Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotonová energie

7. 3. 2009

Co je fotonová energie?

Fotonová energie je velmi silný, nový zdroj energie, která nahradí elektřinu v novém tisíciletí. Je to volný zdroj energie a nikdo ji nemůže monopolizovat. Její vnější okraj již dosáhl atmosféry země a ovlivňuje nejen Zemi, ale i mnoho planet naší sluneční soustavy.
Fotonová energie je světelná energie a proniká Zemi ve vlnách. Má sílu rozšířit lidský život, protože dokáže přeměnit lidské tělo ve světelné tělo. Fotonová energie vibruje při velmi vysokém kmitočtu a propůjčuje sílu okamžité manifestaci myšlenkou. Proto je důležité si udržet jasnost a čistotu myšlenky.

 Měli byste:

* praktikovat denně meditaci,

* být ve stavu "tady a teď",

* zůstat centrováni v srdci a v neustálé rovnováze.

Momentální aktuelní stav fotonové energie najdete v
Aktuelních informacích zde na fóru.

V pravé části sloupce se nacházejí hodnoty růstu/poklesu fotonové energie. 5 je průměrná hodnota. Všechno nad to znamená, že k nám proudí hodně energie, která nás ovlivňuje. Pod hodnotou 5 to znamená, že se vše opět zklidňuje.

Fotony jsou energií budoucnosti. Doporučuji je vědomě začít vdechovat už dnes 7. korunní čakrou. Vnímejte, jak prochází skrze Vaše Vyšší Já, Astrální tělo, mentální tělo, až do fyzického těla. Pomalu se tak začnete nalaďovat na novou energii a přizpůsobovat se jí. Eliminujete tím nepříjemné pocity depresí a únavy, když hladina fotonů prudce stoupne. Navíc se tím celkově naladíte na energii vzestupu.

Ještě jeden supr tip: Mentálně posílejte spolu s benzínem do nádrže fotonovou energii, když tankujete benzín do auta. Uvidíte, jak živě pojede a jak ušetříte! 
A vůbec...i elektronickým přístrojům tuhle energii pomalu představujte...pouštějte ji do nich při zapínání přes elektrické dráty a podobně...

Teta Kateřina

 

Co je fotonová energie?

(pozn.: http://www.Kirael.com již několik let vydává měsíční předpovědi hladiny fotonové energie pro Lightworkery (pracovníky světla – pozn. překladatele) po celém světě. Tyto předpovědi jsou poskytovány Mistrem Průvodcem Kiraelem, prostřednictvím média Kahu Freda Sterlinga. Na http://www.Kirael.com se můžete přihlásit o zasílání těchto měsíčních předpovědí e-mailem.)

Fotonová energie je nový silný zdroj energie, který nahradí elektřinu v novém miléniu. Je to bezplatný zdroj energie, na který si nikdo nemůže vytvořit monopol. Jeho vnější okraj (pás) již zasáhl naši atmosféru a ovlivňuje nejen Zemi, ale mnoho planet v naší Sluneční soustavě. Fotonová energie je světelná energie, a proniká na Zemi ve vlnách. Dokáže prodloužit lidský život, protože opět sladí lidské tělo se světelným tělem. Fotonová energie vibruje na velmi vysoké frekvenci a dává sílu k okamžitému projevu myšlenky. Proto je nezbytné, abychom si udrželi jasnost a čistotu našich myšlenek pomocí meditace, bytí v přítomnosti a zaměřením pozornosti do svého srdce. V určitém významu, Velký posun ve vědomí je posun Matky Země a jejích obyvatel do sféry fotonové energie na dalších 2.000 let.
(Ucelené vysvětlení pojmu “fotonová energie“ a “vývoj vědomí“, viz. kapitola 4 v Kirael: The Great Shift Revised Edition.)


Jak zůstat vystředěn

KIRAEL: Komentáře, které slyším od lidí v reakci na předpovědi hladiny fotonové energie, nejsou v souladu s mým původním záměrem. Když je fotonová energie na nízké hladině, někteří chtějí hibernovat. Nebo pokud hladina fotonové energie stoupá, chtějí si něco koupit. Tabulka s hodnotami fotonové energie však pouze ukazuje, zda její hladina roste, nebo klesá. Pokud hladina fotonové energie klesá, vy potřebujete vaši energii posílit. Pokud hladina stoupá, svoji energii snižte. Proč není dobré posilovat vaši energii a zůstávat neustále na vrcholku tabulky hodnot? Úmyslem by mělo být zůstat vystředěn na střední hladině 5.0. Vždy zůstaňte vystředěni na 5.0. To je ta nejlepší hladina, ve které lze pobývat.


Svět reaguje negativně na energetická maxima


KIRAEL: Pokud je hladina fotonové energie na úrovni 7-9, kolektivní světové vědomí se pohybuje na velmi negativní úrovni. Zvláštní, nemyslíte? Když je hladina fotonové energie vysoká, kolektivní vědomí upadá do zkázy a beznaděje. Téměř se stává provázané s “černou stranou“, dá-li se to tak říci, a do myšlenek lidí se příliš aktivně zapojuje jejich rozum. Jejich myšlenky tak většinou nejsou v souladu s energií těchto vysokých hladin, takže se nedají ovládat. Toto se děje převážně proto, že lidé se snaží myslet pomocí 10% svého mozkového potenciálu, namísto využití 90% procesu vtělení. Proto je, prostřednictvím takových myšlenek, kolektivní vědomí všech lidí aktivní ve stejném okamžiku, a stává se tak poměrně zmateným.


Využijte duchovní vedení Světla v energetických minimech

KIRAEL: Pokud je hladina fotonové energie nízká – mezi 1-2, lidé jsou ve své podstatě ponecháni, aby se starali sami o sebe. Hladina jejich energie se pohybuje v opačném směru. Nezískávají energii sami pro sebe, ale odevzdávají svou energii komukoli, kdo v ten okamžik projevuje nejvyšší myšlenky. Například pokud hladina fotonové energie klesne k 1.9, kolektivní vědomí se stává vnímavé k myšlenkám duchovních vůdců. Problémem však je, že tohoto stavu nikdo nevyužívá. Během nízké hladiny fotonové energie je vhodná doba pro všechny Lightworkery, aby spolupracovali a předávali myšlenky Světla. Toto je nejpříhodnější okamžik pro Lightworkery, aby udržovali tu nejnaléhavější rovnováhu, protože v tu chvíli nemusejí čelit žádným negativním myšlenkám kolektivního vědomí. Během nízké hladiny fotonové energie je vhodné, aby Lightworkeři spolupracovali a namísto čekání na změnu šířili Světlo tak, aby kolektivní vědomí setrvávalo ve Světle.

Jako Lightworker jste v lepší pozici, pokud je hladina fotonové energie nízká. Například, řekněme, že pracujete na projevu určité myšlenky. Vyberte si období, kdy je hladina fotonové energie nejnižší. To je okamžik, kdy chcete posílit duchovní projev myšlenek, protože kolektivní vědomí je v tuto dobu velice nestabilní. Klíčovým slovem je “stabilita“. Pokud máte skupinu Lightworkerů, kteří dosáhnou stability v duchovním vedení během nestability kolektivního vědomí, máte možnost projevit vaše duchovní vedení daleko efektivněji a rychleji.


Meditujte, meditujte, meditujte

KIRAEL: Nemohu dostatečně zdůraznit, abyste meditovali, meditovali, meditovali. Musíte pochopit, že to je stav vědomí, který vás provede Posunem. Neexistuje zázračná tabletka ani nic podobného. Je to prostota procitnutí energie vašeho srdce, která vás může provést procesem Posunu.


Jak číst předpověď hladiny fotonové energie

Mistr Kirael každý měsíc vybírá určité dny a stanoví pro ně stav fotonové energie. Tato hodnota je vždy jednomístné číslo, za kterým následuje desetinná čárka a další dvě číslice. Doba mezi jednotlivými hodnotami hladiny fotonové energie není lineární – může se pohybovat mezi jedním až třemi dny.

Jak Mistr Kirael popisuje výše, předpovědi hodnot fotonové energie můžeme vnímat jako maxima, minima, a udržování středu. Kirael nás také navedl na využití své numerologie k odhalení další úrovně významu jeho předpovědí. Například, hladina fotonové energie 4.19 může být chápána jako “4“, nebo rovnováha čtyř těl, pohybující se od “1“ – energie stvoření, do “9“ – faktor dovršení. Tato jednoduchá interpretace může nabídnout zásadní pohled na energie, které jsou činné během onoho konkrétního dne.


Fotonová energie: léčivá energie pro Matku Zemi & lidstvo

KIRAEL: Fotonová energie je nová energie nové éry, čtvrté dimenze. Matka Země si vyžádala pomoc fotonové energie, aby se vyléčila z toho, co přinesl primitivní přístup lidstva k životnímu prostředí, a aby vzestoupila do nové energie. Fotonovou energii není možné srovnat s ničím, co jste kdy viděli, o čem jste kdy slyšeli, nebo čeho jste kdy byli součástí.

Tato nová energie vibruje na mnohem vyšší frekvenci než Země a má sílu k uzdravení, vyrovnání a změně. Může prodloužit lidský život, protože její molekulární struktura opět sladí lidské tělo se světelným tělem. Fotonová energie je energií Světla a pohybuje se všemi galaxiemi současně. Velký posun je vývoj Matky Země a jejích obyvatel směrem k fotonové energii.

Fotonová energie prostupuje vším, co jí přijde do cesty. V současnosti již proniká do roviny Země. Vnější okraj neboli pás fotonové energie již zasáhl do naší atmosféry a ovlivňuje nejen Zemi, ale i mnoho planetárních systémů okolo ní.

Fotonová energie nabízí nezávislost na fosilních palivech a nikdo si na ni nemůže vytvořit monopol. Je to bezplatný zdroj energie, který bude k dispozici každému, a uspokojí veškeré energetické potřeby po Posunu. Byla využita při významných posunech, aby dodala energii systému, který již nebyl schopen fungovat se stávajícím zdrojem energie.

Protože fotonová energie vibruje na velmi vysoké frekvenci, dodává sílu k okamžitému projevu myšlenky. Jinými slovy – cokoli pomyslíte, okamžitě tvoříte. Proto je nezbytné, abychom pomocí meditace a bytí v přítomnosti neustále udržovali jasnost a čistotu našich myšlenek. Ti, kteří procházejí procesem změny a transformace, se fotonové energii přizpůsobí rychle. Je to léčivá energie, pro nejvyšší dobro všech.

Naše Sluneční soustava se nachází na vnějším okraji fotonového pásu. Potrvá to přibližně 3 dny, než Země projde vnějším okrajem, což způsobí “tři dny temnoty“, popsané v knize Kirael: The Great Shift (Kirael: Velký posun – pozn. překladatele). Uvnitř pole fotonové energie se pak Země ocitne ve věčném světle.

Skutečný vstup do pásu fotonové energie je přímo ovlivněn stupněm duchovního procitnutí populace na Zemi. Probuzení lidstva do neutěšené situace Matky Země tento faktor času může ovlivnit, a také jej ovlivní. Matka Země vysílá signály lidstvu, aby jí věnovalo pozornost. Volá po přizpůsobení se nově nastupující fotonové energii. Pokud volá po přizpůsobení se, v podstatě se sama nalaďuje. Fotonová energie je bratrem Matky Země.

V tuto chvíli je vstup do fotonového pásu plánován krátce po přelomu století, nicméně přesné datum závisí na pozitivních myšlenkách lidstva a jeho odezvě na poselství Matky Země. Odhaduje se, že Matka Země setrvá v poli fotonové energie po dobu příštích 2.000 let.


Vlny fotonové energie

KIRAEL: Fotonová energie přichází ve vlnách. Příliv a odliv těchto energetických vln je zcela normální a přirozený. Když vlny Zemi zasáhnou, jsou tak velké, že pohlcují rovinu Země téměř celou v jediném okamžiku. Netrvá to dva nebo tři dny, než zasáhnou celou Zemi. Vlny se zkrátka objeví a zmizí. Je to velmi rychlé. Přicházejí velmi rychle, a velmi rychle odcházejí. Vlna vypadá jako spirála. Ve své podstatě nemá začátek a konec, ale protože se pohybuje kolem Země, zdá se, že je má. Ve skutečnosti se ale pohybuje ve spirále.

Důležitá je mocnost vln. Silná vlna představuje vyšší hladinu fotonové energie, protože je zde větší množství fotonů, které v ten okamžik pronikají do roviny Země. Slabá vlna může na šířku měřit čtvrt míle (0,4 km – pozn. překladatele), silná vlna od 1,5 do 2 mil (2,4-3,2 km – pozn. překladatele).

Fotonová energie zesiluje vaše obavy i lásku. Doslova vámi proplouvá. Pokud je ve vás, můžete se cítit skvěle – to je ta lepší stránka. Stinnou stránkou je, že pokud ji necháte, může posílit vaše strachy, a přivodit vám tak deprese. Nedovolte, aby se z ní stala vaše zadní vrátka. Klíčem k efektivní práci s fotonovou energií je zůstat ve stavu Pravdy, Víry a Nadšení. To, zda se cítíte dobře, na ní nesmí být závislé. Není to o tom, cítit se dobře. Je to o pokroku ve vašem vývoji, o pochopení, a přípravě na Velký posun.
(Ucelené vysvětlení pojmu “fotonová energie“ a “vývoj vědomí“, viz. kapitola 4 v Kirael: The Great Shift Revised Edition.)


převzato z http://www.kirael.com
překlad pro
www.tetakaterina.cz © 12-2008 Eva Pinkrová | http://brid.mysteria.cz
článek je možné v této podobě jakkoli dále šířit. zachovejte však prosím uvedení původního zdroje

 

Vdechování prány a fotonové energie

Kahu Fred Sterling

Fotonová energie je zázračnou novou silou, která je lékem na všechny nemoci na naší cestě zde na úrovni Země. Můžeme fotony využít k tomu, abychom přenesli duchovní sílu do popředí naší cesty, k tomu, abychom dosáhli vnitřní vyrovnanosti, která nám pomůže s přechodem.

Co se týče praktického uplatnění fotonové energie – časem můžeme pohánět naše vozidla fotony a vyléčit osobnější nemoci, které nás omezují na naší cestě. Díky fotonům může zmizet obyčejná bolest hlavy, stejně tak se mohou uvolnit i silné křeče.

Pro ty z vás, kteří jste skeptičtí – váš skepticismus zmizí v okamžiku, kdy tuto magickou energii budete potřebovat a vzpomenete si na to, abyste ji vdechli do vaší fyzické formy.

Co nejhoršího by se mohlo stát, pokud zapomenete na toto jednoduché dýchací cvičení? Možná jako většina z nás, pokud trpíme bolestí, prostě zapomenete vdechovat fotony, čímž zbavíte své tělo této magické energie, a místo toho si vezmete Aspirin nebo to necháte na Matce přírodě, aby si s vaší křečí poradila sama.

Samozřejmě se zdá být lepší řídit vaše tělo tím, že budete vdechovat fotony společně s pránou. Tímto způsobem bolest hlavy nebo křeče “zázračně“ zmizí. Ve své podstatě, pokud cítíte, že se vám životní síla vytrácí, pomocí pránového dýchání ji můžete navrátit zpět v plné síle. Vaše volba, váš život!

Pouze přemýšlím nahlas.

Kahu Fred Sterling


převzato z http://www.kirael.com
překlad pro
www.tetakaterina.cz © 12-2008 Eva Pinkrová | http://brid.mysteria.cz
článek je možné v této podobě jakkoli dále šířit. zachovejte však prosím uvedení původního zdroje

 

Fotonová energie: Vlna budoucnosti

Mistr Průvodce Kirael, prostřednictvím média Kahu Freda Sterlinga, http://www.Kirael.com


KIRAEL: Na této Cestě života všichni voláme po zázračném uzdravení. Zázračný lék sice neexistuje, ale fotonová energie je zázračnému léku pro uzdravení naší planety tak blízko, jak jen se dokážete dostat. Řekl jsem tak blízko, jak se dokážete dostat, protože Cesta života se musí rozvinout. Ještě nějakou dobu potrvá, než se fotony začnou využívat jako exkluzivní zdroj energie, vy však můžete začít tuto Cestu odkrývat tím, že budete fotony vdechovat do veškerého vašeho snažení. Budete to dělat ve vaší představě – necháte fotony vejít vaší korunní čakrou do mozkové šišinky, brzlíku a následovně do zbytku vašeho těla.

Jedno z nejlepších využití fotonů je například během léčení. Nezáleží na tom, zda léčíte pomocí Reiki, léčením podpisových buněk (dotykové léčení zaměřující se na doplnění energie do podpisových buněk, které jsou uloženy v mozkové šišince a nesou paměť naší buněčné dokonalosti a původní plán našeho života – pozn. překladatele), či jiným způsobem. Položte ruce na hlavu toho, koho léčíte, vdechněte fotonovou energii skrze vaši mozkovou šišinku, brzlík a ramena, a vydechněte ji vašima rukama do těla této osoby. Tělo to pocítí.

Mé médium provádí léčbu podpisových buněk, léčbu čtyř těl, které začíná vdechováním fotonů. Když člověk, jež je nyní mým médiem, ležel v nemocnici po mozkové mrtvici, zeptal se mě: „Mistře Kiraeli, umírám?“ „Neumíráš,“ řekl jsem, „jen se nadechni!“ Mnohokrát se nadechl, vtahujíce do sebe fotony, a dnes je tu s námi, zcela pohyblivý. Vdechoval do sebe fotony, začal se léčit pomocí léčení čtyř těl, a navzdory všem očekáváním jej propustili z nemocnice domů již za tři dny. Pokud se léčíte, musíte léčit všechna čtyři těla. Léčení čtyř těl je to nejdůležitější léčení, jakého se vám může dostat. Je to léčení hluboké a úplné. Vdechujte fotony kdykoli, kdy na to pomyslíte, především když se necítíte dobře, nebo pokud se léčíte. Může to vaše uzdravení jedině pozvednout na vyšší úroveň. Vdechujte tyto fotony spolu s veškerou celistvostí vašeho Světla.

Fotony můžete vdechovat dokonce i do vašeho auta. Když přijedete na čerpací stanici, sejměte tankovací hadici ze stojanu a v okamžiku, kdy ji budete zasouvat do ústí nádrže, vdechněte do ní fotony. Přeneste je skrze vaši korunní čakru do ramen a rukou, a pak přímo do tankovací hadice a následně do nádrže vašeho vozu. Když to zkusíte poprvé, vaše auto bude asi trošku prskat, než si na fotony zvykne.

Tady je malé tajemství, jak ušetřit peníze za pohonné hmoty. Pokuste se neplnit nádrž příliš rychle. Když tankujete, ono občasné cvaknutí v pumpě na konci hadice ve skutečnosti znamená prudké vytrysknutí energie, díky kterému z nádrže ubývá palivo, zatímco počitadlo na stojanu stále běží. Toto si nevymýšlím, je to pravda. Takže pokud plníte nádrž, neplňte ji pouze z tankovací hadice. Trošku přibrzděte a pamatujte na to, abyste do nádrže vdechovali také fotony. Uvidíte, zda při řízení pocítíte rozdíl ve výkonu vašeho motoru. Z nádrže takového paliva získáte o trochu víc energie a dobrý pocit.

Fotony můžete vdechovat i do elektřiny ve vašem domě. Pokaždé, když rozsvítíte, nebo zapnete spotřebič, vdechněte do něj nebo do vypínače na světlo fotony. Trochu ušetříte na účtech za elektřinu.

Pokud nezačnete pracovat s fotony, vaše planeta bude zanedlouho vypadat jako Mars. Vdechování a uvedení fotonů do oběhu je to, o čem je celá Cesta. Pomozte planetě tím, že budete vdechovat fotony do stromů. Stromy vám pomáhají, abyste na této rovině mohli existovat. Bez nich byste zahynuli, jsou součástí životního cyklu. Vdechujte fotony do stromů a ty vám pomohou je uvést do oběhu v atmosféře.

Berte na vědomí hladiny fotonové energie, které jsou k dispozici v měsíčních předpovědích na
http://www.Kirael.com. Z tabulky vyčtete denní hladiny fotonů, která se může pohybovat od 1 do 9. Trik je v tom, udržet se na hladině 5. Hladina 5 je energií lásky, tam je rovnováha, přesný střed. Pětka je to nejlepší, čeho můžete dosáhnout. Je to stav, kdy milujete, a právě láska je to jediné, na co se fotony zaměřují.

Začněte hned a připravte se na novou vlnu mocné fotonové energie. Brzy budete mít tolik fotonové energie, že nad tím už nebudete muset přemýšlet. Do té doby se však udržujte na Cestě středu 5 (nebo 50), abyste si navykli fotonovou energii vdechovat.

Fotony vás obklopují, jsou všude. Používejte je, a začněte hned dnes. Buďte bdělí. Můžete s fotony pracovat i přesto, že je nevidíte. Mnoho lidí si myslí, že pokud něco nemohou vidět, neexistuje to. Fotonová energie však existuje a vy ji můžete začít používat hned.


Otázka: Existuje způsob, jak se dostat na hladinu 5, pokud fotonová energie v atmosféře má hodnotu menší než 5? Musíme vědomě snižovat hladinu energie, pokud je vyšší než 5, a pokud ano, jak?

KIRAEL: Předpokládejme, že tabulka prezentuje hodnotu fotonů 2.3 a vy se chcete dostat na 5. Uvolněte trochu své vlastní fotonové energie do Cesty, abyste sami pro sebe zvýšili hladinu energie. Pokud říkám vaši vlastní fotonovou energii, myslím tím fotonovou energii, která je obsažena ve vašem těle. Vaše tělo produkuje fotonovou energii a vy můžete její úroveň zvýšit ve dnech, kdy hladina fotonů, které vás obklopují, je nízká. Pokud je hladina fotonů v tabulce 7.5, nemusíte se snažit snížit hladinu své energie na 5. Nechte ji tam, kde je. Pětka – střed, je v oněch 7.5 přítomný. Vaším úkolem je na vaší Cestě udržovat tuto střední hladinu.


Otázka: Jak jsou fotony ovlivňovány našimi myšlenkami?

KIRAEL: Fotony jsou vždy ovlivňovány vašimi myšlenkami. Rovina Země sestává z myšlenek. Myšlenka je vaším matrixem, energetickou maticí. Můžete říci, že vaše matice je potravou pro myšlenky, myšlenkový proces. Pokud myslíte, pravděpodobně žijete zde na zemské rovině. Pokud již nepoužíváte myšlenky, nemůžete zde být. Myšlenka je na této rovině vědomí vším.

Můžete využít fotony, abyste prosvětlili energii vaší matice tím, že budete myslet na to, co můžete udělat, abyste věci okolo vás vylepšili. Toto jsou myšlenky ovlivněné láskou, proto dokáží prosvětlit energii matice. Pokud si pomyslíte „Toto vše je tak špatně,“ pak tvoříte strach a strach je hutná energie. Energii matice nelze prosvětlit strachem. Fotonová energie reaguje na lásku. Tvořte láskyplné myšlenky, jen tak přitáhnete fotonovou energii do matice.

Myšlení je tou nejdůležitější věcí na troj-dimenzionální úrovni vědomí. Máte dva mozky – levý a pravý, respektive analytický a kreativní. Tvoření láskyplných myšlenek neznamená zcela se zaměřit na pravý mozek jen proto, že představuje vaši kreativitu. Je to o tom zůstat ve středu obou mozků, levého i pravého, a využít celý potenciál této vyvážené energie. Pokud byste si všichni do jednoho uvědomovali, co se děje s fotonovou energií, byli byste si jí vědomi každého dne vašeho života a energetická matice by se prosvětlila. Celá tato Cesta je nyní o posunutí se od strachu k lásce.

Neexistuje žádná zázračná tabletka, která by prosvětlila matici. Když posloucháte zprávy a slyšíte o všech těch hrozných věcech, které se dějí po celém světě, je vaší zodpovědností je změnit v přítomném okamžiku. Pokud se v přítomném okamžiku nesnažíte o změnu, nebude to dělat nikdo. Co můžete v přítomném okamžiku udělat? Pokud komentátor řekne „Zemřelo sto tisíc lidí,“ zaměřte se na všechny ty, kteří stále žijí. Ve všem, co slyšíte, se zaměřte na to pozitivní.

Kdy toto myšlení opustí i ty, kteří smýšlejí negativně? I když myslíte negativně, fotony tu stále jsou. Jsou tu bez ohledu na to, co si myslíte. Jsou tu neustále. Pokud smýšlíte negativně, fotony to neoslabí. Nemůžete však využít potenciál této energie. Díky fotonům si budete více vědomi každé negativní myšlenky, kterou vyslovíte, a v okamžiku, kdy smýšlíte vědomě, jste schopni přijímat tuto energii. Budete se muset naučit brát fotony na vědomí a využívat je ku svému prospěchu. A jediným prospěchem, který fotony znají, je přinášet lásku. Zpravodajství tu bude stále a bude pokračovat v prezentování zpráv. Pokaždé, když budete poslouchat zprávy, uvědomte si, co se děje dobrého. To je způsob, jak využít fotony.


