Jdi na obsah Jdi na menu
 


Merlinova mystická předpověď na rok 2014 pro všechna znamení

14. 1. 2014

BERAN:

Ve vztazích tak trochu budou berani v novém roce hledat souznění, radost, ale také budou řešit sami sebe, důvěru a spokojenost, žírlivost a umíněnost svých názorů, ne vždy ale budou pevně stát nohama na zemi, hlavně s přicházejícím jarem a létem si budou chtít vyhodit z kopýtka a také řešit i dva vztahy najednou, trojúhelníkový vztah, pozapomenou ale, že jistota stávajícího vztahu tím může být ohrožena, nezadaní berani mohou potkat svou osudovou lásku a dočkat se tak změn v partnerství, půjde totiž o zaručené spojení, které jim umožní osud v podobě nového partnera. Berani, žijící v dlouhodobých a pevných vztazích se mohou odhodlat buď přijmout nabídku k sňatku, nebo ji sami navrhnout, a zpečetit tak příští rok svatbou a nastoupení nové společné cesty životem.
Po pracovní stránce se mohou berani příští rok zcela otevřít, ti jež hledají nové zaměstnání využijí možnost rozesílání životopisů, úspěch je zaručen a mohou tak objevit nebo získat povolání pro život, které je bude naplňovat a uspokojovat, také mohou berani uvažovat o změněn pracovního místa, mohou se dočkat povýšení nebo přeřazení na lepší pracovní post, čeká je veskrze harmonický pracovní poměr po celý rok, pozor by si ale měli dávat na přílišnou hektičnost, aby kvůli práci a stihnutí všech úkolů nebyli zastaveni v podobě dlouhotrvající nemoci. Ti, jež chtějí vyzkoušet dráhu podnikatelskou mají také šanci se více rozvinout a nemít strach začít podnikat, beranům totiž v tomto roce přejí šťastné hvězdy. Po finanční stránce si berani také stěžovat nemusí, i když mohou řešit krátkodobé starosti s financemi, změny ve finanční oblasti, měli by si uvědomit, kam a komu své finance investují, měli by být uvážliví a pečliví, ale celkově je čeká finanční jistota, bez větších výdajů nebo dokonce ztrát. Jen se zbytečně nenechte zlákat lákavou finanční nabídkou v podobě půjčky, hrozí totiž drobnější starosti s jejich splácením.
Co se týká zdravotního stavu a zdraví u beranů celkově pozor by si měli dávat na psychiku, mohou být totiž častěji pod tlakem a nervozitou, neuškodí jim také více pohybu, sportování nebo letních či zimních aktivit, pozor na častou duševní nebo emocionální rozkolísanost, nesnažte se vždy hlavou prorazit zeď a mít vždy ve všem pravdu. Více dbejte o své zdraví, i když u vás je zdraví stabilní, nemusíte se vyhnout návštěvě lékaře, hlavně ženy by si měly dávat pozor na své zdraví, pozor na záněty moč. měchýře, ledvin, žlučníku. Během celého roku vám bude přát vitalita, životní energie i síla, ale nepodceňujte své zdraví, ke kterému máte občas povrchní přístup.


BÝK:

Býci příští rok ve vztazích budou řešit nerozhodnost, nevyřešené problémy z minulosti a často mohou mít sklon k partnerským nebo manželským hádkám, mohou si tak zbytečně způsobovat nejasnosti, buďte proto k sobě upřímní a čestní, važte si svého partnera, protože vždy dělá to, co nejlépe umí, ani vy nejste bez chyb. Celkové se vztahy u býků posilní a prohloubí, stanou se z nich velmi požehnané vztahy. Pokud je něco co ve vás hlodá, nebojte se s tím svěřit partnerovi, diskutujte spolu o vašem vztahu, předejte tak starostem s láskou a vztahem a můžete váš vztah oživit a udělat ho šťastným. Pozor si stejně jako berani dávejte na to, aby váš vztah nenarušovala třetí osoba, mohla by se snažit váš vztah rozbít nebo ukončit. Nezadaní býci mají šanci najít svou lásku s příchodem jara a léta, tato láska má šanci vydržet hodně dlouho.
Po pracovní stránce na tom býci budou tak půl na půl, pozor by si měli dávat na své šéfy, nadřízené, ne vždy totiž mohou oplývat dobrou náladou, ti jež jsou bez zaměstnání a hledají ho mají šanci nové zaměstnání najít, nebo ti jež pracují změnit stávající, mnozí obdrží rozhodnutí o změně pracovního místa, ale také mnozí mohou poznat, že v současném zaměstnání nikam nepostupují, pozor si býci hlavně dávejte na ztrátu zaměstnání, ale veskrze v zaměstnání díky své houževnatosti budete úspěšní, může povýšit nebo získat lepší finanční ohodnocení. Ve financích můžete být býci klidní, budete mít stabilní finanční příjem, ale může také přijít období vyúčtování a tady můžete narazit na drobný nedostatek. Pozor si dejte na včasné placení složenek, hrozí exekuce nebo penále za zpožděné platby, vždy ale máte štěstěnu na své straně a dokážete i s málem najít finanční východisko.
Po zdravotní stránce mohou být býci spíše nemocní láskou, mohou trpět psychickým smutkem, nespavostí, trápením, a mít pocit, že se jejich život točí v kruhu, pozor si dávejte na problémy s oběhovým systémem, drobná zranění nebo úrazy, uvědomte si, že zdraví si za peníze nekoupíte.


BLÍŽENCI:

Blíženci v novém roce pocítí více než jiná znamení silné pouto k partnerovi nebo rodině, jejich vztahy budou stabilní a pevné, bude se v nich rozvíjet tolerance a štěstí, mnozí ale také budou mít chuť zažít něco nevšedního, např. Sexuální dobrodružství a to především v letních měsících. Pro mnohé budou jejich vztahy zaručeným spojením, a pro ty kteří teprve na lásku čekají je jistota, je vztah i láska k nim jistě přijde, najde si k nim cestu, avšak jak oni sami budou chtít udržet vztah záleží nejen na osudu, ale i jejich projevování citů. Mnozí blíženci mohou během roku očekávat pozvání na něčí svatbu, nebo sami mou dostat žádost o ruku nebo oni sami mohou požádat svého partnera a tím posunout vztah do roviny manželství, není vyloučené ani otěhotnění nebo přírůstek do rodiny a to především v druhé polovině roku.
V zaměstnání čeká blížence spíše pohodové pracovní klima, ale přesto se naskytne nabídka zaměstnání změnit, mnoho blíženců se může tak vrhnout do nového zaměstnání spojeného s kreativitou, tvořivostí, či se vydat uměleckým směrem, ale i jiní blíženci mohou na přelomu pololetí usoudit, že to co dělají není to co by dělat chtěli, mohou mít pocit že jejich zaměstnání je hektické a zažít také mohou rozruch kvůli práci, pozor tedy abyste zbytečně neriskovali svoje prac. místo, ani nezaměstnanost není zrovna příjemnou. Mnoho blíženců se také může uplatnit během léta v sezónních pracích, neboť jsou znamením pracovitým a houževnatým. Po finanční stránce blíženci mohou počítat, že finančně strádat nebudou, ale měli by si více dávat pozor na své peněžní záležitosti, zbytečné utrácení nebo výdaje, neboť právě blíženci nemají vždy zodpovědný přístup k financím, pozor na finanční podvody, nevýhodné smlouvy nebo půjčky.
Po zdravotní stránce na tom budou blíženci v novém roce lépe, než si sami budou připouštět, mnozí tak mohou trpět předstíráním nemoci, i když budou naprosto v pořádku, určete si své priority ohledně zdraví, bylo by zbytečné navštívit pohotovost nebo strávit nějaký čas doma nebo v nemocnici. Blíženci jsou náchylní na ledviny a psychiku, a i tady je na místě na sebe více dávat pozor, nepřetěžovat se, nestresovat a nerozčilovat. Oplýváte velmi pevným zdravím a dlouhým životem, jen tak trochu hypochondrujete, abyste nemuseli dělat to, co se vám nelíbí...


