Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblastní přebor mužů se povedl

14. 6. 2017

 Velice dobrý počet přihlášených na Oblastní přebory mužů byl dobrým základem pro jeho kvalitní obsazení. Severočeská tenisová oblast není pro přebory tím správným, co se do tozlohy týče. Začíná Kláštercem nad Ohří a končí na polských hranicích Tanvald, Liberec a Jablonec n/N. I přesto přijela řada kvalitních hráčů.

Sobotní nádherné počasí však nevydrželo a v neděli jsme odehráli jen dvě celé dvouhry a tři byly rozehrány. To však narušilo pracovní plány několika hráčům - trenérům, a ti tak své další vystoupení na přeborech skrečovali. Škoda, docela jsem se těšil na zápas Luby Majšajdra.

 Pondělí už bylo opět na tenis krásné počasí a v úterý jsme turnaj semifinály a finálem dohráli.

Do semi se probojovali hráči Jára Vondrášek (Krupka), Honza Pleva (Severočeská), Adam Kalivoda (Louny) a Dominik Říha(Krupka). Oba zápasy byly celkem jasnou záležitostí pozdějších finalistů.

Finále mezi Honzou Plevou a Járou Vondráškem bylo zcela vyrovnané. Honza ale na  Járu nenašel žádnou zbraň a mimo podání neměl z čeho "dělat body". Přeborníkem oblasti se tak stal Jára Vondrášek po výsledku 6:7, 6:2 a 7:5.

 

více na: http://cztenis.cz/turnaj/116900/sezona/L17/vysledky

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Oblastní přebor mužů 2017