Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontakt:    Michal Němeček - Karoliny Světlé 636, 28912 Sadská

Email:   fotokobra@seznam.cz                             Mobil:  604447505

_________________________________________________________________________________________________________ Trocha povídání o mě:

  Jmenuju se Michal "Kobra" Němeček, jsem ze Sadské u Nymburka a fotografií se zabývám cca.od roku 1986.Obrazek Začínal jsem fotit s Prakticou MTL-5 na černobílý film. Zkoušel jsem fotit přírodu, ale po čase jsem došel k názoru, že mě spíše láká fotit lidi. Oslovil jsem několik svých dobrých kamarádek a začal s nimi zkoušet fotit "Portréty" a časem i "Akty". V roce 1998 jsem si pořídil manuální Pentax MZ-M, a po dvou letech i autofokusový Pentax MZ-5n. Stal jsem se také členem "Klubu přátel Pentaxu" a zde jsem začal své fotografie prezentovat a konzultovat s ostatními fotografy. Několik foteček mi také vyšlo ve fotorevui "PhotoLife". Krom toho fotím ale i reportáže z dění v našem městečku pro místní "SadskéObrazek noviny", ale i svatby, maturitní plesy a tak podobně.

  V roce 2003 jsem si pořídil svůj první digitální přístroj Pentax Espio 330gs, ale teprve 6.megová zrcadlovka Pentax ist*D, mě přesvědčila, že digitální fotografie má nějaký smysl a budoucnost.Obrazek Nyní vlastním Pentax K-10D se slušným vybavením a je to prostě již úplně o něčem jiném.

  Pracuju u nás v Sadské na radnici jako zaměstnanec v odboru údržby města. (něco jako Technické služby) Ve volném čase ještě vedu s několika nadšenci děti v místním skautském středisku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Are you 18? Come in and don't be shy!

(loveawake.ru, 21. 1. 2022 21:55)

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

High blood press symptoms

(Alislagree, 9. 10. 2018 8:56)

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pas-cher-yvelines/