Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ku*** to byl pařák

10. 6. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ – SK MORAVSKÁ SLAVIA BRNO 2:1 (1:1)

branky: 8´. Filip LUSKA na 1:0, 62´. Martin GREPL na 2:1 - 37´. ERICH BONISCH na 1:1

ŽK: nikdo – 27´. Matěj HVĚZDA (faul na Jakuba Galiu)

rozhodčí: Lukáš VRBKA

diváků: 20

 

hráno v sobotu 5. června 2010 od 15:30 na vedlejší trávě ve Vyškově v rámci 25. kola 1. třídy dorostu sk. „A“

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV „B“

 

Tomáš HOLÁSEK – Filip LUSKA, Milan ADAMEC, Jakub KUDÝN, Radek CHALABALA – Lukáš MRNUŠTÍK, David GOTTVALD, Jakub GALIA „K“, Dominik URBANČOK – Martin GREPL (62´. František ŠPRTA), Petr ONDRA (70´. Marek SPÁČIL)

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

SESTAVA SK MORAVSKÁ SLAVIA BRNO

 

Tomáš BARTOŇ – Michal SVOBODA, Matěj HVĚZDA, Pavel ZBOŘIL, Erich BONISCH „K“, Jiří BILÍK, Milan HYNEK, Patrik GRÜNWALD, Pavel ČERNÝ, Marek FERKO, Adam STANĚK

do hry zasáhnuli náhradníci František KOKY, Lukáš JELÍNEK, Marek ŠEVČÍK, Petr PAŘIL

trenér: Drahomír MAZÁNEK, vedoucí: Pavel STRAŇÁK

 

Po dlouhým dnech plných deště se konečně ukázalo slunce. Řekl bych až moc, neboť teploty začaly na Celsiově stupnici stoupat k povážlivým výšinám, především v místech bez stínu. Nebozí kardiaci... V této výhni se uskutečnil zápas s tradičním brněnským klubem – přijeli k nám sešívaní.

Pokosený kádr Vyškova lze vyčíst ze sestavy, do sestavy se zasáhnulo pouze dvakrát, v tomto počasí by bylo nejvhodnější střídání hokejové, na stáhnutého hráče by již čekala odměna v podobě čerstvě natočené Plzně.

 

Na první branku zápasu nemuseli saunující se diváci dlouho čekat, ostříhaná hlava Filipa Lusky se po Urbančokově přetaženém rohu trefila do černého – 1:0. Hrála se hra typu Ikea (od desíti do desíti, u nás od šestnáctky po šestnáctku), nevyužili jsme náznaky šancí, uhodilo tedy na straně druhé – po trestném kopu z pravé strany se k hlavičce dostal kapitán Slávie Erich Bonisch a vyrovnal na jedna jedna. Branku vstřelil z malého vápna, tam by si měl gólman a stopeři udělat pořádek. Na brance nenese ale Holásek vinu, stopeři ano.

 

V druhém poločase se obraz hry nezměnil, velmi mírnou územní převahu si domácí dokázali udržet a přetavili ji do vítězného gólu, který vtřelil Martin Grepl z cca 15-ti metrů. „Za trest“ byl ihned vystřídán.

Úsměvné na Greplově gólu bylo, že 10 sekund po tom, co Martin vstřelil branku, tak se z tribuny ozvalo góóóóóóóól!!!! Nepatřilo to Martinu Greplovi, ale jinému Martinu – Hirschovi: právě totiž pokořil beky Slovácka a tímto gólem zachránil muže Vyškova v divizi.

 

Ve zbytku zápasu si obě mužstva vypracovala po jedné velké šanci, z výsledku zápasu je jasné, že se gólově nikdo neprosadil.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to byla odměna

(Jesper, 10. 6. 2010 17:27)

myslel sem že to je za odměnu ze uz tam nemusim byt v takovym vedru:D