Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 3. 2009

Jaké výživové preparáty upřednostňuji

 

Co je podle mých zkušeností nejúčinnější...

Tak v první řadě je to hlavně o penězích. Pokud nemáte peníze na nějaké přípravky, tak to opravdu budete dělat jen pro kondici. Kdo chce mít nějaké výsledky, tak by měl nějaké peníze investovat. Když už to dělám, tak pořádně, že. Je také důležité, si něco o přípravku přečíst. Kdo ho vyrábí, kde se balí. Je totiž hodně výrobců z Číny a tam nemají taková přísná kriteria jako u nás. Taky by se mohlo stát, že si spíš uškodíme.

Je tedy lepší se držet renomovaných značek. Začal bych tuzemskýmy (Vitalmax,Aminostar) . Ze zahraničí Wieder, protože se pravidelně testují na zakázané látky. Napsal jsem jen jednu, ale jejich samozřejmě víc, rádi vám poradí ve specializované prodejně.

Na hubnutí je bezkonkurenční pohyb, ale skvělým doplňkem je karnitin. Karnitin se dělí na tablety a nebo nápoje. Nejlepší je nápoj, ale pozor, když ho budete kupovat, tak se podivejte kolik má mg L-karnitinu. Začíná to na 1000-až 70 000mg. To je rozdíl, který poznáte nejen na sobě, ale i v peněžence (bohužel). Pak už jen dřít a dřít a dřít...

Na přibrání svalové hmoty (těžko by někdo chtěl tuk, že) je bezkonkurenčně nejlepší Kreatin. A tady se dostáváme na to slůvko ANABOLIKA. Je to samo v " není to tak. Je to jen podpůrný prostředek, který se přebytečný vyloučí močí. Viz.článek kreatin.

A jako další jsou nepostradatelné AMINOKYSELINY. Dodají tělu potřebnou stavební složku na růst svalů a zpevnění šlach. Výrobce doporučuje určité dávkování na den. Ze své zkušenosti vím, že to nebude fungovat, pokud to budeme respektovat. Dávkování musí být 4xaž5x vyšší. Proč? Chcete aby to fungovalo? Tak to musíte pořádně roztočit! Zaručuji, že to opravdu funguje.

A v neposlední řadě ještě SACHARIDY (gainery). Ty jsou velice důležité na doplnění energie a zvýšení inzulínu v těle. Jsou různé druhy příchutí, takže směle do toho. 

Ať to roste nebo na opak

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář