Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: Další výhra, TJ Vaňov vs. FK Chuderov 5:2

Další výhra: TJ Vaňov vs. FK Chuderov 5:2

TJ Vaňov : FK Chuderov 5:2 (5:0)

 

         V 15. kole jsme hostili souseda v tabulce, tým Chuderova. Náboj utkání dávalo nejen postavení mužstev v tabulce, ale především to, že kluci se navzájem dobře znají a jsou kamarádi.

         Začátek utkání začal v ospalém tempu a tak jsme se první velké šance zápasu, která navíc znamenala gól, dočkali v 7. minutě. Kulhánek zahrával rohový kop a Stehlík se se štěstím prosadil. O 2 minuty později Kulhánek potáhl míč po pravém křídle a jeho střílený centr si srazil hostující obránce do vlastí brány – 2:0! V 11. minutě Vacata výborným napadáním získal míč a propálil brankáře – 3:0! Běžela 16. minuta utkání a Stehlíkův vysoký centr do vápna Vysypal zkušeně sklepl proti Kulhánkově noze a mohli jsme se opět radovat – 4:0! A aby toho nebylo málo, tak se Kulhánek zmocnil míče ihned při soupeřově rozehrávce po obdrženém gólu a po sólu zavěsil – 5:0!

         Poločasový výsledek 5:0 byl sympatický, ale náš herní projev byl poněkud ospalý. Kluky jsme se o přestávce snažili trochu povzbudit, aby přidali hlavně na pohybu bez míče a zpřesnili přechodovou fázi.

         Bohužel jak už je nás tradicí, hned ve 32. minutě jsme inkasovali, když si obrana nedokázala poradit s vysokým centrem a k odraženému míči se dostal hostující útočník a zblízka překonal Traistu. Dál se hra odehrávala v poklidném tempu, a i když jsme se dostali do několika slibných šancí, nedokázali jsme je díky své nemohoucnosti proměnit. A tak konečné skóre utkání na 5:2 uzavřel Chuderov. Po našem špatném defenzivním postavení se před Traistu dostali dva soupeřovi útočníci a ten neměl šanci zasáhnout.

         V posledních dvou zápasech jsme dokázali vstřelit 10 gólů a jen 2 x inkasovat, ale s herním projevem nemůžeme být rozhodně spokojeni. Příští neděli jedeme do Brné, která doma již 23 měsíců neztratila ani bod a pokud předvedeme výkon jako v dnešním zápase, tak to může být pěkná ostuda!!

                                              

Sestava: P.Traista – L.M.Berger, F.K.M.Kunert  – J.J.Kulhánek, J.Vacata, L.Stehlík – J.Žejdlík, M.Vysypal (J.Souček ml.)

 

foto: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Vanov_U13_-_Fk_Chuderov_5_2_5_0_-_23.5.2015