Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soda bikarbona

Jedlá soda bikarbona

Super lék ???

V zásadě ano, kyselé prostředí v našem těle je na pováženou. Oslabuje naše tělo a umožňuje virům a bakteriím napadat naše buňky a ničit je .

Obzvlášť se daří v kyselém prostředí rakovině. Ohrožená a oslabená je zvláště slinivka, nestačí vyrábět inzulín. Soda připravuje podmínky pro správné fungování slinivky, neboli snižuje cukrovku. Také pomáhá ledvinám tím, že neutralizuje kyselé odpady.

Ale jako všechno, nic se nesmí přehánět. 1,5 zarovnané čajové lžičky denně a k tomu odpovídající množství vody by mělo stačit. Čtrnáctidenní kúra se má na deset dní přerušit a pak se zas může pokračovat dalších 14 dní. 

Dočetla jsem se , že i v nemocnici se soda bikarbona používá jako infuze při čištění organismu, nebo injekcemi se vpravuje přímo do krevního oběhu. Také roztok na dialýzu obsahuje sodu bikarbonu. 

Pro nabuzení celého těla, je skvělé přidat do koupele několik lžiček sody bikarbony. Okysličí a omladí naši pokožku.

Jediná příčina, proč o sodě bikarboně nikdo moc neví, je že je levná. Léky které koupíme v lékárně a také obsahují sodu bikarbonu, jsou drahé a upravené tak, aby koncerny, které léky vyrábějí, na tom mohly vydělat ...