Jdi na obsah Jdi na menu
 



Nebojte, vezmu to jen krátce, ale pěkně od začátku...

Jmenuji se Iva Šišková (roz. Zdařilová). Je mi 37 let. Narodila jsem se v Olomouci a bydlím v malebné vesničce Doloplazy (cca 13 km od Olomouce). Vystudovala jsem základní školu v Doloplazích a Tršicích, pak střední průmyslovou školu v Olomouci a nakonec částečně při denním studiu a částečně při dálkovém získala titul na Vysoké škole Báňské v Ostravě, obor strojírenská technologie.

ObrazekZřejmě díky těmto "technickým povinnostem" jsem často a velice ráda utíkala do jiného světa - toho výtvarného a také hudebního... Od mala jsem se učila hrát na různé hudební nástroje - flétnu, klavír, kytaru, akordeon a housle. Také jsem byla členem folklórního souboru, kde jsem od mala tančila, pak se přidala jako muzikant do souborové kapely. To vše jsem později začala prokládat malováním obrázků, nejprve jen tužkou, pak temperami a nakonec akrylem... a většinou nejen pro své potěšení, ale i pro potěšení svých babiček, tetiček a blízkých, které jsem těmito svými výtvory podarovávala.

Nikdy jsem však nemohla svou zálibu proměnit v práci, pracovala jsem vždy ve strojírenství, kde už jsem vystřídala několikero pozic, momentálně pracuji jako projektový inženýr v letecké firmě.

Volný čas, který jsem měla v průběhu těhotenství a následně na mateřské dovolené jsem začala vyplňovat malováním obrazů a obrázků... a to nejen pro své potěšení nebo potěšení svých blízkých, ale i pro zkrášlení příbytků všech ostatních, kterým se zalíbil můj styl tvorby. Začala jsem se v posledních letech také věnovat tvorbou interiérového designu.

Snad se tedy i zrovna vám bude něco líbit a vyberete si něco vhodného do vašeho interiéru. 

Budu se těšit na každé vaše zavítání na tyto stránky... na veškeré vaše názory, připomínky, objednávky ...

                                                                          Zdraví vás Iva Šišková