Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po sedmi letech se šlo ve Vaňově na dorost!

Po sedmi letech se šlo ve Vaňově na dorost!

TJ Vaňov U18 – TJ Krupka U17 6:3 (4:3)

 

         10.6.2010  byl datum posledního utkání  dorostu TJ Vaňov.

To platilo až do středy 24.5.2017, neboť v 18:00 hodin proti sobě

nastoupil tým TJ Vaňov U15  doplněný o hráče úspěšné U15

ze sezóny 2012/2013 J. Franka, A. Poloprutského a J. Zemana

proti účastníkovi krajského přeboru U17 TJ Krupka.

         Úvod utkání nám vyšel nad očekávání, hned ve 2. minutě nás Poloprutský po nahrávce Stehlíka poslal do vedení! Gól nás uklidnil a snažili jsme se hrát kombinační fotbal. A tak fanoušci čekali na další gólovou radost pouze 15 minut, Zeman hlavičkou prodloužil vysoký míč za hostující obranu a Stehlík zakončoval – 2:0. Následně se hra poměrně vyrovnala s náznaky šancí na obou stranách. Již na 3:0 dával ve 33. minutě Vacata, kterého elegantně ke skórování vyzval Zeman. Bohužel jsme v následných 3 minutách totálně ztratili koncentraci a inkasovali nejdříve po průnikové nahrávce středem obrany a následně z rohového kopu 3:2! Dvougólové vedení nám vrátila kombinace Zemana s Poloprutským, kdy první z trestného kopu načechral míč do soupeřova vápna a následná hlavička rozvlnila soupeřovu síť. Ve 42. minutě hosté rozehrávali standardní situaci ze strany našeho vápna, naše obrana včas nezareagovala a nechala nabíhajícího hráče zakončit  – 4:3.

         O poločasové přestávce jsme se shodli na tom, že by byla škoda prohrát tento zápas a je proto potřeba vrátit se k naší hře z úvodu zápasu. Začátek 2. poločasu byl oboustranně poněkud ospalejší, což změnil až v 65. minutě Berger, který po nahrávce Zemana přeloboval z hranice velkého vápna golmana. Poslední gólovou střelu zápasu obstaral opět hlavičkou Poloprutský a to po Stehlíkově centru.

         Naši hráči si dokázali, že pokud k zápasu přistoupí zodpovědně a hrají kombinační fotbal, přijdou nejen výsledky, ale nechá se na naší hru i koukat. Což potvrdila i početná divácká kulisa nejedním potleskem. 

         Zásadní otázkou je, zda dáme dohromady dostatek hráčů pro další sezónu, ve které bychom rádi nastupovali v krajské soutěži dorostu.

 

 

sestava:                                         P. Traista

 

J. Vacata           M. Novák            J. Frank              V. Budka

 

J. Vacata         L. Stehlík    J. Zeman    V. Strádal (D. Mendlová)

 

M. Novotný (J. Souček ml.)           L. M. Berger  (J. Žejdlík ml.)

        

 

fotky. http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U18_-_TJ_Krupka_U17_6_3_4_3/