ve Vyškově.

Velmi mrazivé nedělní dopoledne se promítlo i do barvy hrací plochy. Tráva měla krásný melír, podobný jako nosí na hlavě Patrik Janovský.

Hostující výprava dorazila bez náhradníků, v sestavě se dokonce objevil hráč s ročníkem narození 1996!!!

VIP hostem zápasu byl mistr ligy se Zbrojovkou Brno z roku 1978, bývalý senátor, člen vedení 1.FC BRNO Karel Jarůšek sledující svého syna v dresu Medlánek. Trenér domácího celku si ihned vzpoměl na prohranou lahev červeného vína, když se kdysi s panem Jarůškem vsadil. To bejvávaly v Drnovicích časy, co chlapi?!!!

 

Utkání bylo snad s nejhnusnějším průběhem, který jsem v této sezoně v zápase „B“ týmu Vyškova viděl, tři nahrávky za sebou byly nepřekonatelným problémem, pokud se akce domácích dostala do „16“, tak jsme selhali v koncovce, což demonstrovala krásná Poprikova nahrávka na Libora Chudého, jenž balon přeběhnul na malém vápně!

Více ze hry měli hosté, nebezpečným hráčem byl hlavně syn slavného otce, ve 29. minutě nastřelil břevno! Další velkou šancí pohrdnuli hosté Michalem Oráčem ze 43´., balon po křižné střele letěl mimo.

Michael Oráč byl velmi agilní, jeho další ránu z 53´. vyráží gólman Kopecký mimo.

Vytoužené branky se domácí dočkali v 68. minutě, nahrávku Jakuba Kudýna z pravého křídla dokázal proměnit halv Vyškova, hoštický lasičák Lukáš MRNUŠTÍK. Naši hráči asi ještě v hlavách oslavovali branku, čehož využil Ondřej Jarůšek a ranou z uctivé vzdálenosti poslaly jeho „ronaldovské“ zlaté Nike kopačky balon do sítě těžce iritovaného Jakuba Kopeckého.

Zle nedobře nám bylo v 75. minutě. Milan Adamec, hrající velmi slabě, fauloval hráče hostí. To, co předvedli hráči hostů jsem ještě neviděl! Začali spolu losovat stylem „kámen, nůžky, papír“, kdo se ujme balonu a půjde na penaltu. Štěstí v losu měl mladý Jarůšek. Náš gólman Jakub Kopecký, na rozdíl od duelu v Újezdu, penaltu zneškodnil. Penalta se velmi nelíbila Milanu Tutterovi, který i po jejím neproměnění blbě žvanil, sudí Kolář tasí žlutou kartu. Pokladník Tomáš Holásek si bude mnout ruce nad pokutami z tohoto utkání...

V 78. minutě vrátil vedení na naši stranu Jakub Poprik, ovšem sedm minut před koncem srovnal na konečných dva dva Michael Oráč.

 

Nejlepšími hráči domácích byli Jakub KOPECKÝ a Jan BRADÁČ.

Joudou zápasu je Milan TUTTER za řečnickou žlutou kartu.

Hrdinami zápasu jsou pánové Tutter a Novotný, kteří zápas bez problémů odmávali v roli AR.

Díky, páni rodiče !!!!!

 

připravil: Petr Uhlíř.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SLABÝ ČLÁNEK ZÁPASU

(Milan, 1. 11. 2009 20:11)

Kluci MOC SE VÁM OMLOUVÁM, za můj dnešní strašný výkon. Dnes to byl NEHORAZNEJ FATAL ERROR ode me.. Jeste jednou promiň te. Kdyby tam nebyli fatalni chyby nektere ode me mohli jsme vyhrat. Omlouvám se, že jsem vás obral o body.