Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koťata Sára a Jakub

24. 9. 2007

Koťata byla odchycena 22. srpna v zahrádkářské kolonii v Bystrci. Oba měli typické příznaky volně žijících koček - nachlazení, nejrůznější parazity a hlavně nedůvěru v lidi.
Sára je vždy o krok napřed před Jakubem, je nebojácná, nechala se hladit už druhý den, všemu se dokáže přizpůsobit a nevadí ji ani větší počty neznámých lidí, se všemi se kamarádí. Má delší, jemňoučkou a strašně příjemnou srst, o kterou se pečlivě stará. Má sice vrozené zálomky na ocásku, takže s ním nemůže manipulovat na sto procent, ale to jí nijak nepřekáží.
Jakub se začal otrkávat až po týdnu. Vše ho děsilo, ničemu nevěřil, ale postupem času se z něj stal umazlený kocourek, jež neustále vyhledává kontakt s člověkem. Když přijdu domů, hned se se mnou vítá, povídá, jak se celý den měl a jaký má zase hlad. Jakub má naprosto stejné zbarvení jako Sára, ale kratší srst; říkáme mu mramorovaná plyšová bábovka.
Pokud by si někdo chtěl tyto chlupaté sourozence vzít oba, byli by určitě moc rádi, ale není to samozřejmě podmínkou. Oba jsou 100% čistotní, odčervení a mazliví.

Narozeni počátkem června 2007, odčerveni, odblešeni.

Za záchranu vděčí Sára, Jakub a Cecilka /zatím není v inzerci/ slečně Kmentové, paní Audiové a slečně Hamrlové.

Kontakt: brnenskymax@seznam.cz, tel. 739685742

1. 10. 2007

Kočička Sára odešla do nového domova.

8. 10. 2007

Kocourek Jakub stále čeká na nový domov.

18. 10. 2007

Kocourek Jakub odešel do nového domova v Brně.

3. 12. 2007

Kočička Sára nám poslala fotky z jejího domova.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář