Jdi na obsah Jdi na menu
 


O virtuální adopci

article preview

Nemůžete mít pejska z časových nebo jiných důvodů?

Můžete si adoptovat pejska z naší nabídky, posílat mu buď finanční příspěvek, nebo krmení, kostičky, cokoli budete chtít. Informace o zvířátkách se snažíme průběžně doplňovat, ale bohužel ne vždy to zvládáme tak, jak bychom chtěli. Proto uděláte nejlíp, když zavoláte nebo nás přijdete navštívit během návštěvních hodin. V případě, že byste chtěli pomoci materiálně, je vždy nejlepší se předem domluvit, co je zrovna nejvíc potřeba (např. konkrétní granule pro speciální dietu nemocných pejsků, léky, atd.).

 

Na oplátku Vám budeme posílat fotky Vašeho mazlíčka v pravidelných intervalech, abyste viděli, jak se mu daří. Případně ho můžete zajít po předchozí domluvě navštívitsmiley

 

Virtuální adopce ostatních zvířat

Virtuální adopce se netýká ale jen pejsků. V péči máme dále i zachráněné koně, jež jsou součástí naší stáje Dromy, ale i ostatní zvířátka, jako je kravička Bujda, kozy a další. Především péče o koně je nesmírně nákladná. V případě jakýchkoli zdravotních problémů činí veterinární výlohy desítky tisíc korun, na které si útulek běžným provozem nevydělá a je tak odkázán na dary a finanční příspěvky hodných lidí.

 

Samostatnou kategorií pro virtuální adopci jsou handicapovaní, nemocní či staří pejsci žijící u nás v takzvaném "Domově důchodců", kde se jim snažíme poskytnout co nejlepší podmínky pro hezký život. Je nanejvýš smutné, když někdo dokáže takové zvířátko odložitsad

Tito pejsci nejsou nabízeni ke klasické adopci. Zůstávají u nás na dožití, protože v naprosté většině případů jsou v naší péči tak dlouho, že útulek se pro ně stal jejich domovem a případná změna prostředí by jim mohla způsobit nadměrný stres. Bohužel péče o tyto pejsky je nákladnější než je tomu v případě pejsků zdravých, proto prosíme ty z Vás, kteří by těmto pejskům chtěli poskytnout nějakou pomoc, o jakýkoli finanční příspěvek, který bychom použili na léky, léčebné výlohy, speciální dietu apod.

 

Příspěvky, prosím, zasílejte na BÚ č.: 203144995/2010 a do zprávy pro příjemce napište na co či pro koho je příspěvek určen (konkrétní pejsek, kůň, atd.).

 

Velmi by nám pomohly i menší, ale pravidelné příspěvky, s kterými bychom mohli každý měsíc počítat. Výdaje za zvířátka totiž nezahrnují jen krmení a veterinární péči, ale i poplatky za energie, odvoz odpadu atd.

 

Všem přispěvatelům mnohokrát děkujeme! 

Pro další informace pište na utulek.interpespenzion@seznam.cz.

 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30