RAK:

raci v lásce v příštím roce poznají opravdovost a hloubku svých vztahů, pochopí, že to co je mezi nimi a partnerem je spojení duší,mnohým se rozjasní mysl a objeví se jasno v srdečních záležitostech, pochopí, že partner je to nejlepší co mohou mít, vyvstanou na povrch upřímné city a vztahy se stanou srdečnějšími a láskyplnějšími. Nezadaní raci potkají svou osudovou lásku, rozvinou milostnou hru, vášeň a díky tomu se úspěch v podobě nového vztahu dostaví, tam, kde hrozilo nedorozumění, rozchod nebo odloučení se náhle projeví skutečná láska a tyto vztahy mají možnost nového začátku, posunu, usmíření a procítění, celkově u raků ve vztazích půjde o souznění duší a srdcí.
V zaměstnání mnohé nezaměstnané raky čekají přijímací pohovory, většinou úspěšně zakončené novým zaměstnáním a pracovní smlouvou. U těch, kteří pracují dlouhodobě se mohou po novém roce a ke konci objevit nějaké ty pracovní mrzutosti buď s šéfem nebo kolegy a také nějaký ten rozruch ohledně práce, kdy budou chtít to co jim náleží. Po finanční stránce na tom ale raci nebudou nejlépe, mohou je trápit starosti s financemi, finanční krize, ale ne vždy to bude tak horké, naučí se tím šetrnosti a uvážlivosti ohledně výdajů, pozor by si měli dát hlavně na ztrátu nebo okradení, není to příjemnou záležitostí, Celkově i když na tom budou raci skromněji než v předešlém roce budou oplývat stabilními příjmy.
Zdravotně na tom raci také nebudou nejlépe, hlavně ženy mohou být častěji nemocné, náchylnější na gynekologické potíže, pozor na stres, nervozitu, hrozí úrazy nebo zlomeniny, je to vše ale způsobené tím, že během příštího roku se váš život bude měnit, ujasníte své životní cíle a priority, nemoci ať už psychického nebo duševního rázu odtáhnou pryč ke konci roku, u těch co ale jsou vážně nemocní se může krátkodobě zkomplikovat průběh léčby, ale celkové uzdravení dosáhne svého výsledku.


LEV:

Lvi v lásce a vztazích dosáhnou svých úspěchů, mnozí by si ale měli dát pozor díky své pompéznosti, aby nebyli využiti nebo sami někoho nevyužili a neuzavřeli spíše lukrativní vztah založený na penězích než-li na hluboké lásce, mnozí lvi také zatouží po utajovaném vztahu a najdou se i takoví, kteří to budou chtít realizovat, ale pozor milí Lvi, trpělivost partnera s vámi není bezmezná. Lvi ale celkově ve vztazích jako by dozrají a pochopí, tedy ti romantičtí lvi, že jejich vztah je hlubokým duševním spojením s partnerem, ale vyvarujte se přílišné hrdosti, projevujte více své city, nesnažte se být za každou cenu tím králem, který nepotřebuje náklonnost. Nezadaní lvi se dočkají velké lásky a to buď hned z kraje nového roku nebo v jeho polovině, rozjasní se jim srdce a přijde přesně ten okamžik, kdy budou mít sami jasno v srdečních záležitostech. Budou těmi hrdými lvi na své partnery, kteří je budou oslňovat, ctít, ale také zároveň krotit.
Na pracovním poli čeká v příštím roce lvi uznání a finanční úspěch, vyšší příjem než-li doposud, samostatná činnost, ve které se právě mohou projevit jako draví lvi, ale také se klidně mohou pustit na podnikatelskou činnost a i tady dokázat svou lví sílu a energii, ve financích budou zažívat období šetrnost, to podle toho jak moc budou lvi nároční, nebo naopak stabilitu a hojnost, bude to u nich kolísat jako misky vah, období nedostatku bude střídat období hojnosti, pozor by si ale lvi díky své samolibosti měli dávat na překážky, které si ale sami mohou v zaměstnání způsobovat, mohou dospět do stádia, že v zaměstnání nikam nepostupují a že je přestalo naplňovat, pozor na unáhlená a zbrklá rozhodnutí ohledně zaměstnání, kroťte své emoce i výřečnost.
Po zdravotní stránce se mnoho lvů jako by probudí ze sna, do jejich života vstoupí elán a nová síla, ale něco přesto může nahlodávat jejich zdraví, neuškodí proto zajít na preventivní prohlídku a nechat si vyhotovit lékařskou zprávu, u mnoho lvů s novým rokem končí jedna životní etapa a přichází nová, pozor si dávejte na úrazy, poranění, zlomeniny nebo nehody.


PANNA:

Panny v partnerských vztazích čeká veskrze příjemný rok, budou prožívat lásku, souznění i harmonii, prohloubí se jejich pouto k partnerovi ale také k vlastní rodině, nezadané panny mohou zatoužit a to převážně v letních měsících po sexuálním dobrodružství, ale výjimkou nemusejí být ani panny, které jsou něčím ve vztazích nespokojené, díky své přehnané kritičnosti partnera a nespokojenosti samých se sebou, panny totiž neustále po něčem novém touží, proto i několikrát za rok mohou prožívat nějakou aféru ať už se ženou nebo s mužem, neustále je totiž žene jejich sexuální pud, ale ve většině případů to nakonec končí osamělostí nebo provalením zmiňovaných afér, panny pozapomínají, že si tím převážně škodí sami. U těch věrnějších zrozenců, ale mohou očekávat přírůstek do rodiny, rodinnou oslavu nebo zásnuby a žádost o roku a to v druhé polovině roku. Připravit se také mnoho na zprávy plné citů a vyznání, pozor ale na manipulaci, partner by to mohl prohlédnout...
V zaměstnání budou mít panny možnost ukázat svoji samostatnost, píli a díky tomu mohou být i řádně ohodnoceny a také jim to přinese úspěch a uznání ze stran šéfů nebo nadřízených, pokud ale nebudou respektovat určitá pravidla a příliš budou otevřeně kritičtí, může se stát, že jejich pracovní místo může být ohroženo a zaměstnání ztraceno. Pro mnohé hledající panny se naskýtá příležitost najít povolání, které je jim karmicky předurčeno a ve kterém najdou sami sebe, jejich povolání může být zároveň i jejich posláním. Po finanční stránce mohou panny přijít k velké náhle nabyté částce peněz, bu´d dědictvím, výhrou, odměnou nebo schválenou půjčkou, pozor ale by si měli hlavně dávat, aby se příliš nezadlužili, byla by tím ohrožená jejich finanční jistota a stabilní finance.
Zdravotně na tom panny nebudou ale během oku nejlépe, častěji je může provázet stres, hektičnost, únava a nervozita, bolest duše z nenaplněných snů a přání, duševní rozkolísanost, ale uvědomit by si měli, že většinu problémů včetně těch zdravotních si způsobují sami, hlavně díky jejich hádavosti, v čemž jsou mistry a přílišné kritičnosti jak sebe samých tak i druhých, na uzdě by také měli držet své emoce a výbuchy hněvu a vzteku. Celkově ale v druhé polovině do jejich života vstoupí nový elán a těšit se mohou po celý rok dobrému zdraví, pozor na občasná prochladnutí ledvin, dýchacích cest nebo pohlavních orgánů.


