Otázka, kdo by se chtěl stále holit, byla nadhozena v jednom nejmenovaném filmu. Myslím si, že je hodna se nad ní pozastavit.

Zhruba před stoletím bylo každému chlapovi jasné, že ženin klín je pln chlupů a tato představa byla pro ně opravdu přitažlivá. V dobách komunismu přišlo naprosto každému normální, že ženiny intimní partie jsou maximálně upravené tak, aby chloupky nevylézaly z plavek a běžné bylo, že si ženy neholily podpaží. V dnešní době si neumím představit výraz mladého muže, který by zjistil, že mám chlupaté nohy, podpaží i intimní místa. Myslím, že by neutekl, ale asi by zatnul zuby a dal se i přes menší odpor do díla.

Co se týče úprav intimních míst, tak dnešní ženy bezpečně můžeme rozdělit do 3 skupin. Za prvé „Hipík“ (klasický bobr), za druhé „Pankáč“ (úprava se většinou stylizuje do takzvaného proužku) a za třetí „Skín“ (pokus o pankáče nevyšel a tak byly chlupy raději oholeny všechny, což je i rychlejší než si tvořit proužek).

Proč ovšem dnešní doba vyžaduje absenci chlupů? Idolem krásy je velmi štíhlá žena, která ovšem nemá na svém božském těle skoro jediný chloupek. Existují metody jak se přebytečných chloupků zbavit rychle a na delší dobu. Horký vosk, různé cukrové směsi, leasr, epilátory, depilátory atd. a co si budeme povídat, většina z nich sakra bolí. Sice pro krásu se musí trpět, ale co je moc to je moc. Krémy, které Vám slibují bezbolestné odstranění všech chloupků nějak nefungují, teda aspoň mě ne. Žije vůbec někdo kromě hlavní hrdinky v reklamě, komu krémy opravdu odstranily ochlupení?

Proto stále nejpouživatelnější formou odstranění chloupků je žiletka. Má to jeden háček výsledek většinou nestojí za to, proužek je i přes naši snahu na křivo, objeví se nám nehezké červené pupínky v oblasti třísel a ke všemu za pár dní můžeme začít znovu. Nejenom, že za chvíli začnou ty potvory růst, oni ze začátku musí i nepředstavitelně svědět! Zkuste se nenápadně podrbat mezi nohama! Nedej bože, kdyby nás u toho někdo viděl. My, které máme jenom sprchový kout, vypadáme jako bychom nacvičovaly nějaké artistické číslo, které může skončit i vážným poraněním. Říznutí na těchto místech je nejenom bolestivé ale i strašně krvácející. No a potom také můžeme s úděsem zjistit, že jeden z těch nepoddajných chloupků nám zarostl, vznikla nehezká boulička připomínající beďara, kterou musíme vymáčknout a to opravdu příšerně bolí! Tak mě napadá jenom jedna otázka proč to sakra děláme? Ano jsou v tom muži a dnešní doba!

Ted mohou namítnout muži, že si musí kvůli nám holit každý den tvář. Pokud pomineme i ty, kteří si holí svá intimní místa a podpaží, tak my si musíme kvůli nim holit poměrně větší část svých těl. Otázka je zda opravdu muži stojí o to, abychom se zcela zbavily ochlupení?

Většina žen si v delším svazku občas dovolí zapomenout na odstraňování chloupků a i když nejsme perfektní, tak nás v posteli ti naši stejně „přepadnou“! Ted jde o to, jestli to nedělají jenom, protože nemají na výběr a tak uvítají i malého Hipíka.

I když nezadaným a nejenom jim alkohol někdy odbourá hranice v lecčems, tak znám ženy, které pokud nechtějí mít náhodný sex, si nechají právě chlupaté nohy či intimní partie. Toto vědomí jim totiž brání i s 3 promilemi v krvi skončit s někým o koho by ve střízlivém stavu nestály. Prostě jim stud nedovolí jít dál, čímž se někdy i chrání před šokujícím probuzení. Po třetí sklence je na světě velmi mnoho sympaťáků, bez skleničky v ruce je ve světě jen těžko hledáme.

Opravdu by mě zajímalo, kdo přišel s tím, že už není sexy Hipík ale Skín? Podvoluje se naše ohanbí a libido módním trendům? Opravdu se to mužům líbí? Jak je možné, že se jen za pár desítek let tolik změnil vkus? Jsme snad snadno ovlivnitelní, stačí nám snad, když někdo řekne, že tohle je ted sexy, tohle tě ted vzrušuje, tohle ted budeš nosit atd? Nebo snad muži, co letěli na Hypíky na ně letí stále? Móda se opakuje, bude tomu tak i s Hipíky? Nebo prostě na úpravě tolik nezáleží? Opravdu muži vyhlašují válku „bobrům“ jak nám ukazují různé časopisy?

At už jsou odpovědi jakékoliv, buďme sami sebou a pokud chceme mít bobra, chlupaté nohy a strniště v podpaždí, tak to tak bez ohledu na okolí klidně mějme. Smiřme se však s tím, že zřejmě budeme v posteli sami. Zajímá mě tedy - Hipík? Pankáč? Skín?