Otázka: Rád bych snížil počet jídel na jedno denně a po zbytek času bych využíval fotonovou energii. Co si o tom myslíš?

KIRAEL: Nejdřív nějak začni, pak to rozvíjej – nelze mít všechno hned. Nejprve cvič nahrazování svých jídel fotony namísto toho, abys prostě přestal jíst. Posuň se do nového způsobu jedení postupně. Pokud se rozhodneš jíst pouze jednou denně, měl bys jíst snídani. Přece jen, celou noc jsi spal a celý den budeš pracovat. Vykonávej svou Cestu tím, že svůj den začneš dobrou snídaní. Tvé druhé jídlo může být jablko, banán, broskev, nebo cokoli jiného. V době večeře si dej další jídlo. Nejdůležitější je při každém jídle do potravy pránicky vdechovat fotony. Chceš přece jídlo pozvednout tím, že do něj přivedeš tu zlatou energii. Požehnej svému jídlu a pránicky do něj dýchej. Postupně pak můžeš snižovat počet jídel, dokud se nedostaneš na jedno denně. Tento proces může mít pět fází, nebo padesát. Klíčem však je svou Cestu vykonávat postupně.

Řekněme, že se budeš snažit vyřešit svůj problém s váhou, ale nebudeš chtít být vyloženě hubený. Jen se budeš chtít cítit trošku lépe, protože tvé srdce nepracuje tak, jak má atd. Takže budeš chtít snížit svou váhu jen trochu. Dej si přiměřenou snídani, lehký oběd a chutnou večeři, a pokaždé do jídla pránicky dýchej.

Používej pránu a můžeš jíst po celý den. Můžeš zredukovat počet jídel na jedno denně, nebo jen půl jídla denně, pokud chceš. Dělej cokoli, co chceš. Jen vykonávej svou cestu postupně, ať má pět kroků nebo padesát.


Otázka: Používají již vládní vědci v nějakých přístrojích fotonovou energii? Mělo by být uzdravení našich 4 těl naší hlavní prioritou?

KIRAEL: Ve vaší americké vládě již určitý počet lidí s fotonovou energií pracuje. Mají podzemní laboratoře přímo zde na ostrově, na základně Camp Smith. Nemylte se a nemyslete si, že na této Cestě máte náskok, protože nemáte. Lidé ve vaší vládě vědí, jak s fotonovou energií nakládat, a pracují s ní.

Přímo v tomto okamžiku vaše vláda fotonovou energii uplatňuje v praxi. Jejich snahy se však míjejí účinkem, protože nepracují se systémem 4 těl. Fotonová energie představuje nejdůležitější část vaší Cesty k uzdravení, a vyléčení vašeho systému 4 těl je to, kde byste měli začít. Využijte fotony tak, že je nejprve přenesete do vaší duchovní roviny a poté do mentální roviny, která, mezi námi, není tvořena vaším mozkem, ale vašimi myšlenkami. Poté fotonovou energii přeneste do roviny emocionální. To je energie vašeho srdce a ani ta není uvnitř vás, ale okolo vás. Mluvím o vašem energetickém srdci. Nakonec fotony přeneste do fyzické roviny.

Vdechování fotonů do všech čtyř těl je největší výhodou pro léčení. Jste energie složená ze 4 těl a máte k dispozici fotonovou energii, která vás povznese do čtvrtého světla. Abyste se povznesli do čtvrtého světla, musíte nejprve projít touto troj-dimenzionální Cestou Pravdy, Víry a Nadšení. Fotony se brzy stanou nejdůležitější součástí vaší Cesty. Není to jen o přenesení fotonů do nádrže vašeho vozu, do klimatizace, topení, nebo kamkoli jinam. Fotony se stanou vaším životním dechem.


Otázka: Baví mě práce s fotony, především, když je jejich hladina vysoká. Bude hladina fotonů vyšší, poté, až vstoupíme do fotonového pásu a proběhnou ony ‘tři dny temnoty‘?

KIRAEL: Rozhodně ano.


Otázka: Když se například na Den Země sejdeme ve skupině a budeme meditovat, přiblíží se díky tomu Země fotonovému pásu?

KIRAEL: Pokud pracujete ve skupinách, Zemi to k fotonovému pásu nepřibližuje. Nicméně vy asi snadněji rozpoznáte přítomnost fotonové energie. Nezáleží na tom, zda je hladina fotonů na 2 nebo 9. Pokud dáte dohromady skupinu, vdechujte fotony, zadržte je v sobě a pak tuto vaši energii při „Om“ můžete nasměrovat kamkoli chcete. Fotonové částice spolu navzájem komunikují a v tom je síla fotonové energie. Částice se nepřenášejí do budoucnosti nebo minulosti. Komunikují spolu tady a teď, a to je ta Cesta.

Dýchej a já teď budu dýchat do tvého Světla, abys ucítil moji energii. Posílám ti teď fotony.


Otázka: Cítím to.

KIRAEL: Ano, dobře. Můžu ti přes vlny poslat fotony, protože si uvědomuješ moji energii a slyšíš mě. Časem již tohoto nebude třeba, protože pokud se masy lidí shromáždí a tuto fotonovou energii zesílí, budete ji moci přenést na celou Cestu. Pokud budeš chtít, budeš schopný fotony držet ve svých rukách. Až se v tom, co teď děláš, staneš zdatnější, teprve pak začne ta pravá zábava. Poslal jsem ti tuto energii a tys ji přijal. Jsi v Kanadě, já jsem na Hawaii. Neexistuje nic, co by nás oddělovalo a láska to nemohla spojit.


Otázka: Mám ve svém okolí určité lidi, kteří nesmýšlejí zrovna pozitivně. Jak mohu do své přítomnosti přitáhnout fotonovou energii a dovolit tak Pravdě, aby mě obklopovala?

