Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak vytvářet zdravé vztahy se Zemí

7. 3. 2009

Jak vytvářet zdravé vztahy se Zemí

Mezi vaším osobním léčením a léčením Země existuje holografický vztah. Mnoha z nás se dotýká spousta bolesti, která dnes na Zemi je. Chceme vědět, jakým způsobem ji my osobně pomáháme vytvořit a jak bychom mohli pomoci ji léčit. Naše negativní kontrakty v mezilidských vztazích jsou vidět na našem léčení planety a fungují holograficky také v našem vztahu k Zemi.

Spojení se Zemí a vytváření vztahu k Zemi se stejně jako vytváření našich vzájemných vztahů nachází na čtvrté úrovni aurického pole. Z hlediska aury je Země živá vnímající bytost a my jsme částí jejího těla. Protože mysl a vědomí tvoří všechnu hmotu, vytváří vědomí i fyzické tělo Země. Fyzická Země, stejně jako naše těla, pochází z vědomí, které ji vytvořilo. Naše vědomí je spojeno s naším tělem prostřednictvím aurického pole. Také Země má své vědomí a je s ním spojena stejně – přes své aurické pole. Některé skutečnosti o auře Země jsou známé díky studii o magnetosféře a Van Allenových pásech, které jsou součástí zemského magnetického pole. Mnoho lidí vidělo úžasné barvy polární záře, velmi podobné lidské auře.Jelikož jsou naše těla součástí Země, jsme s ní holograficky spojeni. Z ní pocházíme a ona je naší matkou. Původní obyvatelé Ameriky (a nejen oni) uctívali toto spojení a hluboce vnímali naši závislost na ní.

Mnoho lidí naší současné kultury jakoby na tuto závislost a naše spojení se všemi bytostmi na ní zapomnělo. Jednáme, jako kdyby nám patřila, a dokonce skutečně věříme, že její části můžeme vlastnit. Jak to hezky řekl krokodýl Dundee ve filmu: „Je to jako když se dvě blechy dohadují, které z nich patří pes, na kterém žijí.“ Velká část našeho špatného zacházení se Zemí pochází z osobní bolesti, kterou nám vždy znovu přinášejí naše negativní přesvědčení. Společně zůstáváme plni této bolesti a společně také naši planetu ničíme.V holografické teorii naše činy ovlivňují všechno, co existuje. Nějak – možná malým dílem musíme být tedy zodpovědni za to, co se dnes na Zemi děje. Koneckonců menší systém uvnitř většího je s ním přímo spojen a na větší systém okamžitě působí. To je pro mnohé z nás ochromující myšlenka. Máme dost co dělat se svými vlastními životy bez toho, abychom na sebe brali odpovědnost za planetární problémy. Řada z nás se točí zády k problémům lidstva jako celku.

V následujícím článku pochopíte, jak pomáháme problém vytvořit, ale také jak máme pracovat na své části úkolu bez toho, že bychom se cítili jeho grandiózností zavaleni a odešli z něj. Pochopíte, že když se držíte systémů negativních přesvědčení, které vytváří v našem životě bolest, pomáháme také udržovat tento systém v kolektivním nevědomí lidstva, takže lidská bolest narůstá. Dále uvádím channelovanou odpověď (od duchovního prvodce Heyoana)

Zdroj: Zjevení Světla – Barbara Ann Brennan

www.bofi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář