Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYŠKOV - Sparta

4. 3. 2009

Velmi netradičně jsme další kolo turnaje v Brně absolvovali ve středu. Od 19. hodiny se nám postavili chasníci z brněnské Sparty. Uvítalo nás v Brně velmi zajímavé počasí, lákající spíš pouštět draky. Vítr byl tak silný, že některé balony si ve vzduchu dělaly z aktérů srandu.

V našem týmu se poprvé představil navrátilec z 1. FC Brno - Sebastian Palla.

Psala se 18. minuta zápasu a náš ztracený syn Palla dostal ideální nahrávku od Vadima Chubirky a souboj tváří tvář s gólmanem byl vítězný pro nás... Tuto střelu gólman chytit nemohl, ani kdyby měl ruce velikosti lopaty.

Po dlouhé době měla hra Vyškova jakž takž hlavu a patu, mužstvo si až na některé vyjímky rozumělo.

Další minuty utkání nic zaznamenáníhodného nepřinesly, neboť gólová potence obou mužstev byla rovna devadesátiletého seniora.

VYŠKOV - SPARTA BRNO 1:0 (1:0)

branka: 18. minuta - 1:0 - PALLA SEBASTIAN (Chubirka Vadim)

ŽK: 32. minuta Palla Sebastian (karta je za Kč 100,-), 70. minuta Král Ondřej

rozhodčí: LIKAŘ Petr (HR), LINHART Karel (AR1), HANÁKOVÁ Gabriela (AR2)

Sestava Vyškova: Kopecký J. (41´. Kuchynka J.) - Hochman P. (52´. Macek M.), Gottvald J., Žoček M., Forró D. - Král O., Daněk J., Zůna J. (68´. Chudý L.), Kuběnský L. (58´. Pazdera P.) - Chubirka V., Palla S.

na lavičce se dále vyskytovaly xichty P. Uhlíře, D. + R. Gottvaldů, Z. Forró a malého příslušníka rozsáhlé Mackovic rodiny.

Utkání se velmi prodražilo: panu Pallovi, neboť ho strsneme o pětikilo, oba gólmani mají za vychytanou nulu též poplatek a během zápasu chcající L. Chudý jakbysmet.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ještě maličkost k zápasu

(TRENÉR, 5. 3. 2009 21:37)

po podzimu kdy jsme vypsali tužky při zapisování obdržených branek se nová gólmanská dvojice zdá být konečně taková při níž se mi na hlavě nebude dělat zadarmo melír a poslední zápas toho byl snad prvním náznakem v brance oba poločasy 100% DÏK !!!!!!!!

supr match

(Jabuch, 5. 3. 2009 9:29)

hoši supr, konečně jsme hráli dobrej fotbal, doufám že nám to tak půjde dál, a že se konečně zvýší účast na tréninzích ... jedem k mekovi:D:D:D

u nohy

(palec :), 5. 3. 2009 8:42)

tož sem rád že sme ,, vyhráli:) sice za 500 :D ale hlavní je vítězství :) a musí nám to tak klapat i v lize... :)

záápas

(kubas, 5. 3. 2009 6:58)

Myslím že tu nebyl jen seba kdo dostal kartónek žluté barvy :) že pane gottvald a král :D jinak zase parádní článek .... jen tak dál.. jo a v závorce za gólem má být taky 1:0 :)

pro syna č.3

(Taťka, 5. 3. 2009 6:34)

Ouuu, omlouvám se. Chybu jsem již napravil...

blahopřání

(Nejvyšší, 4. 3. 2009 23:30)

každé Vaše vítězství mi dělá opravdu velkou radost. Tak se prosím snažte a makejte!!!

hmm, tak dík teda!!

(syn č.3, 4. 3. 2009 22:24)

tak teď sis to u mně totálně posral taťko!!! jak vidím tak ste se beze mě výborně obešli :'-(... ale vlastně bych ti měl děkovat, touto službou si mi právě ušetřil x,- Kč za poplatek (částku nebudu zveřejňovat, z vlastních důvodů)