Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění, den druhý

10. 2. 2009

V úterý 10.2. 2009 absolvovali dorostenci druhý den soustředění. Stejně jako v předešlý den se první část odehrála na stadionu ve Vyškově, kde se na oválu pilovala rychlost.

Z vyškovského multifunkčního areálu se výprava přesunula z5 domů, do Drnovic, kde se

v posilovně únavou a zátěží protáhnul nejeden ksicht.

V poledne následoval oběd – podávala se špenátová polévka zelené barvy, těstoviny s houbami a omáčkou.

Polední pauzu vyplnili aparáti takto: Trenér nevím co dělal, Žok trpící špatným krevním tlakem četl MAXIM, Gottyš řezal dřevo (spal), brankáři lenošili, neboť vědí, že jejich

práce na hřišti je v rukavičkách. Ostatní členové týmu hráli pokra o drobné, který si chtěl zahrát i jeden neplnoletý hráč, ale ostatní jej odmítli, jelikož chtěl hrát na stravenky.

V kabině máme nový přírůstek – příchod Václava Kadlece ještě ne (možná příští týden ),

ale Vadim Chubirka přinesl novou HIFI věž. Odměnou za jeho dobrosrdečnost mu bude

účet za elektřinu.

 

Odpoledne následoval odjezd k přátelskému utkání se Spartou Brno „U18“.

Utkání bylo opožděno o tu dobu, kterou se snažili všichni přítomní odklidit z hrací plochy sněhuláka z dílny „DUO GYMPL“ Daněk-Žoček.

Utkání se hrálo na zasněžené umělé trávě, oba trenéři si libovali, že budou mít jejich svěřenci

pěkně napumpovaná lýtka. Domluvená hrací doba byla 2 x 30 minut.

Bohužel se ve 22. minutě zranil největší dlužník týmu – J. Kuchynka, jenž si opět hrál na útočníka a jeho střet s gólmanem Sparty byl velmi bolestivý – předběžná diagnóza rentgenových očí pana Gottvalda hovoří o naražených žebrech.  První poločas skončil 0:0.

 

V půli druhé jsme vstřelili branku díky Janu Daňkovi a to ve 22. minutě.

Sparta ale nespala a s vyrovnáním se nesrala – ve 26. minutě to bylo 1:1.

Ale………………my máme Daňka! V poslední, 30´. minutě, stanovil konečné skóre na 2:1 pro Vyškov – a aby Daňkomedie nebylo pro dnešek málo, tak předvedl originální oslavu branky –

běžel k rohovému praporku, rozplácnul se do sněhu a rukama napodoboval anděla, nebo jiné

létavé stvoření.

 

Sestava Vyškova: Kopecký J. – Forró D., Gottvald J., Žoček M., Hochman P. – Macek M., Daněk J., Král O., Chubirka V. - Kuchynka J. (22´. Chudý L.), Pazdera P.

 

Výprava dorazila domů po půl sedmé a velký dík patří pánům GOTTVALDOVI (senior), CHUBIRKOVI (starší) a HOCHMANOVI (junior) za jejich dovoz a odvoz z Brna v těchto těžkých povětrnostních podmínkách.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Druhy dodatek

(Syn č.1, 11. 2. 2009 9:54)

kdyz jsme u toho kdo koho sral tak GOTTY me sral tím ze chrapal moc nahlas a jaa jsem si potom nemohl plnymi dousky vychutnavat svoji siestu pri ctení a prohlízení chlapcu v maximu :)

Dodatek hele...

(Goty, 11. 2. 2009 8:55)

Rád bych podotknul, že já sem sladce spinkal né řezal dřevo (spal) JO!!!pane správče sítě nebo co...golmani vůbec nelenošili ptž Kuba Góloš tam celou dobu jak Tupec bouchal míčem o zem, čímž mě sral a rušil v siestě!
PS: zbytek článku - Jedničkovej:)

hehe

(kubas, 11. 2. 2009 8:35)

Jo sranda byla ..článek super jen tak dál..a navic i ten sníh mi chutnal :)

Supr match

(Jabuch, 11. 2. 2009 8:29)

Článek opět super, škoda že jsi tam nebyl peťo, protože bylo o čem psát. Ale jako byla sranda a navíc jsme vyhráli :D

rezimé

(tajný ctitel, 10. 2. 2009 22:02)

jediná škoda je to, že humoristický časopis Dikobraz již navychází neboť v osobě hlavního zřizovatele int.stránek by měl jistě jednoho z nejlepších dopisovatelů a příběh fotbalového dorostu by jistělehce překonal i slavné Příběhy Kopita a Mňouka. No prostě SUPER !!!!!!!!!!!!!!

bacha na to!

(syn č.2, 10. 2. 2009 20:18)

...v těchto těžkých povětrnostních podmínkách...
Slovo povetrnostnich bych zmenil na klimatickych, za to muzou urcite ty cigarety, ktere zpusobuji omezeni vyjadrovacich schopnosti, ale jinak fajný clanek Petko

Vítězná šňůra

(Syn č.1, 10. 2. 2009 19:59)

Je to nase druhe vítezství v rade a myslím zeto by taky nemelo byt opomenuto protoze se to uz dlouho nemusí opakovat :) ..ale jelikoz nas na trenaly chodí tolik a zapasy hrajeme s radostí a vyhravame tak si myslím ze v druhe lize to bude prochazka ruzovym sadem ...(kez by) .