VÁHY:

Váhy ve vztazích tak trochu příští rok mohou tápat, objeví se nejasnosti, pocházející z minulých rozhodnutí a jak je pro váhy zvykem, jejich přílišná váhavost jim ve vztazích může přinést nejedny překážky. Mohou mít pocit, že jim jejich vztahy dělají spíše starosti než radost, ale také by si měli uvědomit, že to co sami zaseli v minulosti, nyní budou sklízet, hledat pravdu a cestu sami v sobě, většina vztahů vah v příštím roce bude procházet změnami a přijít jim do cesty může vztah, který má hlubokou karmickou minulost a provázanost, pro nezadané váhy je tu příležitost právě takového vztahu, který s jistotou přijde, setkají se svým partnerem z minulých životů, se svou láskou. Váhy, protože jsou však také nejromantičtějším znamením by si měli dávat pozor na zaslepenost láskou a zamilovaností, mohlo by přijít trpké procitnutí, neměli by příliš tlačit na partnera nebo druhé, proč jejich city nejsou projevovány, když oni sami je dávají více najevo. Pro váhy neuškodí trocha zdrženlivosti a více prostoru pro druhé, Váhy e stávajících vztazích pochopí, že jejich svazek je nerozdělitelný, je daný osudem a s jejich partnerem jsou si souzeni, tak jako bylo dáno již v minulých životech, mnohé váhy dostanou šanci napravit to, co sami ve vztazích pokazili a není ani vyloučený návrat k bývalým partnerům.
V zaměstnání mohou pociťovat více hektičnosti, tlaku na splnění úkol, nezaměstnané váhy nebo ty co se rozhodnou změnit zaměstnání čeká úspěšný přijímací pohovor, pozor na problémy v zaměstnání a tím hrozící výpověď, pozor také na pracovní mrzutosti s šéfem, nesnažte se mít za každou cenu pravdu. Ohledně financí se také mohou u vah vyskytnou drobnější problémy, pozor si dávejte komu půjčujete peníze, kam je investujete a opatrní buďte na nevýhodné půjčky, v druhé polovině očekávejte přínos financí ze zdrojů, o kterých momentálně ještě ani nevíte, nechte se překvapit, co vám osud připravil.
Po zdravotní stránce na tom váhy budou dobře, neboť hned s příchodem nového roku přichází nový začátek v životě, nová chuť do realizace všech plánů, příliv nové energie a síly pro zvládnutí situací a zkoušek, pozor by si ale váhy měli dát na problémy s páteří, úrazy, zlomeniny nebo výrony, nepřeceňujte své síly v letních ani zimních aktivitách. Jinak se váhy budou těšit dobrému a pevnému zdraví, jen s občasnými potížemi dýchacích cest a prochladnutí.


ŠTÍR:

Štíry v novém roce ohledně vztahů čeká vyjasnění všech starostí, které je do té doby trápily, přijdou změny v partnerství, pro nezadané štíry dokonce možnost nového milostného vztahu a lásky. Zadaní štíři by si ale měli dát pozor na komplikace a svody vyrazit si z kopýtka a zkusit 2 vztahy najednou, mohli by toho hořce litovat, a čekalo by je nejen pracné vysvětlování, ale také jejich rozhodnutí pro to jaký vztah vlastně chtějí. Také si budou léčit sami v sobě staré rány, měli by odpustit a nechat druhým šanci vysvětlení, mohou tak napravit to co způsobilo odloučení nebo starosti s láskou, i štíři by si měli dávat pozor na zaslepenost zamilovanosti a nevrhat se bezmyšlenkovitě do nových vztahů, ale spíše hledat cestu citu než-li rozumu. Není vyloučené hledání cesty ve vztazích, kde to již delší dobu vázne, nebo ve vztazích, které byly náhle ukončeny, štíři by měli více pracovat srdcem, otevřít ho, nezapojovat příliš rozum a ego, ješitnost a bolest, důležité je pro ně motto pro příští rok: odpuštění a šance znovu milovat, otevření svého srdce lásce.
V zaměstnání a po pracovních stránkách se štírům bude dařit, čeká je štěstí v práci, nové projekty , mohou pracovat na firmě, ale i z domova, mnozí naleznou povolání nebo zaměstnání, které chtěli vždy dělat ze srdce a s láskou, naplněním. Čeká je rok seberealizace a vzdělávání, rozvíjení svých kvalit a zkušeností. S financemi na tom také budou dobře, očekávat mohou v průběhu roku hodnotný materiální a finanční dar, odměnu nebo ohodnocení za jejich vynaložené úsilí, hlavně muži štíři budou více oceněni a úspěšní, neboť znamení štíra je kreativním a tvořivým znamením, což mnozí budou moci dokázat. Pozor by si ale všichni v příštím roce měli dávat na krádeže, okradení nebo ztrátu peněz.
Se zdravím na tom štíři budou lépe než-li letošní rok, duše jako by se probudí, bude se jí dařit lépe, díky i vyřešení daných problémů a obtíží, ale i tak je ještě začátkem roku může něco hlodat na duši, něco co je potřeba otevřít a uzdravit, pozor by si ale měli dát na hektičnost, ztrátu energie, vyčerpanost, přílišnou únavu, stagnoval by tak jejich elán do života, v druhé polovině roku se do jejich života začne probouzet pohyb a dynamika, projevit se ale mohou zdravotní obtíže, které pramení z minulých životů, páteř, ledviny, močový měchýř, pohlavní orgány, ale jinak v celku čeká štíry stabilní a pevné zdraví.


STŘELEC:

Nezadaní střelci se mohou v příštím roce dočkat náhlé zamilovanosti, náhlých a nečekaných vztahů, pozor ale na to, aby všechny tato spojení byly pro vás bezpečnými. Zadaní střelci pocítí stabilitu svých vztahů, úspěšnost a hloubku, znovu objevení vášně a touhy, manželství se ještě více mohou prohloubit a nadechnout se novou a čistou energií. Pozor ale na vliv jiných osob, aby se nesnažili narušovat vaši pevnost vztahů a lásky, mohlo by dojít k nepochopení a ohroženosti pevných a stávajících vztahů, nenechte nikoho zasahovat mezi vás a partnera. Z mnohých přátelských vztahů může vzniknout láska a vztah, projeví se duševní svázanost a pocítíte záchvěvy minulých životů, spojení duší. Mnozí střelci pochopí, že do vztahů se vstupuje hlavně z citu, ne z rozumu nebo touhy a vášně.
V zaměstnání a práci mohou střelci řešit hlavně kolegiální vztahy, nezaměstnaní střelci hned z kraje roku životopisy a přijímací pohovory, nové pracovní smlouvy, pozor ale na mrzuté šéfy, hlavně na začátku roku, také se připravte během roku na různé překážky a zprávy ohledně zaměstnání, ale je tu pro všechny střelce jedna pozitivní zpráva, většina z vás se nemusí bát o své pracovní místo, máte ho dány osudem na dlouhou dobu, i když můžete mít občas pocit že nikam nepostupujete, ale je důležité nehledat chyby a nedostatky, ale více rozvíjet sami sebe, pak budete mít možnost postupu, ale to spíše až v druhé polovině roku. Ve financích můžete tak trochu tápat, vaše výdaje s koncem roku byly větší a proto se můžete potýkat nějakou dobu s nejasnostmi ohledně peněžních záležitostí, vždy si pečlivě překontrolujte své výdaje i příjmy, ale očekávat může ve druhé třetině příliv financí, uznání vám je přinese, pozor ale na starosti s dluhy, nezaplacenými účty, pojistkami nebo půjčkami, za exekuci to přece rozhodně nestojí. Po zdravotní stránce na tom střelci nebudou úplně nejlépe, mohou se znovu objevit starosti, stres, deprese a mnozí střelci také mohou pocítit bolest duše, preventivně navštivte lékaře a využijte možnost přírodních léčebných prostředků nebo alternativní medicíny, vrátí se vám tak chuť do života, pozor si dejte hlavně na své dýchací orgány, plíce, omezte kouření, pozor na močový měchýř a záněty, játra, omezte větší konzumaci mastných jídel nebo alkoholu, více času věnujte sportu, procházkám v přírodě, pozor na onemocnění kloubů nebo páteře.


