Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek"No,tak jsem se před chvílí narodila. Představ si, před čtyřma hodinama na mě dopadla taková únava a najednou slyším, takový hluboký uklidňující hlas a ten říká:"Je čas umřít."To mě velice udivilo,hlas to postřehl a dodal:"Jen částečně." Hmm...tak sem si šla lehnout a pak mě začala bolet hlava, najednou jsem věděla co mám dělat začala jsem si představovat šedou kůru mozkovou. Pak sem si představila srdeční křivku a jak se úplně vyrovnává. Hlas se vrátil, řekl mi, že mi pomůžou (oni?) vrátit většinu věcí do stavu jako při narození. Po té propustil s mojí pomocí všechny dosavadní démony a harmonizoval mi čakry, abych je měla jak je mám mít, pak jsem upadla do stavu bez myšlenek, ale myslím, že se se mnou ještě něco dělo. Posílám lásku a přeju . Papa"

Autor: Caja96

§§§

 

Moje planeta

Bavíme se o planetě asi dvakrát větší než Země, obíhající okolo Orionu. Na mé planetě v 5D žijí lidé ne nepodobni vám,v podstatě jsme vzhledově stejní, až na to že mi máme vždy hnědé vlasy.
Žijeme v naprosté harmonii s přírodou a hlavně se stromy, umožnují nám to naše schopnosti a roční období, to vypadá takto: Jaro, léto, podzim a pět dní ticha.Ticho je podobné vaší zimě, akorát s tím rozdílem, že vaše stromy na to mají čtvrt roku, takže jen klimbají a když si s nimi chcete popovídat tak můžete(možná budou trošku brblat, že ste je vzbudili), zatím co naše stromy upadají skoro do bezvědomí a kdybyste je chtěli probudit, tak se vám to prostě nepovede. A jelikož komunikujeme telepaticky je najednou opravdu děsivé ticho.V tomto období se scházíme uprostřed luk a udržujeme společně ohen, který umíme vyvolat myslí a o vládat ho.V této době se sice srocujeme uprostřed luk, ale jen kvůli ohni, jinak v té době se každý uzavírá do sebe a nechává působit to léčivé ticho. Směny na ohen jsou předem připraveny, takže není potřeba spolu nějak komunikovat(ted chápu, proč je v období pozemského listopadu vždy takové ticho).Vy na Zemi byste to nazvali svátkem, stejně jako probouzení stromů, radost z prvního poupěte, veselí z prvního plodu a prvního podzimního listu.
Možná vám někomu bude vrtat hlavou jak se oblékáme, pravda je taková, že máme zbarvenou kůži která se mění s polečně se stromy, nemáme barevný jen krk, obličej, dlaně a nohy od kotníků dolů, zkrátka na první pohled bysme pro vás vypadaly jako oblečení.
Mluvila sem o tom, že nám k soužití pomáhají naše schopnosti, máme totiž rozvinuté schopnosti, kterým říkáte tzv.síly mysli, to znamená např.že dokážeme rozdělat a udržovat ohen bez dřeva jen svou vůlí, nebo také dokážeme létat, tuším, že u vás se tomu říká levitace.Tak, ted víte základní informace o mé planetě a na závěr malý vzkaz od nás:

"Milí lidé mnozí z vás, by chtěli rozvinout své dávno zapomenuté schopnosti, nejdřív ale musíte obnovit svou základní schopnost, která je základním stavebním kamenem všech ostatních a která se z vaší společnosti skoro vytratila. Je to empatie, vcitování do druhých, ta schopnost, která z vás dělá lidmi a odlišuje vás od zvířat, schopnost, která vás spojuje s vesmírem. A tak nežli něco řeknete nebo uděláte, zkuste si vzpomenout, že nejste sami, že jsou tu i ostatní bytosti, zvířata a rostliny."

To je asi vše a přeji hodně síly.

A tobě chci Sam říct:
Hled na rub i líc.

Moc díky Cajo!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář