Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Římov - Boršov 0:0

 rimov.jpgborsov.jpg

Římov - Boršov 0:0

Sestava

Boršov:

Krčín- Fessl, Haňur, Švejda, M.Bendík- Klícha (82´Ardolf), Soukup, Chuchel, Vinzenc- Šimeček (88´Lipš), Macík (58´Kříž)

 sestava3.jpg

Do zápasu vstupuje domácí Římov s dobrou poslední bilancí v soutěži, když poslední 3 zápasy vyhrál. Naopak hosté čekají 3 zápasy na své vítězství. Zápas začal nevýrazně a oba celky hráli tak, aby neinkasovali. Domácí to zkoušejí hlavně z dálky. Hosté jsou nebezpečnější a v prvním poločase neproměňují své šance. Hlavně šance po chybě domácího brankáře, když bohužel Macík netrefuje před prázdnou brankou vůbec míč je pro domácí výstrahou.

Ve druhém poločase zahrozili domácí střelou asi z dvaadvaceti metrů, ale míč vyráží brankář Krčín nad sebe, odkud končí na břevně a potom v zámezí hostující branky. Hosté i ve druhém poločase zahazují další své šance. Tu největší po nepovedeném odkopu brankáře a zakončení Soukupa Šimeček, který čekal, až se dokutálí míč do branky. Bohužel pozdě zaregistroval oživnutí domácího brankáře, který míč obětavě zázračně vykopává z branky. Ve zbytku zápasu všichni účastníci zápasu a diváci kroutí hlavou nad neproměněnou šancí hostů. Dále se hraje oboustraně nezáživná hra, kdy domácí zkoušejí překonat hostující obranu nakopávanými míči, ale obrana hostů pracuje spolehlivě a do žádné šance domácí nepouští. Hosté jsou aktivnější ve hře dopředu, ale ani jejich hra zdaleka neodpovídá představám a hlavně jejich možnostem.

Domácí tedy ze štěstím prodlužují svou bilanci bez prohry na čtyři zápasy a tři zápasy bez inkasovaného gólu. Hosté naopak prodlužují sérii bez výhry na číslo 4.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdeněk

(Míče, 24. 4. 2012 9:06)

Já nevím, proč mi pořád Míša vyčítal, že jsem nosil na trénink míč velikosti 7. Máme v týmu jedince, kteří by za něj byli i v zápasech rádi :D (lépe by ho trefili).