KOZOROH:

kozorozi prožijí příští rok v lásce, harmonii a mnozí své dlouhodobé vztahy zpečetí zásnubami a tímto krokem přinesou změny nejen do života partnerů ale i svého. U jiných zase jejich vztahy projdou změnami, mohou opustit staré a nefunkční vztahy a nebo poznat nové, nekonvenční a získat tak spojení s partnerem pro další svůj život. Všechny změny, které u kozorohů ohledně vztahů nastanou však ale budou pozitivní, mohou se přestěhovat ke svým partnerům, nebo plánovat novou společnou cestu, nevýjimaje početí dítěte nebo narození. V dlouhodobých vztazích to ale také může občas zaskřípat a jedinci kozorohů mohou trpět pocitem, že se jejich život točí v kruhu, ze kterého nevědí jak vystoupit. Ale ať už zapracuje osud nebo náhoda, nakonec vždy najdete milí kozorozi to správné řešení.
V pracovní oblasti se můžete ale těšit uznání a úspěchu, ocenění svých schopností a kvalit, mnohým z vás přistane nová pracovní smlouva nebo dodatky o změnách, čeká vás štěstí v práci, nezaměstnané čekají nové pracovní příležitosti, ať už v podobě dlouhodobých smluv nebo krátkodobých brigád, ale i tak budete úspěšní, hlavně ti, jež pracují v noci. Ve finanční oblasti se můžete dočkat velké peněžní částky, ať už půjde o dědictví, hypotéku, půjčku nebo odměnu, všechno uznání vám totiž přinese kýžené finanční ohodnocení, pozor si ale dávejte na přílišnou lásku k penězům, nemuselo by vám to přinést radost, kterou čekáte. Celkově vás ale čeká finanční úspěch.
Zdraví a kozorozi? Tady si dávejte pozor na oběhový systém, vysoký nebo nízký tlak, mohlo by docházet ke kolapsům, podobně jako střelci využívejte více přírodní léčivé prostředky, vrátí se vám chuť do života, váš život se během příštího roku změní k nepoznaní, budete oplývat větší silou i energií, pozor si ale dávejte na svůj zrak a oči, páteř, pohlavní orgány, jezte více vitaminů a posilujte imunitu, co nejvíce času travte na sluníčku, pečujte o svou pleť, ale budete se těšit dobrému zdraví, s výjimkou občasným zastavení v podobě krátkých nemocí.


VODNÁŘ:

Vodnáře čeká v příštím roce ve vztazích a lásce zásadní průlom, mnoho vztahů se ukončí, aby přišly přesně ty, jež jsou dány osudem a karmickou svázaností, úspěch díky tomu bude zaručen a bude tak docházet ke vztahům, které budou po zbytek života. I mnoho stávajících vztahů projde zkouškami a uvědoměními si jejich důležitosti, svázanosti, hloubky a souznění, ženy vodnářky si uvědomí a prohloubí své pouto k mužům, nezadaní vodnáři, potkají hned v prvních měsících nového roku své osudové partnery, mnohým se otevřou jejich srdce a procítí jasno ve svých srdečních záležitostech, uvědomí si velikost lásky ke svým partnerům a rodinám. Vodnáři si konečně uvědomí, že se jejich život netočí v kruhu, ale že vše jsou jen jejich zkoušky, kterými měli a budou procházet během celého příštího roku.
V práci a zaměstnáních budou kozorozi řešit vztahy se svými nadřízenými,kolegy nebo šéfy, pro mnohé nezaměstnané hned začátkem roku nastane příležitost naq nové zaměstnání, nebojte se psát žádosti, absolvovat kurzy, přijímací pohovory a zdokonalovat se, bude se vám to později hodit. Mnozí kozori se tak budou moci uplatnit v uměleckých povoláních, samostatné činnosti, kreativitě, a také mnohé Vodnářky budou řešit návrat do svých stávajících zaměstnání po mateřské dovolené, pozor si jen milí vodnáři dávejte, aby vaše pracovní klima bylo příjemné, bez intrik, falše nebo závisti, vycházet s kolegy nebo nadřízenými nebude vždy jednoduché. Po finanční stránce budete mít štěstí, nějaké peníze jsou k vám na cestě, ale také se občas mohou vyskytnout určité nejasnosti v penězích, překontrolujte si vždy vaše účty, výdaje a zbytečně neutrácejte. Pozor si dávejte na starosti s dluhy, neboť půjčky uzavřené ještě letos budou mít právě splatnost od příštího roku, takže buďte opatrní a pečliví na splácení, celkově vás až na občasné drobné komplikace a výdaje čeká finanční jistota a stabilita.
Zdravotní stav vodnářů se může projevit občasnými potížemi již v první polovině roku, pozor na problémy s páteří, zády, koleny a klouby, ploténkami a pozor na bolesti ramen nebo horní části zad, je to znakem toho, že si na sebe nakládáte víc, než můžete unést. Dostavit by se opakovaně mohly určité chronické choroby, záněty průdušek, plic, bolesti hlavy, nachlazení, pozor si také dávejte na zvrknutí a zlomeniny, nepodceňujte varování, nicméně celkově se příští rok budete těšit pevnému zdraví a ujasníte si svůj životní cíl.


RYBY:

Rybičky v lásce a vztazích čekají neustále se vracející komplikace, kdy si nechtějí připustit, že ony mohou ve vztazích chybovat, pozor by si měli dávat především na jiné osoby, které se mohou snažit jim jejich stávající vztah rozbít, nebo také některé rybičky zatouží díky své dualitě a nespokojenosti po změně v podobě sexuálního dobrodružství, ale milé rybičky, stojí to za to? Ryby budou ve vztazích jednou nahoře, jednou dole, jako na horské dráze, o nepředvídané situace nebude nouze. Více či méně mohou ryby provázet problémy ve vztazích, hádky nebo neustále se opakující stejné chyby a situace, máte možnost vše řešit, ty ryby, které jsou naopak spokojené, mohou pociťovat hloubku a karmickou provázanost ve svých vztazích, a vyvarovat se jakýchkoliv afér, důležitý je pro rybičky ve vztazích kompromis, úcta k partnerovi, držení svých emocí na uzdě, vyvarování se zbytečné podezřívavosti a žárlivosti, pevnost jejich vztahů jim zajistí důvěra, láska a komunikace s partnerem, nebojte se milé rybičky odpouštět a ctít svého partnera.
V zaměstná a po pracovní stránce ryby příští rok čekají změny ve stávajícím zaměstnání, nové zaměstnání pro nezaměstnané nebo hledající práci, nebo nové začátky v zaměstnání, ať už kariérní postup, osamostatnění se, povýšení nebo změnu pracovního postu. Veskrze ale ryby budou mít kolem sebe příjemné pracovní klima, dobré kolegiální vztahy, ty které ale ještě práci nemají se mohou uplatnit v uměleckém a nebo kreativním povoláním, rybičky jsou totiž všestranně šikovné a zručné, rády se vzdělávají, proto vhodný kurz, nebo další vzdělávání není na škodu. Ve financích budou ryby doslova plavat jako ve vodě, o svých financích budou mít jasno a i když občas budou řešit finanční spletitosti nebo se kvůli financím pohádají, budou mít vše pevně pod kontrolou a vždy budou mít po ruce nějakou tu rezervu.
Zdravotně rybičky v příštím roce a po celý rok na tom budou dobře, dostavit se mou spíše jen drobné bolístky, pozor na zubní problémy, žlučník, močový měchýř, gynekologické potíže, deprese, nervozitu, dýchací cesty a přílišný stres, čímž jsou ryby pověstné, nedokáží totiž aktivně odpočívat. U starších ryb se mohou dostavit i drobnější potíže se srdcem , celkově však budete oplývat pevným zdravím bez vážnějších komplikací nebo zastavení.

Krásný nový rok plný překvapení přeje

Merlin

Zdroj: https://www.facebook.com/pages/Merlin-a-Elisabet-kr%C3%A1l-a-kr%C3%A1lovna-%C4%8Darod%C4%9Bj%C5%AF-a-m%C3%A1g%C5%AF/330557786999285?fref=ts

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář