Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství od světelného průvodce Dejvá Li dne 10.1.2011

Poselství od světelného průvodce Dejvá Li dne 10.1.2011

 

 

Moji milovaní,

 

Prosím vás, učte se tento rok, který právě započal, laskavosti !

 

Učte se být laskaví  sami k sobě, přestaňte si ubližovat strachem, obavami, kritičností, obviňováním a sebeobviňováním, závistí, hněvem a nenávistí.

Buďte laskaví ke svému tělu: pečujte o něj s láskou, tak jako matka pečuje o tělo svého miminka.

 

Syťte své tělo pokrmy, které mu prospívají v míře, která mu prospívá. Umožňujte svému tělu dostatek pohybu, přirozeného, radostného. Tančete, točte se, houpejte se, třepte se, hopsejte, jen tak pro sebe,buďte i v pohybu svobodní a spontánní.

 

Oblékejte své tělo do příjemných materiálů a barev. Barev se nebojte! Odhoďte konvence a oblékejte to, co se vám líbí, v čem se cítíte hezky.

 

Omývejte své tělo, smývejte ze sebe únavu a stres. Uvědomujte si životodárnou energii vody když ji pijete, když se jí omýváte.

 

Dovolte si dělat ty činnosti, které vás těší, jen tak pro radost, ne pro výsledek a pro hodnocení ostatních.

 

Říkejte to co potřebujete říci, odvážně a otevřeně. Naslouchejte opravdu druhým, dávejte jim prostor k tomu, aby se i oni vyjadřovali otevřeně.

 

Pečujte o svoji mysl. Vyprazdňujte ji každý den od zbytečných nánosů: co jsem nestihl, co jsem zkazil, kdo mi ukřivdil, co musím, co nemám….

 

Naplňujte svoji mysl světlem. Naplňujte svoji mysl hezkými myšlenkami: za co mohu děkovat, koho jsem potěšil, kdo mě potěšil, co se mi podařilo, co jsem dokázal….

 

Je tolik možností jak být laskavý k sobě, k ostatním. Stačí laskavost pustit do svého života, udělat jí tam místo. S laskavostí přichází příjemné pocity, příjemné situace, příjemné prožívání každodenního života.

Laskavost a laskání mají velmi blízko k sobě. Laskání  je projev láskyplné intimity k sobě a k druhým.

 

Buďte laskaví k přírodě, ke všem tvorům, ke všem rostlinám, k zemi, ke vzduchu, který dýcháte!

 

Buďte laskaví a budete zdraví, úspěšní a šťastní!

 

S láskou Dejvá Li