Jdi na obsah Jdi na menu
 


NĚCO O MNĚ

article preview

"JSEM MNOHEM VÍC NEŽ SE JEVÍM, DŘÍMÁ VE MNĚ VEŠKERÁ MOC

A SÍLA SVĚTA"

30729382_10208922409817699_5653891950567227392_n.jpg

 SRDEČNĚ VÁS ZDRAVÍM A VÍTÁM NA MÝCH STRÁNKÁCH.

Jmenuji se Jaroslav Chrástecký, narodil jsem se 31.10.1974 ve Vsetíně. Informace pro všechny, co potřebují znát znamení, spočítat si numerologii apod. Jsem tedy ogar z Valašska, ovšem dlouhá léta žijící v Praze. 

Mým původním oborem byla gastronomie, které se však již několik let nevěnuji, leč práce mě velmi bavila a vždy jsem ji dělal s velkou radostí a láskou. Práce s lidmi je někdy složitá, ovšem o to více obohacující a zároveň výuková. V mnohém mě připravila na mou současnou praxi. Naučila mě přijímat lidi takové jací jsou, bez posuzování, hodnocení. Obsluhoval jsem stejně paní uklizečku, či královské rodiny, světové  hudební a filmové hvězdy, všichni pro mě byli rovnocenní...

Do svých 24 let jsem žil životem dosti divokým, diskotéky, večírky, hojně alkoholu, cigaret a všeho, co noční život nabízel. Přišla však nemoc, která mě zastavila a postupně převedla na jinou životní kolej. Ten nejtěžší přerod trval asi 2 roky, dnes již vím, že byl naprosto nezbytný pro mou další životní cestu, abych mohl pracovat s lidmi, pomáhat jim v jejich závislostech, ukazovat radostnější životní cesty, nasměrovat do sebe a k osobnímu štěstí, jež Vám nikdo druhý nemůže dát, ale ani vzít!

Pokud chcete znát více z mé životní přeměny, pusťte si následující rozhovor z roku 2011. Dnes je již samozřejmě vše jinak, ale základy se dozvíte i zde:

www.cestyksobe.cz/jaroslav-chrastecky-ze-dna-se-rodi-sila/4670

30727427_10208922410297711_2280660795618492416_n.jpg 

V oblasti osobního, duchovního rozvoje, léčitelství, poradenství, terapeutické praxi se pohybuji již téměř 20 let. Mnohé jsem se naučil, mnohé opustil, prožil na vlastní kůži. Prošel jsem různé druhy očist, procesů, včetně šamanských (kaktus Peyotl, Ayahuasca atd.) Absolvoval jsem mnoho procesů a učení na Onenness Univerzitě v Indii. Dlouhá léta jsem se učil v oblasti energií, různých zasvěcení do všemožných energií, systémů a terapeutických metod. Cestuji po celém světě a učím se od různých místních šamanů ( Mexiko, Guatemala, Honduras, Peru), dávné Havajské metody léčení, nauky z tichomořských ostrovů Polynésie, východní nauky v Indii, Tibetu, Indonésii atd. Potkal jsem a naslouchal moha duchovním vůdcům, avatarům, učitelům z celého světa. Vše jsem vnímal, prožíval v sobě a ve svém vědomí tak přenáším dále mým klientům, aby vše bylo použitelné i v našem světě!

 

30726946_10208922410537717_5815996914105057280_n.jpg

A co dnes? Dnes je zase všechno jinak, neboť jediné, co je ve vesmíru trvalé, je změna! Opustil jsem všechny energetické systémy, všechna zasvěcení i metody! Nemohu již nadále rozdělovat a rozlišovat energie, vše je jen jedna Božská (vesmírná) síla. Tím nic nezatracuji, jen popisuji mé současné vnímání a celým svým bytím děkuji za vše, čím jsem prošel a procházím... V současné době pracuji pouze s čistým vědomím, které je všude kolem nás, v nás. Čerpám z něj všechny informace důležité pro klienta. Dnes již vím, že život může být nádherný a šťastný za všech okolností, stačí přijetí v přítomném okamžiku "tady a teď"! V přítomnosti jsou všechny zázraky možné! Klienty vedu k sebepoznání, uvědomnění, pochopení... Mým cílem je, aby se všichni klienti postupně naučili, že vše zvládnou sami, nechci žádnou závislost na lidech, ani metodách, či berličkách... Mé poznání je "nakažlivé" a přenáší se vědomím, každý si z něj může vzít vše co potřebuje... Máme mnohem větší možnosti, než jsme si mysleli, než nás naučili a to je to, co lidem předávám. Jsem inspirací, že to všechno jde a může to každý svým způsobem zvládnout! Ukazuji lidem možnosti a provázím na jejich cestách k uzdravení (nalezneme příčinu, odstraníme a uzdravení může začít), provázím klienty v uzdravování všech jejich vztahů tím, že uzdraví vztah k sobě, v posledních letech jsem často průvodcem pro klienty na poslední cestě, pomáhám jim srovnat vše, co v životě nedodělali, aby mohli v lásce, míru a naprostém přijetí opustit tento svět.... A mnoho dalšího, neboť vím, že vesmír mi nepřivede do života člověka, kterému nemohu být nápomocen, takový člověk mě prostě mine!

Můj život je velmi pestrý, nabitý cestováním do všemožných koutů světa, prožitky ve všech oblastech, až jsem si sám několikrát říkal, "proč se mi to vše děje", prostě proto, abych to zažil, prožil, přijal.... Slovo "proč" je naprosto zbytečné...

Jsem člověk velmi otevřený a můžete se mě zeptat úplně na vše, je to jen na Vás! Přeji Vám všem nádherný čas a život "TADY A TEĎ"! Minulost je mrtvá, budoucnost neexistuje, teď žijete!

S obrovskou pokorou a úctou k Vaší cestě, Jaroušek.

 

 

img_20190506_121500.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Miroslav Veverka - Evangelium

Dobrý den, Jaroslave,
mám na Vás dotazy, zda jste již slyšel evangelium Božího království? A slyšel jste o tom, že Bůh sestoupil na Zem v těle jako Boží Syn, Ježíš Kristus, skrze nějž nám Bůh Otec přinesl milost a pravdu, a který se nám díky svému kříži stal Mesiášem? Pokud ne, vřele Vám doporučuji přiblížit se Bohu Otci tím, že otevřete Písmo (Bibli) a vyslechnete Jeho Slovu. Ujišťuji Vás, že se Vám otevřou dveře k novému druhu poznání, a i když jen částečně, poznáte více Boží lásku.
Pokoj Vám
Miroslav Veverka

pepa kožený - přátelství

psal jsem ti na fejsbuk přečti si moje s právy díka moc spřátelským pozdravem pepa aliaspepíno

Saša - je mi cti

Dekuji..ze jsme se potkali

Eva - Zajímavé

Jejda hodně mi pomohlo jen ten článek přečíst . Dík

Jaroušek - Re: Zajímavé

To mě moc těší... J.

Lucie - Děkuji

Milý Jaroušku, přečetla jsem si Tvá krásná slova a pocítila velikou touhu Ti napsat. Ušla jsem již kus duchovní cesty, a přesto se cítím být na začátku. Ale kde je vlastně začátek? A je vůbec ? To si možná jen lidské ego staví začátky a konce :-) Stále častěji mám touhu jen si sednout a hodiny rozjímat o všem kolem nás. Je toho tolik, a přece znám tak málo. Ale i to je v pořádku. Vím toho tolik, kolik vědět mám. Všichni okolo nás jsou učitelé a my zase naopak učíme je. Prožívat přítomnost je nádherný pocit.Nic neřešit, jen prostě být.Nemít strach, protože to by bylo pouze dílo mého já.Jak je všechno dokonalé a úžasné. Je krásné usmívat se na lidi, co jsou protivní. Protože oni se začnou usmívat také a to je panečku šťastný pocit :-) Nedávno mi nahoře položili otázku: "Co bys dělala, když bys zjistila, že zítra zemřeš?" S vnitřním klidem jsem odpověděla: " Užiji si dnešek" :-) Děkuji za to, že jsi, děkuji za Tvé učení a za to, že svítíš na dálku pro spoustu duší :-)

Jaroušek - Re: Děkuji

I já děkuji celým svým bytím, ❤️

Marie Frydrychová - V jednoduchosti je krása

Ty jsi úžasný, připomínáš mi ty malíře, kteří se naučí skvěle veškeré techniky, jsou mistři svých oborů, ale svou tvorbu pak zredukují třeba jen na bílou plochu :-) Jsem moc ráda, že tě znám!!!!!!

Jaroušek - Re: V jednoduchosti je krása

Moc díky! Objímáááám....

Míla Zachrdlová - Jedním slovem VÝSTIŽNÉ!

Jaroušku, moc krásně jsi to napsal. Kdo od tebe bude potřebovat pomoc, najde si tě. I já si s tebou moc ráda popovídám, je to vždy příjemné rozebráni některých životních situací. Přeji ti hodně vyléčených klientů a zachovej si ten úžasný optimismus, který z tebe vyzařuje. Ať se ti všechno vede!

Jaroušek - Re: Jedním slovem VÝSTIŽNÉ!

Děkuji❤️