KIRAEL: Řekněme, že pracuješ v kanceláři s dalšími 100 lidmi a ty jsi jediný, kdo vůbec kdy slyšel o fotonové energii nebo na ni pomyslel. Pamatuj si, že fotonová energie komunikuje s fotonovou energií. Jen proto, že ostatní přítomnost této energie nezaregistrovali, neznamená, že ji to oslabuje. Pokud jsi schopný vědomě se držet v přítomnosti a jsi dostatečně silný na to, abys fotonovou energii posílil, začne komunikovat i s těmi ostatními 100 lidmi v kanceláři. Člověk, mezi nímž a tebou sedí dalších 10 lidí, může říci: „Víš co? Já se dnes cítím moc dobře. Opravdu ano.“ Nakonec se tento pocit zmocní všech 100 lidí.

Přesto tu mohou být lidé, kteří neucítí nic, protože nevědí, jak s fotonovou energií pracovat, jak ji přijmout. Uvízli ve svém strachu z lásky a nemohou se tak do přítomnosti této energie sami dostat. Pokud posílíš svou energii a budeš kolem sebe šířit fotony v okamžiku, když s těmito lidmi mluvíš, fotony spolu začnou navzájem komunikovat a nakonec se i tito lidé budou cítit lépe. Fotony nemluví stejným hlasem, jako vy. Přesto si je tato energie vědoma čeho chce dosáhnout a je přitahována člověkem, který je schopen ji posílit.

Buď dostatečně silný, abys mohl vykonat svou Cestu, protože pokud budeš schopen se touto cestou vydat, fotony se díky tobě budou šířit i do tvého okolí. Posiluj tuto energii, pomoz jí, aby se dál šířila. Najednou zjistíš, že to ovlivnilo dva nebo tři lidi ve tvé kanceláři. Tito lidé ovlivní další dva nebo tři, ti pak další, a dříve než si to uvědomíš, všech 100 lidí v té kanceláři bude fotonovou energií ovlivněno. Brzy poté se strach takříkajíc obrátí a namísto strachu z lásky budou všichni cítit strach z toho, že by se touto cestou – cestou lásky – nevydali. Tato cesta je vždy o tom přitáhnout fotony. Fotony komunikují s láskou, protože přesně tím ony jsou – energií lásky.


Otázka: Mistře Průvodce Kiraeli, řekl jsi mi, abych přišel na to, jak pomocí oné alchymie a geometrie přijímat kmenové buňky skrze matici do svých čtyř těl, do přítomného okamžiku. Udělal jsem to.

KIRAEL: Gratuluji. To je překrásné.


Otázka: Co teď?

KIRAEL: Použij je. Pluj s tím proudem. Pokud jsi na to připraven, dostaň všechny tyto informace mezi lidi. Toto byl pouze první krok. Stejně jako já víš, že to může trvat další den, deset dnů, nebo deset měsíců, nebo deset let, než tento proces dokončíme. To však nevadí. Nyní již víme, že fotonová energie sama se sebou komunikuje prostřednictvím lásky. A také již víme, jak s tím naložit.


Otázka: Můžeš mi poradit, jak využít fotonovou energii? Jak ji použít na této úrovni vědomí?

KIRAEL: Tato vaše cesta, na kterou by měla nastoupit celá planeta, je o pochopení fotonové energie a pochopení toho, jak ji pro sebe vytvářet. Pokud tuto energii posílíte tím, že ji necháte, aby s vámi komunikovala, bude se šířit dál. A pokud se bude šířit, bude se odrážet zpět sama k sobě. Využij této informace – dá ti odpověď na to, co jsi hledal. Je to však jen jedna z mnoha odpovědí. Aréna fotonové energie je tak posilující, tak naplňující.


Otázka: Pracuji na tom, abych využil možností fotonové energie a změnil tak skutečnost, abych tuto novou skutečnost vytvořil.

KIRAEL: Dosáhl si již v této oblasti nějakého úspěchu?


Otázka: Částečně ano. Někdy se skutečnost mění, někdy ne. Někdy to funguje výborně a mám k této energii přístup, a mohu tak skutečnost změnit. Někdy se však neděje nic. Je to velmi frustrující, protože postrádám určitý systém kontroly.

KIRAEL: Pracuj na té kontrole. Miluj to, čeho jsi zatím dosáhl. Oslavuj to. Dokázal jsi víc, než na co průměrná lidská bytost vůbec pomyslí. Už jsi viděl, že skutečnost se dá změnit, a také ji změnit dokážeš. Pracuj na kontrole mezi jednotlivými kroky, fázemi. O tom je celá Cesta. Budeš pracovat postupně. Jsi teď ještě na začátku, ale postupně budeš tuto Cestu otevírat zbytku světa. Pokud budeš stoprocentně pracovat s láskou, nalezneš i tento malý faktor kontroly, který hledáš. Máš ho kolem sebe. Přitáhnu ho do tvého srdce a do tvého mozku.

Až budeš příště meditovat, udržuj se ve stavu lásky. Jdi za svým Vyšším Já a řekni mu, co bys chtěl. Dá ti to. Přenes to pak do roviny Země a budeš mít první etapu Cesty dokončenou.


Otázka: Mohou být fotonové částice řízeny našimi záměry? Mají rozdílné frekvence?

KIRAEL: Vezmu to trošku technicky. Fotony v sobě obsahují různé vrstvy energie a všechny jsou tvořeny částicemi lásky. V tuto chvíli fotonové světlo odpovídá spektrům E minus 4.7. Celá tato Cesta je o tvém záměru pochopit spektra fotonové energie. Přiměj energii tvého záměru, aby se dostala na úroveň fotonů, které spolu navzájem komunikují. Fotony si uvědomí, že se snažíš pochopit jejich frekvenci. Na oplátku ti zpět pošlou energii a dají ti odpověď.

Jak můžeš dělat to, co děláš, když nevíš, co dostáváš? Začni vysílat své záměry. Tvé záměry musí být vyslány, abys mohl dostávat zpátky. Odpovědi se ti dostane pouze pokud energie tvého záměru je čistá a je vyslána. Až se ti energie vrátí zpět, bude obsahovat i odpovědi. Toto je Cesta rozvíjení energií. Jakmile energii zpracuješ a rozvineš, bude to energie čisté lásky. Přitáhneš energii zpět na tuto úroveň a pochopíš, že je jako vůně květiny. Vůni nejsi schopen vidět, přesto víš, že tu je. Stejné to je s fotony. Nemůžeš je vidět, přesto tu jsou. Naučíš se jak fotony rozpoznat a porozumět jim, protože jejich myšlenka vstoupí do tvé mysli. Tuto myšlenku přijmeš, prozkoumáš a opětovně ji vyslechneš, a ona se nakonec rozvine a přinese ti odpověď. Toto je ta celá Cesta, můj příteli. Odpovědi tu vždy byly, ve fotonové energii. Ty se jen musíš naučit, jak jim porozumět.

Je to jako být vědcem. Všiml sis někdy, jak se vědci neustále snaží dokázat něco, co dokázat nemohou, až to nakonec dokážou? Vědí, že tu něco je, ale proto, že to nejsou schopni prokázat, mají pocit, že to neexistuje. Nicméně, nepřestávají hledat důkaz a až v okamžiku, kdy jej naleznou, prohlásí, že to existuje. Nemyslíš, že to existovalo i před tím, než to prokázali? Samozřejmě, že ano. To je na tom to krásné.


Otázka: Vím, že používáme ropu i kvůli jiným účelům, než k výrobě energie. Jaký bude význam ropy v budoucnosti? Budeme ji stále využívat k výrobě věcí, které jsou součástí Země, anebo již ropu nebudeme k výrobě energie využívat vůbec?

KIRAEL: Ropa bude ještě po nějakou dobu využívána, můj milý. Někteří lidé ropu hltají, protože si myslí, že dochází. Já vám slibuji, že vám ropa ze dne na den nedojde. Nebudete potřebovat ropu tolik, jako nyní. Když ji přestanete tankovat do nádrží aut, když ji přestanete používat jako palivo nebo zdroj energie pro teplo, budete jí mít dostatek na další statisíce let. V tomto okamžiku máte zásoby ropy na sto tisíc let. Musíte ji však přestat používat na vytápění domů a tak dále.

Na této Cestě ke Světlu budete ropu využívat pro zcela jiné účely, než pro výrobu plastů a paliva. Ropa nebude vznětlivá. Nebudeš ji muset nechat hořet, abys ji využil. Naprosto dokonalým způsobem z ní získáš zcela jiné věci.


Otázka: Jak fotony pracují v případě, že jsme médii a pamatujeme si své cesty do jiných dimenzí?

KIRAEL: Fotonová energie je to, do čeho vstupuješ, jakmile se dostaneš z tohoto troj-dimenzionálního světa a vstoupíš do dalších úrovní.

Každý by měl být médiem, protože k tomu, abyste se stali médii nejvyššího řádu, se musíte pohybovat v lásce, a to bez fotonové energie není možné. Pokud vstoupíte na Cestu média, opustíte tuto zemskou rovinu a vstoupíte do roviny fotonové energie.

Pokud se do této roviny toužíš dostat, začni onu Cestu ve své mysli. Nikoli v mozku, ale ve své mysli. Můžeš se pohybovat z této roviny do jiné – ať už je to kdekoli – skrze fotony. Tuto energii můžeš vést z jiné úrovně do této tím, že ji přijmeš skrze šišinku a přitáhneš ji do srdeční čakry, kde ji zaktivuješ. Dříve, než si to vůbec uvědomíš, jsi tam. A co je to “tam“? Víš, v ostatních úrovních, tam je tady a tady je tam… protože tam neexistuje čas ani prostor.

Pokud zaktivuješ fotony a necháš je do sebe vstoupit, začnou procházet éterickou látkou tvého vyššího Já, které je přijme a spojí se s nimi. Fotony spolu neustále komunikují, jedna částice s další. Nikdy nekomunikují zpětně. Ty však kdykoli můžeš jakoukoli z těch částic otočit zpátky k sobě a celá tvá Cesta se před tebou rozvine v tom správném směru.
V minulosti jsi věřil, že s fotony nemůžeš komunikovat, protože jsi to nikdy nezkusil. Nyní však již víš, že fotonům můžeš sdělit co chceš a ony tě budou doprovázet na tvé Cestě.


Otázka: Říkal jsi, že fotony jsou energií lásky. Musím tedy pozměnit svoje chápání lásky, abych mohl porozumět fotonům?

KIRAEL: Ano. Tato celá Cesta je o tvém smýšlení, o tvých myšlenkách. Tvé myšlenky jsou to, co tvoří tvoji Cestu. V této dimenzi je Cestou většiny lidí strach z lásky. Abys mohl změnit své myšlení a celou svou Cestu k pochopení lásky, začni tím, že budeš milovat sám sebe. Pokud nemiluješ sám sebe, nebudeš schopen s fotonovou energií pracovat. Fotony jsou energií lásky. Láska jsou fotony. Není to čisté Světlo, ale z toho, s čím jsi schopný pracovat, je tato energie Světlu nejblíže. A nemluvím teď o lásce mezi dvěma lidmi. Mám na mysli hlubší, daleko rozsáhlejší lásku. Pokud opravdu toužíš po tom být v lásce, láskou, začni vdechovat fotonovou energii a začni milovat sám sebe.
Fotony tě obklopují. Vdechuj je a nech je na sebe působit. V okamžiku, kdy jeden foton ustoupí, jiný ihned nahradí jeho místo. Takto jsou fotony, a tedy i láska, neustále připraveny na tvé znamení je přijmout. To je to, co se děje v okamžiku, kdy se oddáš lásce. Buď láskou a budeš schopen dosáhnout všeho, co jsi chtěl učinit, s minimální námahou. Jen vkroč do lásky a řekni: „Nestarám se o to, co děláte. Jsem v lásce, jsem láskou.“ Toto je způsob, jakým se celá Cesta rozvíjí.


Otázka: Jakým způsobem mohu využít tvé moudrosti k tomu, abych rozšířil povědomí o fotonové energii a napomohl tak Změnám v naší rovině?

KIRAEL: Pokud chceš posílit mou energii, najdi způsob, jak být tam, kde jsem já. Nejsem uvnitř média, uvnitř tohoto člověka. Jen využívám tělo této bytosti, abych mohl být ve tvé blízkosti. Můžeš mne nazývat “Profesorem fotonové energie“, protože to, o čem fotony jsou, je moje láska. Nikdy mne neuvidíš, jak se na někoho zlobím. Zlost není součástí mé energie, protože já jsem bytost sedmé dimenze.

Pochop, jakou sílu může mé médium díky tomuto procesu získat. Má energie je zesílena daleko za hranice vašich nejsmělejších představ. Všichni v mém okolí nyní cítí mou lásku. Někteří lidé dokonce pláčou. Pokud by s námi v této místnosti bylo 150 až 200 lidí, zcela jistě bychom zde teď měli přesně takový počet lidí, kteří již v sobě zaktivovali fotonovou energii, a kteří již vědí, jak ji také šířit dál.

Takže, jak ty sám mi můžeš pomoci? Přijď na to, kde jsem, a buď tam také.


Otázka: Pele chrlí do našeho vzduchu v Lemurii plynné minerály, které vytváří smog a lidé zde jsou jím velmi ovlivňováni. Jak můžeme využít fotonovou energii k tomu, abychom zmírnili negativní dopady smogu?

KIRAEL: Tento smog je přirozeným fenoménem zemské roviny a při dýchání vámi prostě proniká. Nauč se dýchat jinak než nosem, protože fotonovou energii jsi schopen vdechovat korunní čakrou. Představ si, jak do tvého těla fotonové částice pronikají korunní čakrou. Dělej to znova a znova. Nech do sebe vstupovat vzduch a zase ho pak nech vycházet ven. V okamžiku, kdy fotony spolu se vzduchem vstoupí do tvého těla, ucítíš, jak se ti plíce roztahují. Můžeš dýchat jednoduše tak, že na to budeš myslet, že to bude tvým záměrem. Pamatuj si, že tvé myšlení vytváří tvoji realitu a tvá realita je to, že do sebe chceš pojmout fotony, nikoli smog. Pokud je vzduch, který dýcháš, znečištěn smogem, nauč se vědomě vdechovat pouze fotony.

Až budeš schopný odbourat smog, pokračuj ve vdechování fotonů. Nezapomeň se zaměřit na přijímání fotonů do svého těla. Přijímej je pomalu a ujisti se, že je získáváš ze vzduchu. Skrze šišinku můžeš přivést fotony do svého těla a nasměrovat je přímo do hrudi, protože to je místo, kde máš srdce a plíce. Tam fotony nech působit a vydechni pouze vzduch. Fotony zůstávají uvnitř tebe. To je ta Cesta.

Pokračuj v této Cestě, ať je to cesta o pěti krocích, nebo padesáti. Nepřestávej se zdokonalovat ve vdechování fotonů. Stále pamatuj na to, že fotony s tebou budou komunikovat, a také, že komunikují mezi sebou navzájem. Prostě fotony zadrž ve svém těle a použij je pro všechno, k čemu jich je třeba. Poté je propusť, vydechni je, aby se mohly znovu nabít energií lásky a vrátit se zpátky k tobě, pokud je budeš opět potřebovat. Fotony jsou nevyčerpatelným zdrojem energie, jež je zaměřena na lásku, je v lásce, sama je láskou.


Otázka: Součástí mé Cesty je v současné době i Kundalini (1), energie božské svobodné vůle. Mohl bys mi vysvětlit rozdíl mezi touto energií, kterou považuji za velmi mocnou, a fotonovou energií?

KIRAEL: Když energie Kundalini stoupá tělem, je to úžasný pocit. Ty můžeš tuto energii posílit pro své potřeby tím, že ji obohatíš o fotonovou energii. Když poprvé zaktivuješ energii Kundalini, je to trošku těžké, protože jí ještě moc nejsi schopen porozumět. Pamatuj si, že fotony komunikují. Pokud jim sdělíš svůj záměr, budou ti v tom, čeho chceš dosáhnout, nápomocné. Jakmile zaktivuješ energii Kundalini a budeš pracovat s ní a fotonovou energií zároveň, můžeš energii Kundalini posílit až o 250%. Těchto 250% je schopných posílit tvé energie a vše mezi nimi.
Myslíš si, že z 0 můžeš jednoduše skočit na 250, ale to není pravda. Musíš projít postupně všemi potřebnými kroky na své Cestě, abys toho dosáhl. I kdybys byl zatím schopen dosáhnout pouze jediného procenta z oněch 250% síly energie Kundalini, okamžitě to pocítíš. Toto je vše, za co se můžeš modlit. Představ si nyní o 250% větší sílu než je ta, kterou máš k dispozici nyní. Pokračuj ve vdechování fotonové energie a brzy získáš výhody celých 250%.


Otázka: Jakým způsobem budou spolu s fotony fungovat prvky vodíku a kyslíku v našem těle, jehož důležitou součástí je právě voda?

KIRAEL: Fyzické tělo se skládá přibližně ze 70% z vody. Velmi zjednodušeně řečeno, pokud tedy do svého těla vdechujete fotony, jsou přijímány skrze vodu. Dá-li se to tak říci, voda fotony “zefektivní“, obohatí je. To je jedna z nejkrásnějších věcí na celé této Cestě, můj příteli.


Otázka: Existují nějaké Bohyně nebo Rada Bohyň fotonového Světla, se kterými bychom mohli navázat kontakt v meditaci, nebo prostřednictvím našeho léčení?

KIRAEL: Existuje Bohyně Světla, která ochraňuje energie fotonů. Je to Bohyně fotonů. Nemá jméno a není připravena na to, aby byla představena. Ví však co je to Láska a neustále tuto Lásku vyzařuje. Je to ta bytost, jejíž práce je tak důležitá, přesto není vidět. Tato Bohyně Lásky naplňuje fotony svou energií. Veškeré fotony přicházející do této roviny Země jsou naplňovány Láskou této Bohyně Světla.
Vy již máte fotony k dispozici, jsou zde. Dýcháte je každý den. Vdechujte je tedy vědomě a záměrně, moji přátelé.


Závěrečný komentář
Fotony jsou vlnou budoucnosti, jednou budou určovat váš svět. Prosvětlí vaše životy svou magickou energií, jež vás obklopuje a žije uvnitř vás. Posuňte se nyní na své Cestě kupředu, do čtvrtého Světla, tím, že budete tuto energii vdechovat do všeho, co konáte. Nebudete toho litovat.


--------------------------------------------
(1) Kundalini je nevědomá, instinktivní či smyslná energie síly, představovaná jako Bohyně, nebo jako spící had svinutý u základny páteře. Nachází se v jemněhmotném těle. Tvrdí se, že pokud v sobě tuto energii pozvedneme, můžeme dosáhnout psychologického osvícení, či duchovní blaženosti. /Wikipedia/




převzato z http://www.kirael.com
překlad pro
www.tetakaterina.cz © 01-2009 Eva Pinkrová | http://brid.mysteria.cz
článek je možné v této podobě jakkoli dále šířit. zachovejte však prosím uvedení původního zdroje

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář