Jdi na obsah Jdi na menu
 


primadony vs. bojovníci 2:2

 

SK ROSTEX VYŠKOV – FC SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD 2:2 (1:1)

branky: 45´. vlastní Miloš KREJDL, 60´. Miroslav MATOUŠEK – 21´. a 90´. Martin ŠVEC

ŽK: 72´. Miroslav MATOUŠEK (tahání za dres) – 66´. Miloš KREJDL (kecy)

rozhodčí: Jiří POLÁK – Jana ZAPLATILOVÁ, Tomáš KOPETKA

diváků: 60


 

hráno v sobotu 11. 6. 2011 od 10:15 na hlavním hřišti Městského stadionu ve Vyškově v rámci 14. (27. hraného) kola divize staršího rostu sk. „D“ 2010/2011


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV


 

Tomáš HOLÁSEK – Václav NOVOTNÝ (65´. Petr ONDRA), Radek CHALABALA, Tomáš HRADIL (25´. Miroslav MATOUŠEK), Jakub GALIA, Martin GREPL, Ondřej BAČOVSKÝ, Filip LUSKA, Filip NOVOTNÝ (80´. Michal JEŘÁBEK), David GOTTVALD, Josef LIČKA

náhradníci: Michal PETŘEK, Šimon VRÁNA (nb)

trenér: Petrr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

SESTAVA FC SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD


 

Patrik SOUKAL – Martin ŠVEC, Filip HOFRICHTER, Josef MOLÁK, David KLEMENT ©, Miroslav ŠPIŇAR, Jakub MEJSTŘÍK (76´. Martin VENC), Ondřej BERKY, Ondřej ŠTĚDRÝ, Miloš KREJDL, Karel PAZDERKA

náhradníci: Jiří HORN, Jakub ŠOTOLA, Lukáš RAJDL (nb)

trenér: František SOUČEK, vedoucí: Jan TUHÝ


 

Předposlední kolo dorostenecké divize a zároveň poslední zápas před domácími diváky jsme absolvovali v letních podmínkách s hosty z Vysočiny.

Týmu chyběl jen zraněný Tomáš Sádlík, mužstvu přišel pomoci Tomáš Hradil.


 

Zápas plný nepřesností, zejména domácí hráči ve středu pole nedokázali často propasírovat míč spávnému adresátovi. Hosté se postupem času začali více a více osmělovat v ofenzivní části. Pokud bych měl porovnat: Vyškov více akcí, méně smrdící brankou, hosté málo šancí, zato daleko nebezpečnější.

Po zásluze se hosté dostali do vedení ve 21. minutě, když Martin Švec vystřelil z levé části Vyškovské defenzivy, nešťastně sražený balon přeletěl přes Tomáše Holáska – 0:1.

Vyrovnání se nám zdařilo v posledních sekundách utkání, když závar v malém vápně hostí zužitkoval Miroslav Matoušek v pokus, který podpořil nechtěně bek Havlíčkova Brodu Miloš Krejdl a míč skončil v síti – 1:1. Obě branky klasické haluze.

Za zmínku z první půle ještě stojí odstoupení Tomáše Hradila, jehož sjel malý blonďatý zadák Slovanu Karel Pazderka.


 

Ve druhé půli jsme začali do hostující obrany opět bušit, jenže největším soupeři se jmenovali nepřesnost a MY!

Brankově jsme se prosadili díky střele Jakuba Galii v 60´. jenž se chytře trefil ze střední vzdálenosti, jenže hosté v poslední minutě dokázali vyrovnat na konečných 2:2 a to ještě v průběhu druhé půle zazdili hosté dvě vyložené šance!! Zápasu remíza sluší, v posledních deseti minutách nás hosté tlačili neskutečným způsobem.

Havlíčkův Brod si ve Vyškově bod uhrál fotbalově, ne jako Velké Meziříčí, které se tady před měsícem válelo a brečelo 60 minut zápasu...


Kolik věcí se udělalo špatně (buď se řešila věc naopak, nebo vůbec), o tom jak pohodlní a namyšlení jsou někteří naši hráči se mi nezdálo ani v nejčernějších snech.

Za trapný výkon jsem se musel před rodiči a všemi diváky stydět.

Stydíš se taky?


 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář