Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bodová série nejmladších nadějí skončila

10. 11. 2009

Vážení  příznivci našeho žákovského fotbalu,

v posledním podzimním kole  okresní soutěže mladších žáků, jsme nastoupili za chladného nedělního poledne na domácím hřišti v důležitém zápase proti Trmicím-dalšímu z aspirantů na podzimního krále naší velmi vyrovnané soutěže.

Chtěli jsme opět zvítězit a zachovat si tak naději na umístění do druhého místa.

V bojovném utkání plném osobních soubojů i pohledných kombinací patřil každému z týmů jeden poločas. O výsledku rozhodla až lepší střelecká produktivita a asi i výkon gólmanů.

První poločas vyšel lépe hostujícímu týmu, který byl pohyblivější, bojovnější a celkově i fotbalovější. Domácí hráči nebyli schopni dodržet předem dané pokyny trenérů a útoky hostí byli stále nebezpečnější. Obrana byla přetížená a první gól na sebe nenechal dlouho čekat.

V 9.minutě po kiksu domácí obrany prošel středem vápna hostující útočník a skákající míč po zaváhání našeho gólmana přehodil špičkou pod břevno naší brány 0:1. Domácí přidali ve svém úsilí, ale naší hře chyběla lehkost v kombinaci i cit pro finální gólovou nahrávku a zakončení akcí bylo doslova zoufalé. (Šlo o hodně a nervozita nám asi svazovala nohy). Ve snaze o rychlé vyrovnání, jsme zapomněli na zadní vrátka a hosté obloučkem z hranice velkého vápna doprostřed brány nekompromisně v 27.minutě opět trestali 0:2!!

Do druhé půle jsme doslova vlítli se třemi útočníky a makali jsme na hranici svých herních i fyzických možností a dostali jsme hosty pod velký tlak.Za toto úsilí jsme byli šťastně odměněni, když 35´našel ideální centr Denise před bránou zcela volného Patrika, který se naštěstí hlavou nezmýlil 1:2!!

Hosté se začali bát o výsledek a domácí vycítili velkou šanci na zvrat v utkání.

Přes řadu vyložených šancí domácího týmu a i přes rychlé protiútoky hostí se už skóre do konce utkání nezměnilo. Po závěrečném hvizdu se hosté radovali a domácí přepadl smutek z promeškané šance na skvělé celkové umístění ! (…ano i takový dokáže být fotbal)

Výkon týmu byl dnes o poznání lepší než v Neštěmicích, ale pokud dáme za poslední dva zápasy pouze dva góly, je to na tým s touhou po prvním místě…..VELMI MÁLO!!!

V TOMTO ZÁPASE SE OPĚT UKÁZALO KDO A JAK PŘISTUPUJE K TRÉNINKŮM

Pozitivní jistě je, že první místo je stále na dohled a na jaře 2010 můžeme soupeřů všechny naše bodové ztráty vrátit  a třeba se i poprat o celkové prvenství v soutěži!!

TJ VAŇOV   vs.  MFK Trmice    1:2   (0:2)

střelec:       35´…Novotný  / 9´a 28´hosté 

zahajovací sestava:

Kalina

Maxa M., Maxa V., Pošík, Krýsl

Zeman M., Šimurda, Zeman J., Mihulka

Černý D.-st., Černý L.

střídající: Novotný, Štrympl, Poloprutský, Šmejkal, Doskočil, Nauš

Zápas řídil před  početnou  diváckou kulisou, bez větších chyb rozhodčí z OFS!

Od  14.11. trénujeme v tělocvičně ZŠ SNP, jako loni  9:30-11:00 !!!