Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění - Mísečky 2014

20. 9. 2014

        Soustředění mladších dětí Horní Mísečky

   Na konci srpna jsme se skupinou mladších dětí absolvovali soustředění na Horních Mísečkách. Z Benecka jsme vyrazili v pátek 29.srpna ráno.

   Po příjezdu jsme se ubytovali na hotelu Horské zátiší a hned jsme vyrazili na první, zahřívací trénink. Vyjeli jsme autobusem na Zlaté návrší, oběhli jsme si Mohylu Hanče a Vrbaty a svižným indiánským během jsme se přesunuli zpět na Mísečky, kde na nás čekal výborný oběd.

   Odpoledne si děti zahrály na pravé závodníky a absolvovaly soutěže v Miniolympiádě. Boje byly opravdu urputné a všechny děti ze sebe vydaly „ špičkové výkony“.      Takže výřivku a bazén po večeři si malí sportovci opravdu zasloužili. I po tak náročném dni někteří jedinci ještě vydrželi večerní pohádku a pak již hurá na kutě.

 

   V sobotu ráno jsme se vydali s dětmi na běžecké tratě, kde proběhla soutěž v orientačním běhu, kde se děti pohybovaly podle obrázků. A před obědem ještě Hra hledání drahých kamenů a minifotbálek.

   Ihned po obědě se celá naše skupina vydala na dlouhou tůru. Po vodovodní cestě jsme došli Do Špindlerova Mlýna. Tam jsme si zaplavali s aqua centru ve Vojenské zotavovně, odkud jsme vyrazili pod Medvědín. Lanovkou jsme vyjeli na vrchol. Cestou nahoru jsme trošinku promokli. Proto místo slíbené návštěvy sportovního hřiště se děti zahřály čajem a po svých jsme šlapali zpět na Mísečky. Jen tak tak jsme stihli vynikající dukátové buchtičky k večeři. Hodinu po večeři již všechny děti tvrdě oddychovaly v peřinách.

 

 V neděli ráno jsme po vydatné snídani naposledy vyrazili směrem ke Zlatému návrší. Přes Šmídovu vyhlídku jsme sešli na Medvědín a děti se konečně dočkaly slibovaného pobytu na sportovním hřišti. Pak už jenom poslední sešup Machytkou k obědu a hurá za ustýskanými maminkami.

                                      Za trenérky Lenka Horká

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář