Jdi na obsah Jdi na menu
 

IV. farní tábor Knířov 2009

IV. farní tábor se konal v Knířově u Vysokého Mýta od 19. srpna do 28. srpna s názvem Táboření s Kristem na téma Liturgický rok. Tábora se zúčastnili děti a mládež z farnosti Přelouč a okolí.

     Dne 19. 8. 2009 se asi 17ti členná skupina o dvou dospělých (vedoucí Lucie Pavelková, Martin Hadáček) a 15ti dětech vydala ku rychlíku jedoucímu směr Vysoké Mýto a následně autobusem až do vesničky Knířov. Ještě poslední zamávání drahým rodičům a hurá kupředu devíti báječným slunným dnům, stráveným společně se skvělými kamarády, ale hlavně s Kristem! Sluníčko se již sklánělo k obzoru, když jsme dorazili před knířovskou faru. Některým z nás se toto ubytování nezdálo příliš útulné, ale po vynikající večeři od naší kuchařky Pavly Košťálové se zabydleli i ti nejmenší. Dalším našim dospělým společníkem se stal pan farář Ľubomír Pilka, který nejenže sestaral o duchovní chod tábora, ale také s námi podnikal výlety do okolní přírody - Toulovcovy Maštale, Luže, Litomyšl. Doufáme, že celý tento liturgický rok prožitý v jediném týdnu, dal každému z nás odpočinutí, sílu do nového školního roku a skrze různé hry nebo bobříky síly, mlčenlivosti, půstu, také přiblížení se ke Kristu.
     Tímto bychom chtěli za nás děti poděkovat všem, kteří si dali práci, abychom mohli společně zažít tolik nových zážitků a zároveň se i něčemu přiučit :-) Děkujeme také všem, kdo jste se za nás modlili či přispěli finančním darem. 

  Iveta Vidičanová, Martina Petržilková
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář