Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlatý sen se rozplynul jak pára nad hrncem

21. 6. 2010

„Zlatý sen se rozplynul jak pára nad hrncem“

Vážení  příznivci našeho žákovského fotbalu,

v  závěrečném kole  okresní soutěže mladších žáků, jsme nastoupili v neděli odpoledne za ideálního fotbalového počasí na domácím pažitu proti ambicióznímu týmu z třetího místa naší tabulky FK ČL Neštěmice C, který nás na podzim porazil na své umělé trávě 2:1,s cílem dotáhnout naší skvělou jarní sezónu k vysněného cíli………………...k mistrovskému titulu!!!

Od úvodu zápasu, oba týmy vybičované svými fanoušky, nasadili maximální tempo a hrál se především bojovný a na straně hostí i kombinační a pohledný fotbal. Hostující tým měl výrazně navrch a donutil svojí kombinační hrou domácí tým často pouze k zoufalým odkopům.

Hostující mladý tým se trpělivě tlačil k bráně domácích, kteří nestíhali tvořivě rušit jejich kombinační hru a gólový efekt vysel doslova ve vzduchu.V 27´minutě po průniku středem hřiště a střele z velkého vápna se hosté dostali do zaslouženého vedení a byli na koni.

Domácí hráči byli v těžkém útlumu („šlo o hodně a nervozita jim opět svazovala nohy„) a než se vzpamatovali z prvního gólu obdrželi po zahrání rohového kopu gól druhý, když hráč soupeře byl zcela sám volný na malém vápně a centrovaný míč jej ideálně trefil do hlavy.

O přestávce kabinou domácích prolétla jarní bouřka a trenéři přeskupili mužstvo s jediným

úmyslem…..pokusit se o zvrat v utkání!

Domácí tým na soupeře vlétl od začátku druhé půle a měl územní převahu, kterou nedokázal dlouho přetavit v gólový efekt až nejlepší hráč domácích „Hoňáro“ po samostatné akci prostřelil v 37´minutě hostujícího gólmana.

Hosté hrozili z nebezpečných brejků a domácí obránci jim v rychlosti výrazně zaostávali.

Fotbalová štěstěna se na nás naposled v tomto utkání usmála v 45´minutě kdy Honza Zeman vybojoval pokutový kop, který nikdo z opor týmu nechtěl zahrávat a tak na sebe vzal odpovědnost Ondra Krýsl, který trefil bohužel jenom břevno soupeřovi brány.

Heslo nedáš-dostaneš se opět potvrdilo a hosté po chvíli vsítili z brejku rozhodující třetí branku.

Přes řadu vyložených šancí domácího týmu, ale i přes rychlé protiútoky hostí se už skóre do konce utkání nezměnilo. Po závěrečném hvizdu se hosté radovali z bronzu a domácí tým přepadl přes skvělé druhé místo velký smutek ze ztraceného celkového vítězství v soutěži. (…ano i takový dokáže být fotbal)

Za výkon v druhém poločase byli domácí hráči pochváleni , ale díky špatné koncovce jsme zaslouženě prohráli, což se určitě pokusíme napravit v příštím ročníku této soutěže!!!

TJ VAŇOV vs. Český Lev Neštěmice „C“ 1:3 (0:2) 

FOTO

střelec:   37´… Honza Zeman 

sestava:    

Černý D. ( 31´Kalina ) -Pošík, Maxa V., Maxa M., Krýsl - Zeman M., Zeman J.,Černý L., Doskočil - Zíma, Šimurda

 střídající: Šmejkal, Mikšovský, Poloprutský, Nauš, Černý D. ml., Novotný

 Zápas řídil s přehledem před početnou a bouřlivou diváckou kulisou rozhodčí OFS -pan Šilar. 

 VÝBOR TJ VAŇOV DĚKUJE VŠEM HRÁČŮM ZA VZORNOU REPREZENTACI NAŠEHO

FOTBALOVÉHO KLUBU A TĚŠÍME SE NA DALŠÍ SEZÓNU ZA PLNÉ PODPORY VAŠICH RODIČŮ!

 I DRUHÉ MÍSTO JE SKVĚLÉ - TAK NEVĚŠTE HLAVY - TŘEBA TO VYJDE PŘÍŠTÍ SEZÓNU 2010 - 11!

......……....VAŇOV do toho ………………………….