Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisový turnaj mladších žáků kategorie C

13. 12. 2012

První prosincový víkend se uskutečníl tenisový turnaj mladších žáků v naší přetlakové hale.

Domácí hráči potvrdili své kvality a ukázali se ve skvělé formě.

Jan Pleva: turnaj hrál jako přípravu na "A" turnaj na Neridé konající se o dalším víkendu. V turnaji neztratil ani set výhry ve dvouhře byla předpokládaná a výkon hodně slušný. Spolu s Petrem Krausem s velkým přehledem vyhrál i čtyřhru.

Petr Kraus: velice slušný výkon, dostal se do finále, když v semi porazil po svém nejlepším výkonu druhého nasazeného hráře Zapského 6:4 a 6:4.

Adam Kubišta: první zápas v této kategorii a hned vítězství. Velice vyrovnaný zápas a vítězství v supertaibreaku 16:14 ukázalo na Adamovo touhu po výhře. Pokud se nám podaří výrazně zlepšit práci nohou, mohl by Adam pomýšlet na vyšší místa žebříčku.

Matěj Křížek: první zápas v registrovaných slušný výkon a vítězství v prvním kole. Matěj má výborné pohybové dovednosti.

Jakub Ottis: v prvním kole měl těžkého soupeře ale zápas odehrál velmi dobře. Bojovnost nechyběla ale chyběla oproti soupeři větší vyhranost a zkušenost z turnajů.

Jan Kříž: prohra s Matějem Křížkem byla až moc krutá. Honza musí více přidat na bojovnosti a pohybu. Poslední tréninky už byly lepší. Věřím, že na jarní části v mistrovských zápasech už to půjde mnohem líp.

více na: http://www.cztenis.cz/turnaj/706007/sezona/Z1213/vysledky